Happy New Year!

Hoi!!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! 

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke jaarwisseling hebben gehad!
Nu allemaal uitbuiken, nieuwjaar wensen geven en vol goede moed beginnen aan een nieuw jaar!!
Ik begin het nieuwe jaar gewoon met een gezellige blogpost!
December en januari hebben we veel jarige en zo heb ik de laatste tijd heel wat kaartjes gemaakt voor diverse verjaardagen!


Als eerste voor een tiener een bioscoopbon. Daar mocht een bijpassend kaartje niet bij ontbreken vond ik! Aan de binnenkant de bon geplakt en samen met een grote zak popcorn in folie gegeven.


Ook een kaart met een persoonlijk tintje. Een jarige die veel tijd doorbrengt met scooters. Een kaart met een knipoog, want de verhoudingen zijn een beetje zoek, maar juist daarom vind ik het wel grappig. Ik heb al gemerkt dat de post erg veel moeite had op tijd te bezorgen.. dus ik ben erg benieuwd of deze op tijd was.


Deze kaart heb ik gemaakt voor een tiener meisje. Lekker tutten, dus toen ik een velletje met allemaal nagellak flesjes zag, moest deze mee!


Van een peek-a-boo mal een basis gemaakt en 4 verschillende shaker gedeeltes van gemaakt. Bij ieder flesje passende kleurtjes shaker materiaal gezocht en er zo een feestelijk geheel van gemaakt. Een passende tekst én klaar!

Gezellige dag verder!

Groetjes Cornelie

13 opmerkingen

Rhodé zei

Wat een leuke kaartjes laat je weer zien! De bioscoopbon is echt helemaal super! En de kaart met de nagellakjes is trouwens geweldig voor een meisje. Dat is volgens mij nog best een klus geweest.

Je@net zei

Gelukkig Nieuwjaar, Cornelie!
En wat een super leuke serie kaarten om het jaar mee te starten.

Scraptastisch zei

Jij ook een fantastisch Nieuwjaar Cornelie en dankjewel voor je wensen op mijn blog!!! En wat ben je creatief geweest met deze persoonlijke verjaardagskaartjes...ze zijn prachtig geworden!! Ik ben ook door je jaaroverzicht gescrold, geweldig om al die kaartjes weer te zien! Als ik wat sneller ben dit jaar met mijn kerstkaartjes, is het een een goed idee als afsluiting voor 2018 die ik ga onthouden!
Lieve groetjes van Gerie

Marfien zei

De kaart voor de knutselende scooter tiener is echt gaaf, gelukkig leren ze er wel veel van :-) ook jij een goed 2018 samen met je gezin

Miranda Mols Stampin Utopia zei

De beste wensen voor het nieuwe jaar! En bedankt voor je schitterende kerstkaart. Deze kaartjes zijn ook weer stuk voor stuk juweeltjes.

Alina zei

ik vind ze geweldig, Cornelie!
de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Mariken zei

Allereerst voor jou en je gezin een heel goed, gelukkig en gezond 2018!
En je eerste blogpost is meteen een hele leuke, wat een gave kaarten heb je gemaakt, en zo persoonlijk! Fijne dag verder!

Colien zei

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en bedankt voor het afgelopen jaar met heel veel inspirerende blogpost, je 'Use you stuff'-initiatief en de lieve kaartjes die ik hier in de brievenbus mocht ontvangen! Ook deze kaartjes zijn stuk voor stuk weer erg gaaf en helemaal jouw stijl, top!
grtz.Colien

martina's kaartjes zei

wat een supercreatieve start hier ! top, 3 kaartjes in een rij, de ene nog leuker en mooier dan de andere
super om telkens weer van je inspiratie te mogen genieten
een heel erg fijn, creatief en gezond 2018 gewenst,
grtjs,martina
x

Stella zei

Wat ik in mijn vorige bericht al schreef; ik vind jouw schudkaarten altijd zo gaaf. Deze met de nagellak flesjes dus ook:). Maar eigenlijk zijn ze alle 3 even gaaf! Een mooie start op je blog in 2018 met dit eerste blogbericht!

Ellen zei

De beste wensen, Cornelie! Toffe serie om 2018 mee te beginnen. Alledrie mooi. De nagellakjes zijn geweldig, maar het scootertje is mijn favoriet. Zo schattig.

Jantine zei

Wat een gave kaartjes, Cornelie! En voor jou een goed, gezond en creatief 2018!
Groetjes
Jantine

Nota Bene zei

Wat zijn dit allemaal leuke, persoonlijke kaartjes. Voor jou ook alle goeds voor het nieuwe jaar!
Groetjes, Nele

Back to Top