Valentijn!

Hoi!!

Valentijnsdag vandaag! Ik geloof toch dat ik daar iets te nuchter voor ben...of moet ik zeggen wij?
Wel heb ik een aantal vriendschap kaartjes verstuurd, dát vind ik dan wel weer leuk!
Met dit kaartje was ik van de week al begonnen, en vond ik wel toepasselijk om vandaag te plaatsen ;-)


Niemand die gaat trouwen, gewoon, omdat ik het zo leuk vond om met deze stempels van Lawn Fawn aan de slag te gaan!
Er komt trouwens een heel leuke nieuwe release aan van 'Lawn Fawn'. Bij Oma Dee al te zien!


Het Peek-a-Boo frame van My Favorite Things heb ik weer gebruikt, en kon het niet laten daar een shakercard van te maken ;-)
Stempel gekleurd met Copics, en de hartjes een glittertje gegeven.

Over Valentijn gesproken...
Op mijn werk, bij Smaak Enzo, was het gisteren gekkenhuis, met de verkoop voor Valentijn!


Deze tags had ik gemaakt voor aan de pakketjes, doosjes bonbons o.i.d..

Wat hebben jullie met Valentijn gedaan?

Fijne dag!
Groetjes Cornelie

15 opmerkingen

Lian zei

Leuke shakerkaart!! Lieve stempeltjes.
Dat is een leuke winkel waar je werkt. Heb even via de link gekeken.
Daar komen die leuke tags wel van pas.
Heb een kaartje gemaakt voor zoon en schoondochter die pas zijn gaan samenwonen. Hoe in love kan je zijn ;-) en heb een hartjesdoosje met kersenbonbons voor mijn man weggelegd.
Het is natuurlijk een commercieel gebeuren maar een beetje wil ik er toch wel aan meedoen. Fijne zondag.

Marfien zei

Lief kaartje Cornelie, gewoon handig om in huis te hebben toch?
Je labeltjes voor de winkel vind ik gaaf, de eigenaar mag blij zijn met zo'n meedenkende medewerkster, de klanten ook trouwens

Je@net zei

Mooie kaart, Cornelie. En erg lieve labeltjes!

Mariken zei

Wat een gaaf kaartje zeg! Jij bent ook wel van De Lawn Fawn stempeltjes he?! Ik vind ze zo leuk...heb de release al gezein en uiteraard al wat besteld. De schattige kuikentjes waren al op...Fijne avond!

!neke zei

Mooie kaart , en weer een shaker !
Wat heb ik met valentijn gedaan.......
Gewassen, gestreken en een kaartje gemaakt ! Geen Valentijn !
Niet echt heel spannend, maar ik voel me er goed bij !

Ellen zei

Wat een lief kaartje! Kan me voorstellen dat het op jouw werk druk was. Heb even geklikt op Smaak Enzo en ja, dat is een echte Valentijnswinkel ;) Lijkt me hartstikke leuk om daar te werken, echt iets voor jou.

Marlies zei

Een hele mooie schud-trouwkaart. Goed bewaren voor als je er eentje nodig hebt Cornelie. Ook wij vieren geen Valentijn, zo gekunsteld en de 15e is onze trouwdag. We vieren in januari altijd de dag dat we verkering hebben gekregen. Die dag blijft voor ons speciaal. Lieve groetjes, Marlies

Scraptastisch zei

Wat weer een strak afgewerkt kaartje Cornelie!!! Prachtig gedaan,
leuk om er een shake card van te maken! En wat!!!! werk jij in Heerhugowaard
bij smaak enzo....ik loop er altijd maar snel voorbij, haha Vind ik allemaal veel te lekker, maar de volgende keer gluur ik even door de ruiten, haha
Ik heb vanmorgen mijn kinders een dikke kus gestuurd en er verder een rommel daggie van gemaakt! Het was nou niet bepaald een lekkere dag weer!
Liefs van Gerie

Johanna zei

Hier ook te nuchter hoor ;-) maar elke gelegenheid om te scrappen met roze en hartjes grijp ik aan! Ik vind je kaart mooi, en wat een werk heb je gehad aan al die tagjes! Kerst druk, valentijn druk...nu vast op naar pasen in de winkel!

Irene zei

Hier ook zooooo niks met Valentijn, vinden elkaar toch wel (meer of minder *lol*) lief en dat al 35 jaar!!!! Je kaart is zo leuk en je werkplek nog leuker en lekkerder.........ik zou dichtgroeien als ik daar stond hihi!! Je baas is vast dolblij met jouw creativiteit!
Vandaag was het hier winter dus bedden/was/strijk, freubeltje en heerlijk gekookt/gesmuld.....gewoon een fijne binnendag die omvloog!

xx Irene

GerJanne zei

Hoi Cornelie,
het is een schattig kaartje! Zo lief met die stempeltjes.
De winkel ziet er heel leuk uit. Ik moest meteen aan een winkel hier denken. Wij hebben hier Mocha en Mentha
https://www.facebook.com/Mocha-Mentha-311304572249081/
Lijkt me gezellig om te werken daar!
Mijn moeder was jarig, dus eigenlijk altijd op Valentijnsdag naar mijn moeder! Verder zijn zowel Peter als ik daar ook te nuchter voor, denk ik...
Groetjes,
GerJanne

Colien zei

Wat een mooi kaartje, lief! En je labels zijn geweldig leuk! Wij hebben enorm geboft tijdens ons weekendje weg: gisteren wakker geworden met sneeuw! En dat op Valentijnsdag, heerlijk! Mijn cadeau voor Rolf: kaartjes voor Chez Brood in het theater volgende maand... Ooit, lang geleden in 1988 zijn we bij Herman Brood verloofd :-)
grtz.Colien

Angelique zei

Wat een schattig trouwkaartje met die kuikentjes. Wat een mooie labels heb je gemaakt voor op je werk. Ben ook even gaan neuzen bij je werkgever, wat een leuke en mooie winkel. Daar zou ik ook wel willen werken.
We doen eigenlijk nooit aan Valentijn. Maar ik had voor mijn vriend een doosje bonbons gekocht omdat hij dat zo lekker vind. Gelukkig had ik een kleinigheidje want van hem kreeg ik twee daagjes samen lekker weg.
lieve groetjes Angelique

Marjan zei

Wat een schatje dat trouwkaartje, heel mooi en lief met de kuikentjes op de taart! En je baas boft maar met jou als werknemer, die labels maken zo'n cadeautje natuurlijk heel speciaal!

Nicole Parmentier zei

Valentijn, ik houd er wel van! Al was het maar om los te kunnen gaan met alles wat rood, roze en hartjes is! Je kaart is weer prachtig, leuk die peek-a-boo stans als shaker. Het stikrandje geeft het net iets extra's. Je labeltjes zijn ook schattig, geen wonder dat het zo druk was!!

Back to Top