Nog eentje dan...

Hoiii,

Genieten jullie ook zo van dit weer! Heerlijk toch?! Vitamine D opsnuiven, beetje kleur opdoen, ik heb en kon er twee dagen volop van genieten. Nu drijvende wolken binnen en gaat het weer veranderen, hopelijk blijft het een beetje mooi want de vakantie is tenslotte net begonnen!


Ik had nog een kaartje gemaakt met het Swap pakket van Nicole en mij. Deze had ik al even in mijn hoofd, maar was ik niet aan toe gekomen. Volgende week hebben we alweer een post met een nieuw Swap pakket!
Maar goed, eerst deze dus nog even met de snoepjes van het stickervel. Deze moesten in een 'pot' gestopt worden!


Alle stickers op cardstock geplakt en toen allemaal uitgeknipt. Was even een klusje...


In combinatie met het snoepjes dessin papier en de tekst...

Dus die wilde ik nog even delen ;-))

Fijne zondag verder!

Groetjes Cornelie

7 opmerkingen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Yummie, wat leuk al die snoepjes in de pot Cornelie. Ik kan me voorstellen dat je er even aan bezig geweest bent maar het effect is leuk en feestelijk vind ik. Mooie, vrolijke kaart :)
Lieve groetjes Miranda

Nicole Parmentier zei

Hoe leuk weer! Ik heb nog maar een paar snippertjes en wat stickers van deze leuke swap kit over. Je had de stickertjes ook met je powdertool kunnen bewerken om de plak eraf te halen dat had je wat knipwerk gescheeld. Maar het resultaat is het waard hoor, superleuk!!

Colien zei

Leuk!!
grt Colien

Marfien zei

wat een leuk idee, echt een heel "gezond" kaartje want je kan er alleen maar naar kijken ;-)
Ik was zaterdag en zondag op de beurs, heerlijk! (ook voor de eerste keer)

GerJanne zei

Hee Cornelie! Met die vitamine D zit het deze week wel goed! Wat genieten he? Komende week wat minder, maar dit hebben we mooi in onze zak. Je kaart met de snoeppot is heel leuk! Lekker vrolijk!
Groetjes,
GerJanne

Sabine zei

Super leuk!

Rhodé zei

Je kaartje is lekker vrolijk, perfect bij dit mooie weer. het zou idd fijn als we deze vakantie een beetje mooi weer hebben.fijne dag!

Back to Top