MFT Augustus!


Hoi!!

Geniet iedereen van het mooie weer? Hier kan het niet mooier. De vakanties begonnen en Tim heeft alleen nog maar gezwommen, heerlijk toch?!
Of zijn er ook bij die het een ietsiepietsie te warm vinden? Zelf kan ik het niet zo heet doven, dus ik ga  onder de parasol. Máár je hoor me niet klagen, want buiten leven vind ik heerlijk!

Wil ik ook deze maand weer een gokje wagen bij de challenge van MFT Guest 08!
Aan de schetsen ligt het niet, die vind ik altijd TOP!


Een stempel van PI, van MFT, deze deels gepaperpieced, en deels gekleurd met Copics.
Op de achtergrond een stempel van PTI.


Papier heb ik gebruikt van Echo Park, "Hello Summer", lekker vrolijk bij het windmolentje. Deze blijft favoriet!


De windmolen maar gedeeltelijk gebruikt, omdat ik h'm achter het plaatje vandaan wilde laten komen.
Door het warme weer heb ik er een aantal dagen over gedaan, maar gisteravond koelde het wat af, en toen ben ik er even voor gaan zitten.

Hele fijne zonnige dag verder!!

Groetjes Cornelie

17 opmerkingen

Marlieke zei

Ook ik kan goed tegen dit weer hoor. Helaas heb ik er al 4 weken vakantie opzitten, waarvan dus drie weken met niet zo'n mooi weer. Maar goed....

Ik vind je kaartje mooi! Leuk he dat paperpiecen. Ik doe dat ook zo graag! De sketch is trouwens inderdaad geweldig! Ik heb ook zin om ermee aan de slag te gaan!

M@rjan zei

Wat een toepasselijk kaartje, Cornelie! Vind hem èrg leuk, het meisje past goed bij de rest.
Wind is lekker met dit warme weer!
Voor mij inde tuin veel te heet, dus ook parasol, maar ook vaak even naar binnen, we hebben een koel huis. Heerlijk voor Tim! Hop dat hij niet verbrandt, de zonkracht is groot.

petra,s cards zei

jee cornelie wat heb ik een boel gemist, je bent flink actief geweest, heerlijk zitten genieten wat je weer allemaal gemaakt hebt!!!
xx petra

Inge zei

Super leuk Cornelie!!! Het windmolentje wat achter het meisje(met windmolentje!) vandaan piept, de gepaperpiecte kleertjes, de tekst... perfectie! Alles klopt aan dit kaartje, wow:-D

XX

KarinsArtScrap zei

wat een schatje Cornelie, weer een mooie kaart.

groetjes karin

Wendy ten Hove zei

Oh, leuk! Wat een gezellig zonnig kaartje is dit geworden! Staat super hoe je het molentje er achter vandaan laat komen, goed idee!
Groetjes, Wendy

Annemarie zei

Wederom een superleuke kaart heb je gemaakt. Erg orgineel!

Groeten Annemarie

ps nog bedankt voor je advies, heb inmiddels mijn eerst bestelling binnen!

José zei

Hij is top joh! Erg leuk idee om een deel van de windmolen er achter vandaan te laten piepen. Leuke paperpiecing. Heel tof gedaan! Succes met de challenge joh. Ik weet hoe geweldig je dit zou vinden.
Ik kan niet heel erg tegen de warme zon en zoek altijd de schaduw op. Erik heeft vanmiddag bij de oude flat in het zwembadje daar gezwommen met zijn oude buurmeisjes. Onwijs leuk!

Ellen zei

Wat een leuke kaart weer, super idee om dat windmolentje achter het afdrukje vandaan te laten komen. Nu maar duimen dat ze hem bij PTI net zo leuk vinden als ik....;-)

Groetjes Ellen

Stamps and Paper zei

Really cute card Cornelie

Anne

Judith zei

Het moet toch een keertje lukken om MFT guest designer te worden als jij zulke leuke kaarten blijft maken. Ik vind deze bijzonder leuk! Hou van het papier en vind de molentjes (ook van de stempel) top! Heel leuk.
Die stans heeft een hoog 'graag willen hebben'-gehalte (-;

Anja (scrappie) zei

Heel erg leuk hoor ook deze weer gaaf, gaaf. Echt lekker zomers nou wij genieten ook hoor. huub moet volgende week weer beginnen dus we pakken dit nog even mee. Ik kan zelf niet zo goed tegen dat hele hete weer maar zoals je al zegt lekker in de schaduw heerlijk.

Welmoed zei

Prachtig Cornelie, heerlijk die lekkere frisse zomerse kleuren!en het paperpiecing staat ook zo leuk bij deze stempel...

....en heerlijk ook dit mooie weer, het is hier niet snel te warm, tegen de zeedijk van de waddenzee waait het altijd!

Vr. gr. Welmoed

Nadine zei

Ik kan het haast niet geloven dat jij meerdere dagen over een kaart hebt gedaan ;) Hij is wel super leuk geworden, lekker zomers en zonnig. Dat paperpiecing vind ik een geweldig alternatief voor kleuren! De tekst is er erg leuk bij... ik ga weer voor je duimen!

martina's kaartjes zei

een heel erg leuke kaart ! en klagenover het weer ? neen hoor ! lekker genieten en als je het te warm hebt, gewoon binnen gaan zitten... dus. binnenkort is het weer gedaan en moeten we weer lange broeken aan =(
grtjs,martina
x

Yvonne van Bruggen zei

Super leuk kaartje zo!! Geeft ook helemaal het zomergevoel! Ik vind het ook heerlijk dat we naar buiten kunnen, maar echt in de zon zitten is ook aan mij niet besteed.. Dus luifel en parasol uit en genieten!!
Fijn weekend (en vakantie!)!
groetjes, Yvonne

Anoniem zei

Wat een heerlijk zomers kaartje!
De duimen draaien op turbostand dat we komende maand weer een Nederlandse MFT-GDT-er hebben! ;-)

Nog bedankt voor je leuke comment op mijn kaartje op mijn blog!

Groetjes

Xandra

Back to Top