Proficiat!

Hoi!!

Vanmorgen al vroeg wakker! Komt vast door het mooie weer!
Heb al lekker wat gedaan, en heb nog een hele dag voor me. Wat een heerlijkheid!

Hier een kaartje die ik bij Nadine maakte, evenals de ster en de vlinderkaarten met swirlteksten, van een paar posten terug.
Deze maakte ik voor de trouwdag van mijn oom en tante. Deze gaat m'n moeder sturen.


Het papier is van Memory Box. Prachtig papier!
Omdat ik niet dat mooie papier helemaal vol wilde plakken, heb ik alleen onderaan iets gemaakt met een randpons van MFT, en een randpons van Memory Box.


Cirkels gesneden van nestabilities, en de bloem is van PTI. Knoopje en de blaadjes van nadine gebruikt, en dat zijn snijmallen van Crea Tables.

Verder scrapfloss en wat dauwdruppeltjes op de blaadjes met Glossy Accents, en daarmee heb ik ook het knoopje een glanslaagje gegeven.

Zo meteen lekker het zonnetje in. Vanavond gaan we kijken voor een telefoon, met alles er op en er aan. Zin in! Ik loop nog steeds met zo'n koelkast zeg maar!haha

Fijne dag voor iedereen!!


23 opmerkingen

Anneke zei

Leuke kaart Cornelie. Inderdaad heel mooi papier dat zichtbaar mag blijven. Je hebt dat goed opgelost. Dat randje onderaan vind ik heel mooi, de bloem ook trouwens. En die dauwdruppels vielen mij meteen op.

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Wat een prachtige kaart! Schitterend papier zeg. En die dauwdruppeltjes, dat moet ik onthouden. Superleuk idee. En vond ik me net 10 seconden geleden een envelop op de mat...dat is zo leuk als je niets verwacht! Wat gaaf, een dikke kus met een dikke bedankt. Super lief zeg!

Gerdine zei

Mooi! Succes met het uitzoeken van een telefoon! Volgens mij genoeg keuze :)

Kaartenkraam zei

Mooie kaart in zachte tinten. Goed opgelost zo met de versierselen in 1 hoek zo blijft het inderdaad prachtige papier goed zichtbaar.
Veel plezier met het uitzoeken van een telefoon, ik moest er niet aan denken zo'n uitgebreid ding, heb een hele eenvoudige waar je alleen mee kunt bellen en sms-en *lol* Ach ja oude mensen zoals ik willen dat allemaal niet meer *lol*

groetjes van Ank

Juisie zei

Mooie kaart cornelie, heel mooi achtergrondpapier dat je zo goed tot z'n recht laat komen. Succes met uitzoeken van een nieuwe telefoon. Is nog een hele klus! Kun je voortaan ook mobiel bloggen. Is handig hoor
(zeg ik uit ervaring!) Groetjes joyce

Gemma zei

Mooie kaaart dat papier is echt schitterend, ja lekker he zo'n lange dag, had vandaag een dagje vrij en ben toen iedereen de deur uit was gelijk aan de poets gegaan, ben nu helemaal klaar en trakteer mezelf vanmiddag op een middagje zon met boek. Heerlijk, ben benieuwd wat voor telefoon je gaat kopen, ik heb ook nog zo'n koelkast maar ja ik kom dan ook uit de prehistorie volgens mijn meiden! Fijn weekend Gemma

Marit zei

Oh dat papier is zo mooi ja (heb 't ook ;-)) en je kaart ermee een plaatje. Blijf het een topbloem vinden, die je hebt gebruikt.

Succes met het telefoon uitkiezen,leuk!

Groetjes,
Marit

Debby zei

Wat een prachtig papier! Je hebt het ook mooi verwerkt tot een super kaart!
Groetjes Debby

Unknown zei

Simply BEAUTIFUL Cornelie.
Well done Hugs Elaine

José zei

Mooi papier zeg en je hebt gelijk dat je er niet teveel aan hebt toegevoegd. Wat is die rand onderaan mooi! Memory Box, here I come hahaha.
En die bloem, tja dat blijft een schoonheid he!
Geniet van je dag. Wat een zaligheid zeg dat zonnetje.
En succes met het uitzoeken van een nieuwe foon. Ik ben ook nog zo'n oud geval uit de vergetelheid!

Ellen zei

Prachtig, heel stijlvol!
Groetjes Ellen

Marijke zei

Wow heel mooi, idd prachtig papier! Heel mooi zo gedaan de rand onderaan en wat zijn ze toch prachtig de memory box stansen! Staan op mijn verlanglijst. Dat van die dauwdruppels ga ik onthouden!!

En wat een verrassing vandaag in de brievenbus, wat ontzettend lief van je. Mooi papier en een schitterende tag!! Dankjewel!!

Geniet van het zonnetje en succes met het uitzoeken van een nieuwe telefoon! Ik doe het altijd met de afdankertjes van broerlief, die krijgt elk 2 jaar een nieuwe van de zaak, maar voor mij nog prima!

Liefs, Marijke en Chantal

KarinsArtScrap zei

inderdaad mooi papier cornelie zonde omdat te beplakken.
weer een mooi kaart.
veel zon en winkel plezier.

groetjes karin

Ellie zei

Mooi kaartje, Cornelie! Mooie details op geweldig papier!!
Fijn weekend,
Ellie

Christine zei

Gekke meid, ik moet lachen met je "koelkast"! Vanaf vandaag dus een hippe Cornelie! Je kaartje vind ik chique gedaan en groot gelijk om dat mooie papier niet volledig weg te stoppen!
Liefs
Christine

martina's kaartjes zei

wat een superkaartje ! heel erg mooi gemaakt
grtjs, martina
x

Jolanda Cuper zei

Prachtige lente kaart! echt schitterend!
Groetjes Jolanda.

Judith zei

Heel stijlvol, Cornelie! De bloem van PTI heb ik sinds kort ook (-; Prachtig vind ik hem (de bloem EN je kaart)!!!

De mannen hier in huis wilden voor mij ook een hip telefoontje kopen, maar nee, bedankt. Als ik maar kan bellen en sms'en (tja, dat bellen soms lastig is, omdat de oude batterij niet meer goed werkt, vergeten we dan maar even, haha) Hier dus ook een koelkast-moeder (-: Ben wel benieuwd naar je nieuwe model (kun je dan ook wordfeuten?)

Groetjes, Judith

Marjan zei

Dat papier heeft inderdaad maar weinig nodig. Heel mooie kaart, echt lente en met een prachtig evenwicht.

Groetjes, Marjan

Margot zei

wat een bjoetie!

Bianca Kalksma zei

Inderdaad prachtig papier en wat heb je de papiertjes leuk gecombineerd met de bloem! Doet me denken aan de Tim H. stans die ik in Den Bosch gekocht heb... snel maar eens mee aan de slag :)

Angèle zei

Wow het sfeerplaatje dat je hier gecreeërd hebt vind ik zo mooi!!!

Stamps and Paper zei

Hi Corneli...late commenting as we are n holiday at the moment...a lovely creation

Anne

Back to Top