Fotokaart

Hoi!!

Even snel een berichtje en dan vlieg ik weer naar buiten om de zonnestralen op te snuiven. Wat een heerlijk weer!! Joehoe! Daar word ik blij van!

Deze post een fotokaart. Dit stond al een hele tijd op mijn lijstje om weer eens te doen.
Toen ik mijn blog net begonnen was maakte ik dit soort kaarten wel vaker, want het resultaat is altijd erg leuk vind ik.


De foto heb ik eerst gemat op groen glitter karton en toen de tekst 'enjoy' uitgestanst zodat het wit er weer doorheen kwam en dus goed opvalt.


Een kader gemaakt en daar sheet tegen aan geplakt. Dubbelzijdig tape en klaar was m'n shaker frame.
Mooie shakerstuff bij elkaar gezocht en vullen maar. Ook wat glitter erbij. Dit gaat tegen het sheet plakken en dat vond ik wel een mooi effect bij de foto van de bomen. Een beetje mistig...


Daarna de & erbij geplakt en de tekst op een banner.
Nog een stuk Bakerstwine om de kaart heen en aan de uiteinde twee blaadjes geknoopt.

De fotokaarten die ik 6 jaar!! geleden maakte zie je hier en hier. Heel anders maar wel leuk om weer eens terug te zien ;-)

Fijn weekend voor jullie allemaal en geniet van het mooie weer!

Groetjes Cornelie

10 opmerkingen

Ellen zei

Wat een sfeervolle kaart is dit geworden! De plakkende glitters dragen alleen maar bij aan dat gevoel. Leuk idee ook om foto’s te gebruiken en grappig ook om die oude fotokaarten te zien. Geniet van de zon!

Mariken zei

Ja, zo doe ik dat ool! Vlieg...naar binnen, gauw wat doen, en weer als een haas naar buiten! De eerste zonnestralen, dat is zo genieten! Jouw kaart is geweldig, ik vind dit helemaal leuk!! Hup...terug naar de zon! X

Linda Visser - van der Velden zei

Wat ontzettend leuk gedaan! Groetjes, Linda

Margot zei

Wat gaaf zeg! Supermooi die tekst uitgestanst uit het fotogedeelte!

GerJanne zei

Ik kende je in je begin periode duidelijk niet... wat ontzettend gaaf met een foto en het shaker gedeelte!!

Kaartenkraam zei

Deze fotokaart vind ik prachtig. Persoonlijk houd ik er niet zo van om foto's te gebruiken maar met deze foto en de manier waarop je de tekst erbij hebt verwerkt vind ik het zeer geslaagd!

groetjes van Ank

Colien zei

Heel gaaf, mooi sfeertje op het plaatje! En tof om de tekst eruit te halen en het 'shakespul' maakt het helemaal af.
Geniet weer van de zon vandaag!
grt Colien

Nicole Parmentier zei

Wat jammer dat ik je blog in het begin niet kende want ik vind het echt weer een geniaal kaartje. Ik heb geloof ik nog nooit een kaart me een foto gemaakt maar het lijkt me erg leuk. Misschien iets voor een challenge? Geniet van het zonnetje, doe ik ook ;-)

Jantine zei

Wat een mooie kaart, leuk idee!
Groetjes,
Jantine

Marjan zei

Ja, mooi! De tekst eruit is heel gaaf en de kleine blaadjes aan het twine ook. Ik kende je toen al wel, dus herinner me deze kaarten ook. Heel anders, maar ook erg leuk.

Back to Top