Liftchallenge #126


Hoi!!

We gaan weer van start met een nieuwe liftchallenge! Marjan koos voor deze techniek en de uitvoering is verder vrij!


Marjan kwam deze kaart tegen en het origineel is van Bridget.


De bedoeling is;
Maak een achtergrond met een stencil en maak daarop een of meerdere silhouet afbeeldingen. Kleur deze ook in. Hoe is geheel vrij, net als de afwerking. Maar ... het moet wel een silhouet blijven. 

Ik ben voor een Skyline gegaan. Inspiratie heb ik wel eens op Pinterest voorbij zien komen en daar moet ik aan denken bij deze opdracht. 


De stansen van PaperTreyInk kwamen mooi van pas. Ik heb deze gekleurd met Ecoline stiften en water. Heel licht gestempeld met wit. Daarvoor nog met wit cardstock een rijtje huizen.


De achtergrond heb ik gesponst, of eigenlijk 'gebrusht', want ik heb kwasten gebruikt ;-)

Daaroverheen heb ik met wit het stencil gesponst. (dit keer wel)

Ja en weer vond ik het leuk om te doen, maar dat zeg ik geloof ik iedere keer, maar dat is het ook, ik vind álles leuk om te doen....tegelijkertijd mijn probleem, voor zover het een probleem is haha

De challenge duurt tot vrijdag 16 februari 18.00 uur.
Je kunt lekker je fantasie er op los laten. Veel plezier!!

Groetjes Cornelie

9 opmerkingen

Marjan zei

Vind hem heel gaaf zo met de skyline en de rij huisjes op de voorgrond. Doet me in de verte denken aan die serie van vroeger die in San Francisco speelde: Full House.

Margot zei

Dit is een hele gave kaart, zoveel contrast!

Mariken zei

Wat mooi, deze prachtige kaart met skyline! Toffe kleuren, heel leuk uitgevoerd deze challenge!

Colien zei

Hele leuke liftkaart hebben jullie weer uitgezocht en wat een gave voorbeeldkaarten hebben jullie gemaakt! Jouw skyline is fantastisch, erg goed idee en prachtig uitgewerkt!
grtz.Colien

Ellen zei

Wat een mooie skyline heb je gemaakt! Volgens mij zie ik zowel de Eiffeltoren als de Big Ben, maar dat is vast een soort van 'dichterlijke vrijheid' ;-) Prachtige tinten heb je uitgekozen, leuke challenge ook. Gezellige avond!

GerJanne zei

Dat is weer een heel leuke Cornelie! Zowel jij als Marjan slagen er elke keer in om een superleuke liftchallenge te bedenken. Ik heb nu al een idee!! Zal deze keer geen nippertjeswerk worden, denk ik.
Jouw kaart is zo gaaf met die skyline. Heel leuk bedacht. En lekker fleurig ook.
Herkenbaar dat je alles leuk vindt om te doen. Daarom hebben we zoveel spullen!

Nicole Parmentier zei

Wat een supergave vertaling van de lift Cornelie! Leuk om te zien hoe je er helemaal een eigen draai aan hebt gegeven. Maar dat is misschien ook wel het leukste van liften, dat je geïnspireerd wordt en dan toch helemaal tot iets anders komt. Ik vind het een topper!

Rhodé zei

Wauw, wat een creatieve uitwerking heb jij gemaakt! Een challenge waar je alle kanten mee op kunt. Ik ben benieuwd wat er deze keer allemaal gemaakt gaat worden.

Marfien zei

leuk idee met deze skyline, ook gaaf voor een verhuiskaart

Back to Top