Sinterklaas!

Hoi!!


Het Sinterklaas geheim is uitgekomen!! Tim kwam vorige week naar me toe, of ik heel eerlijk antwoord wilde geven op z'n vraag...tuurlijk!
Het hoge woord kwam er uit, Tim vond het VET COOL, dat wij al die cadeautjes hadden gekocht, niet verdrietig, gelukkig!
Daarna een vragen waterval over hoe het dan allemaal ging. Buurman bonkte op de deur, en ja mamma had die brief geschreven, opa verstopte de cadeau's, O en die wortel? Die at Happie lekker op!! Die vragen gingen nog wel een paar dagen door. Maar om het nu te weten is tóch ook wel heel leuk! En, geen paniek, we blijven gewoon pakjesavond vieren!! Túúrlijk!!


Om in de sintsfeer te blijven, mijn volgende freubelwerkje heeft er ook mee te maken!



Met het cadeau met kaartje wil ik graag meedoen met de nieuwe challenge van Karens Doodles. De nieuwe uitdaging is om een klein kaartje te maken van 10x10cm.

Omdat ik ieder jaar een uitnodiging maak voor mijn vader en moeder, voor de Sint én Tim z'n verjaardag, vond ik dit leuk om voor m'n uitnodiging te gebruiken.


Ik denk dat deze stempel, één van de eerste is die ik bij Karens Doodlesshop aanschafte. Heel erg leuk!
ik heb h'm uitgeprint op Kraft en ingekleurd met pastelpotloden.


Diverse papiertjes op elkaar geplakt en een stukje jute.
Dit op een bruine papieren zak bevestigd. Met een perforator gaatjes gemaakt, touwtje erdoor, en daaraan houten kralen.


Nog een rozet gemaakt met een maan erop. De Amsterdamse huisjes aan elkaar gestempeld, uitgeknipt en onderaan opgeplakt.
In de zak zitten lekker twee chocoladeletters! Mjammie!

Dat was h'm weer! Vind het altijd erg leuk om dit soort dingen te maken!!

Bedankt voor het langskomen en jullie leuke reacties!







31 opmerkingen

Marlies zei

Wat een werk heb je hier weer aan gehad, maar het resultaat mag er weer zijn hoor! Hij is erg leuk geworden! Die stempel is inderdaad fantastisch :)
Fijne dag vandaag!
Groetjes, Marlies

KarinsArtScrap zei

wat een leuke bag heb je gedaan cornelie, je hebt het heel erg mooi versiert, de huisjes onderaan vind ik een heel leuk idee.

groetjes karin

José zei

Hahaha, die Tim. Gelukkig dat hij het zo positief opneemt. En wat heb je het leuk op papier gezet!
Je kaart vind ik super. Een echte originele Cornellie en weer onwijs veel leuke elementen. Het touwtje met de kralen. De huisjes met de superleuke maan op de rozet. En de sint met jute. Wow meid, je bent een topper!
Groetjes, Jose

Anita zei

Wat een super originele manier om je ouders uit te nodigen! Prachtig gemaakt :D
Jammer dat de magie van Sinterklaas voorbij is voor je zoontje maar wel leuk dat hij zo reageerde.
groetjes, Anita

Kaartenkraam zei

Wat ontzettend leuk. Mooi detail die maan op de rozet en de rand met huisjes vind ik ook superleuk!
Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik zelf DE vraag stelde en dat is toch al wel heeeel lang geleden, van mijn zoon weet ik het niet meer volgens mij is dat geleidelijk aan gegaan. Kun je over een poosje aan de suprises *lol*

groetjes van Ank

redscrap zei

Wat ontzettend leuk gedaan deze kadozakjes, die maan is erg leuk op de rozet, bedankt voor je reakite ben blij dat ik de stap tot blogland weer gezet heb,

Stamps and Paper zei

Lovely gift bag Cornelie...ideal for those little christmas presents...

Anne

Sanne zei

Ik herinner me nog precies hoe het bij mezelf ging: ook een waterval aan vragen. Ik vond het toen ook te gek dat ik het 'grote' geheim wist en mijn kleine broertjes niet. Het was altijd zo leuk om mee te spelen. Jouw creatie is een toppertje. Ik zie altijd weing Sint-creaties, dus ik ben er erg blij mee!

Liefs Sanne

Marijke zei

Ach....... wat herkenbaar het verhaal! Nu weet Tim het geheim van de grote mensen en dat is toch ook wel stoer. Wat heb je dit weer origineel gemaakt en zoveel leuke details, als dit geen winner is. Ben toevallig ook met een klein kaartje bezig voor deze challenge........maar dit is wel veel leuker!
Groetjes, Marijke en Chantal

mieke zei

Wat ontzettend leuk kaartje zeg. Geweldig.
Ja kleintjes worden groot, die van mij "geloven"allang niet meer, maar de avond zelf blijft toch spannend !!!

