Swap Saturday

Hoii,

Derde en alweer laatste swap saturday met het supergave pakket van Nicole. Van het papier krijg ik geen genoeg! Sterker nog ik heb het blokje zelf ook gekocht. Kleurtjes zijn zo mooi!
Het thema van deze maand was;

Maak een kerst/nieuwjaar kaart...nou ik dacht ik doe lekker allebei ;-)


Deze kerstkaart heb ik gemaakt met een stans die ik bij Clearly Besotted vandaan heb. 
Het leuke van deze stans is dat de tekst in het frame blijft zitten. Deze heb ik uit wit cardstock gesneden. Nogmaals uit dessin papier en toen de tekst weggesneden, zodat het witte eronder zichtbaar werd.
Kon het niet laten er een shaker gedeelte van te maken...


Het shaker gedeelte gemaakt met tule en allerlei verschillend shaker materiaal bij elkaar gezocht.
Verder weinig meer nodig. Een tabje en een sneeuwster met een brad die er qua kleur mooi bij paste.


Met de Happy New Year stans wilde ik ook graag wat maken. Zelf had ik laatst de champagne fles gekocht. Een mooie combi!
Uit kraft een soort drieluik gesneden. De kaart steek je vast met een flapje, kan even geen ander woord bedenken ;-)
Ook hier weer een shakercard van gemaakt. Dat feestelijke vind ik hier goed bij passen. Aan de binnen kant nog een klok gestempeld.


De champagnefles uit het dessinpapier gesneden en deel gekleurd met goud. De champagne die er uit spuit heb ik van Vellum gesneden en voorzien van stickels voor een beetje bling. De kurk heb ik van, hoe kan het ook anders, kurk gesneden ;-)
De tekst Happy aan de voorkant en New Year aan de binnenkant, met een kader en wat witte stipjes.

Kon ik het niet laten nog een kaartje te maken...


Door de tekst op de stempelset had ik eigenlijk gelijk een idee...geen kerstkaart en ook geen nieuwjaarskaart, maar een te laat kaart, ook leuk. Het eekhoorntje heb ik gekleurd met Copics. De leuke brievenbus van MFT gebruikt. "Aww nuts" vind ik echt een leuke tekst en natuurlijk mochten daarom de nootjes onderaan de brievenbus niet ontbreken!



Zoals ik al zei de laatste post met dit pakket. 


 Inmiddels heb ik alweer voor het grootste gedeelte een nieuw pakket bij elkaar gezocht, dus die ga ik z.s.m. naar Nicole sturen. Onze volgende berichten zullen daarmee zo half januari weer gepost worden.
Nu ga ik eerste even bij Nicole kijken!

Fijn weekend!

Groetjes Cornelie



13 opmerkingen

Je@net zei

En jouw kaarten met dit mooie pakket zijn ook al zo gaaf, Drie super leuke kaarten, Cornelie!

Danielle zei

Wow, een hele serie! En allemaal even leuk! Ik vind shakerkaarten altijd erg leuk, maar als ik ze zelf maak ben ik er niet weg van ;-) Je vergeten verjaardag kaartje is ook leuk! Succes met de drukke dagen die nog komen op je werk!

Nicole Parmentier zei

Wat zijn ze leuk deze kerst- en nieuwjaarsshakers! De stans die je op je kerstkaart hebt gebruikt is er inderdaad perfect voor, zeker met dat leuke shakermateriaal en bij de champagne doet het me meteen aan bruisen en bubbels denken! Het verjaardagskaartje is ook super. Dit was dan ook het tekstje dat me deed 'vallen' voor deze stempelset. Onze hond noemen we Nuts (ze heet Nutella) dus tja, perfecte tekst voor mijn vaak te late verjaardagskaartjes!

Ik heb weer enorm genoten van onze Swaps en ben natuurlijk reuze benieuwd naar het volgende pakketje!

Dora zei

Geweldige kaarten gemaakt en inderdaad, de laatste is toch super geinig! Mooi gedaan

Mariken zei

Hier ook al zo’n leuke serie kaartjes, ze zijn gaaf! Gezellig is dat swappen hè, heel aanstekelijk en motiverend. Fijn weekend!

Sarah zei

Prachtig weer! Echt super!

Larissa zei

Wat een leuke afsluiter van het toffe pakket.
Hele leuke serie heb je er mee gemaakt.
Op naar de volgende, ik ben heel benieuwd.
Jullie swap vind ik erg leuk!

Ellen zei

Wat een toffe kaarten zijn dit. Dat shaken is zeker lekker feestelijk, leuk ook dat je tule hebt gebruikt om een shakergedeelte te maken. Ik ben ook druk op zoek naar nieuwe spullen voor het volgende swap-pakket van Mariken en mij. Best nog een klus, dus als je een goede tip hebt ;-)

Colien zei

Heel gaaf zijn je shaker kerst- en nieuwjaarskaart! Sprankelend en kunstig gemaakt. En ook het onderste kaartje is tof!
grtz.Colien

Linda Visser - van der Velden zei

Leuke kaarten, Cornelie! Grappig ook die laatste met de postbus en 'nuts' :). Dan is het echt niet erg als de verjaardagskaart te laat komt! Groetjes, Linda

Jantine zei

Heel gaaf, Cornelie! Die champagnefles is leuk, zeg. En dat te laat kaartje, te leuk!
Groetjes,
Jantine

Rhodé zei

Leuk om te zien dat je met één pakketje tot drie totaal verschillende kaarten komt. En ik vind ze allemaal weer supermooi!

Marjan zei

Leuk om te zien hoe verschillende jullie kaarten zijn. Die van jou zijn ook erg gaaf, ik houd net als jij ook van shakers (dat klokje is een goed idee!) en dat onderste kaartje is een droppie!!

Back to Top