Serie Journalings


Hoi!!

Ik heb een serie gemaakt met journalings. Omdat deze altijd vrij groot zijn, is het best lastig, maar ik ben er nu eens goed voor gaan zitten, en heb uiteindelijk 4 verschillende gemaakt!
Iedere vorm heeft een eigen kleur kader, en dat was mijn uitgangspunt voor de kleuren.


Dit was de eerste, met behulp van die-namics van MFT. Bloemstempel, en deze uitgeknipt, stampertjes geponst, en een plakpearl. Verder een stukje kant.


Hier zien we duidelijk José-invloeden!! haha, toen ie klaar was dacht ik, O, dat lijkt wel een Joseetje!
Maar dan zonder het prachtige stikwerk...


Hier heb ik laten inspireren door een kaart van Dawn Mc Vey. Staat ook op een pagina van mij op Pinterest.


Geel, wow, Cornelie en geel...niet echt een combinatie, maar deze combinatie vind ik toch heel erg mooi, dus ben blij met het resultaat.



Hiermee hoop ik mensen te inspireren, die de journalings ook zo mooi vinden, maar er niet goed mee uit de voeten kunnen...het is leuk!!

Lekker mee bezig geweest dus!

Nog een kleine week voor onze liftchallenge. José heeft een toffe kaart uitgezocht. Dus, wil je nog meedoen? Ga dan snel even kijken!!

Fijne zondag verder! Voor iedereen een gezellige koninginnedag morgen!!


21 opmerkingen

KarinsArtScrap zei

wow jij bent lekker bezig geweest zeg.
prachtige kaarten heb je gemaakt.
de derde vind ik helemaal super met die kleur blauw en de schitterende bloemen.
maar ze zijn allemaal heel mooi hoor.

groetjes karin

Mariken zei

Wat heb je dat prachtig gedaan, en dat geel...dat zou ik maar eens vaker gebruiken! Zeker met dat zwart, heel mooi!
Veel gr-x-jes Mariken.

Marjan zei

Jij bent zéker lekker bezig geweest! Ik zie heel mooie kaarten en... jij en geel gaan heel goed samen! Ik vind dat namelijk de mooiste van je serie! Maar ik hou dan ook wel van geel ( vroeger niet, tegenwoordig vind ik alle kleuren mooi) en je hebt deze kaart gecombineerd met zwart en wit. Qua vormgeving ook top!

Groetjes, Marjan

Ellen zei

Erg mooie kaarten Cornelie, je hebt de journalings prachtig verwerkt.
Groetjes Ellen

Ellie zei

Je hebt een prachtige serie kaarten gemaakt!! De journalings zijn ook erg mooi geworden. Vooral de geel/zwarte kaart met journaling vind ik mooi!
Groetjes Ellie

Alina zei

oh, wat zijn ze mooi, Cornelie, de groene is mijn favoriet!
groetjes, Alina

Jolanda Cuper zei

Super super!
Wat een geweldige kaarten dat ziet er heel mooi uit!
Groetjes Jolanda.

Kaartenkraam zei

Ik heb er ook nog een paar series van liggen en moet er ook maar eens voor gaan zitten net als jij want jij hebt er schitterende kaarten mee gemaakt. Ook ik vind de gele versie de mooiste maar ze zijn allemaal mooi hoor!

groetjes van Ank

petra,s cards zei

genieten weer van je prachtige creaties!!!! wat heb jij toch een inspiratie zeg!!!!!
xx petra

Christine zei

Prachtig!! En dat geel vind ik ook heel mooi, eigenlijk de mooiste. Dus zeker nog eens gebruiken Cornelie!!
Liefs
Christine

Juisie zei

Mooi zeg, zo'n serie! Gave kleuren en mooi met die zwarte accenten. "Das een Joseetje", hihi, je hebt gelijk! groetjes Joyce

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Idd vol inspiratie. Nu heb ik al betere ideeën. Mijn eerste met (die van jou) journaling is al in de prullenbak beland omdat ik er niet meer uitkwam. Bedankt voor de inspiratie. Mooi!!

Stamps and Paper zei

Fabulous cards Cornelie lovely layouts and great colours

Anne

Bianca Kalksma zei

Wat een mooie kaarten! Ik denk dat journalings een soort van stans is, net zoals de cricut of een stans voor de cuttlebug? Ik vind dat je er prachtige kaarten mee hebt gemaakt en allemaal ook weer zo anders. Heel erg knap hoe je dit allemaal zo mooi hebt weten te combineren, ik zou úren aan het schuiven zijn met alle vormen en papiertjes :) Fijne Koninginnedag!

debby4000 zei

Wonderful cards Cornelie
luv
Debby

Nadine zei

I like! Heel toevallig heb ik er gisteren ook twee gemaakt met journalings! Een beetje hetzelfde idee... Soms denk ik dat we TE dicht bij elkaar wonen haha ;). We kunnen gewoon gedachten lezen. Ik vind de roze met zwart en wit versie het mooist!

José zei

Ooooeh wat een mooitjes Cornelie. Knap hoor met die journalings. Ik heb er een berg liggen maar heb er veel moeite mee. Oooh die wiebel is moooooi! Hahaha, een joseetje. Hij lijkt wat kleurstelling op die ik je heb gestuurd en ze hebben dezelfde glitterswirls. Ik vind em gaaf!
Fijne koninginnedag nog he!

José zei

Ooooeh wat een mooitjes Cornelie. Knap hoor met die journalings. Ik heb er een berg liggen maar heb er veel moeite mee. Oooh die wiebel is moooooi! Hahaha, een joseetje. Hij lijkt wat kleurstelling op die ik je heb gestuurd en ze hebben dezelfde glitterswirls. Ik vind em gaaf!
Fijne koninginnedag nog he!

martina's kaartjes zei

wat een mooie werkjes weer ! heel erg geslaagde kaartjes weer ! ik zou niet weten wat keizen, ze zijn één voor één knap gemaakt,
gtrjs, martina
x

Marit zei

Wat een superserie kaartjes Cornelie! Knap hoe je dat telkens voor elkaar weet te puzzelen met al die papiertjes! Ik zou wel eens over je schouder mee willen kijken als je kaartjes maakt!

Groetjes,
Marit

Judith zei

Oef, jij had de smaak te pakken. Een super serie, zelfs die geel met zwarte valt bij mij in de smaak (ik heb bij geel toch ook een 'voorzichtig gevoel', haha)

Back to Top