Pechvogel!


Hoi!!

Het bloggen staat echt op een minimaal pitje. Op het moment werk ik minimaal 4 dagen in de week en daarnaast ben ik met een opleiding begonnen tot Pilates docente. Al met al gaan hier heel wat uurtjes inzitten, dus de vrije uurtjes die ik heb besteed ik aan zelfstudie en aan deze hobby, maar bloggen vind ik dan eigenlijk zonde van de tijd...vandaar de stilte rondom mijn blog ;-)
Deze week hebben we vakantie gekregen, volgende week gaan we een paar dagen weg, maar verder heb ik dus ook wat meer tijd voor mijn hobby. Pilates gaat wel gewoon door, maar mijn werk niet, dus...tijd over en hoogtijd dus voor een blogberichtje van mijn kant!


Mijn collega was/is een echte pechvogel, want ze viel van de trap en heeft haar hielspoor gebroken!
Dit kan niet in het gips en moet door rust genezen...dus heb ik een pechvogel kaartje voor haar gemaakt. Dit vogeltje had ik op de AS beurs gekocht. Het merk ben kwijt, maar ik vond dit een echt pechvogeltje!

Achtergrond eerst gesponst met Distress Oxide inkt. Daarna een stencil ingespoten met water, goed nat, en afgedrukt in de inkt. Distress oxide reageert op water en zo maak je weer een mooie achtergrond. Leuk!
Tekst met Silhouette gesneden, 1x wit en 3x zwart en zo diepte gecreëert.


Paar strookjes en sequins erbij en klaar!!
Wat een tof vogeltje niet?!

niet schrikken, maar zaterdag ben ik er alweer met de swap met Nicole!

Tot dan,

groetjes Cornelie

13 opmerkingen

Kaartenkraam zei

Goed van je dat je aan een studie bent begonnen, persoonlijk moet ik daar niet aan denken. Studeren nu is toch heel wat anders dan toen je nog op school zat vind ik. Respect hoor!
Leuk kaartje voor je collega, prachtige kleuren en ja het is een echt pechvogeltje hoor, hij kijkt zo zielig!
Fijne vakantie!

groetjes van Ank

Marfien zei

Een superleuk kaartje voor een pechvogel, ook de achtergrond hierbij, de radertjes kunnen even NIET draaien
Petje af voor je nieuwe studie, denk dat deze best pittig is want je moet veel weten over iemands lijf, en vooral niet overstrekken . . .

Lia zei

Wat goed dat je weer studeert! Succes met alles.
Je kaart is leuk: goed idee om meer zwarte laagjes te gebruiken voor diepte.
Lia xx

Danielle zei

Jammer dat je zo ver weg woont, anders kwam ik bij je op les als je klaar bent met je studie :-) Als je er ook nog vier (of meer) dagen bij moet werken, begrijp ik dat je erg weinig tijd over hebt.... Dit kaartje is leuk, zeker dat pechvogeltje. Wat een lieverd!!

Linda Visser - van der Velden zei

Leuk zeg, je opleiding! En wat een cool kaartje! Fijne vakantie! Groetjes, Linda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat knap dat je met een opleiding bent begonnen Cornelie, lijkt me wel heel interessant. Je "pechvogeltje" is een dotje en je hebt een gave kleurrijke achtergrond gemaakt. Dit zal de pechvogel vast waarderen ;)
Lieve groetjes Miranda

Je@net zei

Jaaaa...echt een super leuke kaart voor een pechtvogel.
Fijne vakantie en veel succes met de studie!

Colien zei

Mooi!!
grtz.Colein

GerJanne zei

Wat gaaf dat je iets nieuws begonnen bent! En heel wat anders, zo leuk! Sterkte met studeren, maar als je iets leuk vindt gaat het vaak wel goed.
En je werkt ook veel, door de vakantietijd??
Maar ik vind het erg leuk weer wat van je te zien en te lezen! EN die kaart is top! Dat vogeltje! Dat je die vond! Echt een superleuke pechvogel! Tot zaterdag dan maar! Gezellig!

Nelleke zei

Dat is echt pech hebben, maar wel een super leuk kaartje. Geniet van je vakantie! Groetjes, Nelleke

Unknown zei

Leuk bedacht, die pechvogel! Ik ga het ideetje van de achtergrond onthouden. Leuk om ook eens te proberen.
Maar pfoe, wat heb jij een druktes. Hopelijk lukt het je om een beetje balans te houden. Succes met alles!

Willy zei

Wat leuk zeg zo'n opleiding, kan me voorstellen dat je door al deze bezigheden geheel wordt opgeslokt! Wel lief dat je toch de moeite neemt om een kaartje te maken voor je 'zieke' collega en ook nog eens zo'n mooie!!

Nicole Parmentier zei

Eigenlijk ben je stiekem wel een geluksvogeltje als je zo een prachtige kaart krijgt! Hij is weer zo leuk!! Mooi achtergrondje ook.

Ben zelf ook weinig in blogland de laatste tijd. Zit voor mijn werk al genoeg achter de computer en de verbouwing hier begint maandag dus druk met opruimen en slopen van de keuken.

Vind het zo stoer dat je Pilates-juf wordt! Heel veel succes met de opleiding en fijne vakantie alvast! (wordt het Zweden?)

Back to Top