Jubileum kaart!

Hoi, 

Het Hobbyparadijs bij mij in de buurt bestaat eind deze maand 15 jaar. Ik wilde graag een persoonlijk kaartje voor ze maken.


Op de voorkant diverse hobby materialen in 'het gras' onder de wolkenhemel.
Een schaar uitgestanst, met een pareltje als schroefje. Potloden getsempeld en gekleurd met Copics en voorzien van een glittertje, uitgeknipt, doorgeknipt en zo in het gras gezet. Nog een paar knoopjes, waarvan een met een stukje Bakerstwine.
De wolken zijn stansen van Lawn Fawn en stansen zowel het randje als het wolkje. Zodoende het witte randje en de wolk zelf van Vellum. Nogmaals van dubbelzijdig plak materiaal zodat het Vellum in zijn geheel plakte en je daar verder niets van zou zien.

Feest heb ik uit het groen en het dessin papier gestanst zodat het wit van de basiskaart er weer doorheen kwam.
Als je de kaart openslaat 'popt' er een palmboom op. Dat is hun logo vandaar ;-)De palmboom heb ik op twee kleuren honingraat papier getekend en uitgeknipt. Aan beide kanten van de kaart geplakt (best een gepriegel).
Ook hier een wolkenhemel. Deze keer gesponst met stencil en distress inkt. Hier geen gras maar 'zand' en daar weer een tekst op gemaakt met 'pop up' letters.


Aan de rechter binnenkant van de kaart heb ik nog een pocket gemaakt. Daarin een tag verwerkt.
Deze beplakt met dessinpapier.Invulling van de tag eenvoudig gehouden, label met twee verschillende teksten erop gestempeld, deze gemat op kraft en een dun randje langs geknipt. Op de achterkant van de tag wat geschreven.
Ook nog glitter ballonnetjes aan de binnenkant. Die zweven door de lucht.
Ik heb er veel tijd aan besteed en heb echt plezier gehad in het maken. Ik liep al even met een idee. Dit heb ik eerst op papier getekend en toen stap voor stap uitgewerkt, met dit als resultaat.
Ik heb er ook nog een envelop bij gemaakt, met zo'n zelfde label waarop hun namen staan.

Binnenkort maar even langs brengen samen met wat lekkers uit de winkel waar ik werk ;-)

Leuk dat je weer langs kwam!

Groetjes Cornelie

11 opmerkingen

Mariken zei

Dat is echt met recht een feestkaart! Supergaaf, die stoere letters, en de palmboom aan de binnenkant! Echt een collectors item! Fijne avond!

Nicole Parmentier zei

Wat een leuk en persoonlijk kaartje heb je gemaakt. Die krijgt vast een ereplaatsje in de winkel! Wederom geweldige details, en die pop-up-palm-tree.. super!!!!

Sarah zei

Super tof gemaakt! X

Marjan zei

Jaaa, wat en gave pop-up! Knap gedaan die palm! Die laten ze daar vast heel lang staan!
En nee hoor ... ik kan echt echt niet alles ;)

GerJanne zei

Sjonge, wat heb je hier een geweldige kaart! Zo gaaf als je hem open doet. Mooi die palmboom! Ook de voorkant is natuurlijk helemaal super voor een hobbywinkel. Kan me voorstellen dat je er plezier aan beleefde tijdens het maken. Het zal vast goed ontvangen worden.
GerJanne

Colien zei

Heel mooi, wat een tof, persoonlijk kunstwerkje!
grtz.Colien

Scraptastisch zei

Dit was wel even een projectje Cornelie met een groots effect en staat vast in de hobbywinkel te shinen!!! Die palmboom pop-up heb je heel creatief gedaan...wat een FEEST kaart is het geworden...top!!!!
xx Gerie

Jantine zei

Heel gaaf, Cornelie! Mooie felicitatiekaart.
Groetjes
Jantine

Ellen zei

Dit is geen kaart meer, maar een heel project! De voorkant is al zo mooi en dan zit er binnenin ook nog zo’n gave palmboom verstopt. Als je idee uiteindelijk uitgewerkt is, is dat echt iets om trots op te zijn én van te genieten.

Rhodé zei

Wat een werk heb je aan deze kaart gehad! De voorkant, binnenkant en dan ook nog een tag erin verstopt. Maar in de hobbywinkel zullen ze dat wel waarderen. Hij is echt heel mooi geworden.

Miranda Mols Stampin Utopia zei

WAAW! Persoonlijker dan dit wordt het niet en hij is ook nog eens supergaaf. Die palmboom is toch wel zo geweldig. Wat een feestje.

Back to Top