Distress en ontstress

Hoi!!

M'n modus is weer lekker terug en ik had dit weekend ook de tijd om lekker wat te proberen. Om in te komen heb ik een kaart gelift van Stephanie Klauck


Prachtige opzet en verder mijn eigen kleurtjes gekozen en een iets andere invulling van de kaart. Lekker om even in te komen vind ik altijd!


Deze heb ik met mijn Oxide inkt gemaakt in combinatie met de Versa magic.
In eerste instantie begon ik met mijn blending tool maar al snel pakte ik de daubers zodat ik er niet zo snel naast ging. Dat werkte goed.


Het zwart vind ik altijd een mooi contrast.

Toen zelf aan het experimenteren. Ik had ook het stencil met de driehoeken gekocht, dus daar ben ik mee aan het spelen gegaan.


Deze heb ik met mijn Distress inkten gemaakt. 


Diverse kleuren en maten driehoeken gebruikt.
Daarna de tekst uit zwart gestanst en in het midden een bloem met een mooie Pebble waarin de kleurtjes weer terug kwamen.


Omdat ik nog wat miste heb ik de pijltjes en de bling nog aangebracht.
Heerlijk relaxen om zo bezig te zijn!

Hebben jullie ook zo'n heerlijke zondag gehad?

Gezellige zondag verder!

Groetjes Cornelie9 opmerkingen

Dotty Jo zei

Lovely cards, Jo x

Je@net zei

Mooi verloop van kleuren, Cornelie. Vind je kaarten erg leuk geworden!

Mariken zei

Ha, gezellig dat je er bent, met deze twee geweldige kaarten! Wat zijn de kleuren van de Distress inkten intens hè, ik vind ze zo gaaf! Heerlijke zondag achter de rug. Eerst gepoetst en gepumpt, en daarna lekker in de zon zitten haken. Asperges gegeten, glaasje witte wijn erbij, lekker allemaal! Fijne avond!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke vrolijke kaarten Cornelie. De onderste vind ik echt top en inderdaad is het altijd net alsof, wanneer er zwart toegevoegd wordt, de kleuren intenser lijken te worden. Heel gaaf.
Lieve groetjes Miranda

Margot zei

Wat gaaf! Je brengt mij weer op ideetjes!

Ellen zei

Gave kaartjes! Jij hebt de smaak duidelijk weer te pakken. De ballonnenkaart is mijn favoriet. Wat een mooie tinten heb je daar gebruikt!

GerJanne zei

Heel gave kaarten. De ballonnen in mijn favo kleurencombi. Prachtig. En de driehoekje, ben ik ook van fan... De inkten zijn super. Zo af en toe bestel ik er twee, mijn verzameling groet gestaag....Mijn zondag was heerlijk. Hele middag in de tuin met boek en tablet...Geneten!

martina's kaartjes zei

heel erg leuke kaartjes zijn het zo geworden ! mooi gedaan, tof resultaat
grtjs, martina
x

Nicole Parmentier zei

Wat goed om te horen (en te zien!!) dat je mojo weer terug is! Liften wil inderdaad wel eens helpen om op gang te komen of om een techniek te gebruiken waar je zelf niet zo snel aan denkt. Twee prachtige kaartjes als resultaat, gaaf!! En zondag was inderdaad heerlijk, ben benieuwd of jullie alledrie de terrassen gebruikt hebben ha ha!

Back to Top