Mieke

martina's kaartjes zei

grappig verhaal... onze zoon is nu net 9 geworden en stelt zich voorlopig geen vragen (nochtans heeft hij 2 grote zussen,....) we wachten gewoon af tot december. Het 'magische' blijft toch ook wel leuk, we zullen zien, wanneer hij in de reeële wereld zal stappen. De pakjes ziet hij natuurlijk ook wel zitten ! in ieder geval, een erg leuk kaartje !
liefs, martina
x

Gerdine zei

Kleintjes worden groot! Hopelijk blijft hij nog wel heel veel lol in sinterklaas houden! En dan wordt het straks gewoon tijd voor de suprises enzo, ook leuk!
Heel leuk pakketje heb je gemaakt! Vooral die huisjes vind ik schattig!

crealinedance zei

Hoi hoi Ja,ja kleintjes worden groot,je kaart vind heel leuk.Gr.Nel

* Üla * zei

Wat een gave uitwerking van onze uitdaging heb je gemaakt, Cornelie.
Ik krijg spontaan zin in de sinterklaasdagen. Leuk verhaal van je jongste. Hoe ze reageren weet je nooit van tevoren. Een kind is achteraf blij om "groot" te zijn en de andere nog even verdrietig over de leugens! Bedankt dat je meedoet bij de KD NL challenge!
groetjes Ula

José zei

Ja, het geheim van Sinterklaas he, nu hij ook is ingewijd, kan hij lekker mee doen aan de spanning van suprises en rijmpjes, dat is ook heel gezellig.
Ik vind je kaartje met suprise zak ook heel leuk, en ik heb het idee even opgeslagen al vieren we zelf pakjes met kerst. Wij proberen vanwege ons werk met kerst in Nederland te zijn of in ieder geval op max. 2 uur autorijd afstand.
Groetjes José

Marjan zei

Ach ja, brengt me een beetje terug in de tijd, jouw verhaal! Mijn dochter was een beetje boos... Zij mocht niet jokken, hadden wij wel gedaan! Maar dat was snel voorbij, want daarna reageerde ze net zoals jouw Tim.
Je Sintkaartje is super, en zekr in combinatie met dat zakje... Echt een gaaf geheel!
En nu ga ik na mijn Karpathos avontuur mijn koffer uitpakken!

Groetjes, Marjan

Marit zei

Wat een verhaal Cornelie! Leuk dat Tim het zo goed oppakte, als moeder lijkt het me toch ook wel een mijlpaal, een afscheid van een periode. Mijn zoontje is bijna 4, en vraagt elke dag wel 20 keer of Sinterklaas er al is...

Je zakje vind ik heel erg mooi! Prachtig afgewerkt en zoveel details, echt top!

Groetjes,
Marit

Marie-claire zei

Bij ons was dat vorig jaar, dus heel herkenbaar!
Wat een geweldige manier om je ouders zo uit te nodigen, het ziet er Super leuk uit ; )

Groetjes Marie-Claire

Wilma zei

Hallo Cornelie,
Wat een PRACHT van een verhaal.....zoooo ontzettend herkenbaar. Wat is Sinterklaas toch een leuke tijd en jij hebt een hele MOOIE en moderne versie gemaakt van "de zak" van Klaas.
Bedankt voor je berichtje.....het patroon staat ook op mijn blog ☺☺☺
Liefs Wilma

Geertje zei

Wat een prachtig geheel zo met dat kleine kaartje. Een je verhaal natuurlijk ook. Onze oudste zoon zit ook rond die fase, vorig jaar kon ik het nog omzeilen, maar dit jaar zal dat wel niet meer lukken. Ik wacht rustig af tot DE vraag komt.
Leuk dat je meedoet aan de uitdaging van Karen's Doodles NL.
Groetjes Geertje

Nadine zei

Hihi... kleine kindjes worden groot! Leuk dat je dit verhaal vertelt bij je creatie. En je bent er lekker op tijd bij! Tot morgen ;)! FIjne avond nog!

Nadine zei

Oja en ik vind die zak echt te gek! Haha ik zou het bijna vergeten te zeggen... Zo mooi afgewerkt, hou ik van :)

Liberta zei

Jee wat een super origineel idee. Een zak versierd voor de Sint. toppie.
Ik weet nog dat onze oudste het wilde weten. hihihi wat gaat de tijd toch snel.
Succes met de challenge.

Liefs, Lieb

Ans S. zei

Je Sintzak ziet er geweldig uit. Het is erg herkenbaar het Sint verhaal, ik vond het altijd wel weer jammer dat die tijd voorbij was.

Groetjes Ans

petra,s cards zei

heel herkenbaar!!!!! prachtig wat je weer hebt gemaakt!!!!! wat een super idee!
xx petra

anja curvers zei

Ooohh zo herkenbaar hier ook de laatste gelovige dus niet meer. En je hebt wederom een prachtig kunstwerkje gemaakt ik vind vooral die mann helemaal het einde.

Renata van Miltenburg zei

Deze Sinterklaas digi is een beetje mijn kindje omdat de Sinterklaas digi's op mijn verzoek getekend zijn. Ik vind ze allemaal zo gaaf en deze vooral omdat ie zo bruikbaar is zoals jij ook laat zien. Heel grappig verhaal trouwens over je zoon enne wij zijn ook altijd Sinterklaas blijven vieren, zelfs met allemaal volwassenen, die kleintjes komen vanzelf weer ;)

Liefs, Karen's Doodles NL

Renata

Anneke. zei

Wat een prachtige cadeaukaartje. Het brengt mij op een idee....
Groetjes Anneke KD.nl

Tinie zei

Oooh Cornelie, dit kaartje is zooo leuk en zo leuk op die zak gedaan met het touwtje!! En die huisjes vind ik ook zo grappig! Het verhaal over het grote geheim van de sint is leuk en zo zal het overal wel gaan. Onze kinderen zijn al 27 en 25, maar willen nog ieder jaar sinterklaas vieren:)) En gelukkig heb ik nog de kinderen in mn klasje die nog echt geloven in de goede sint!
groetjes Tinie

Ellen zei

Wat een geweldig leuk idee is dit Cornelie! Je hebt het super uitgewerkt!
Bedankt voor het meedoen met Karen's Doodles NL.

Groetjes Ellen

Angèle zei

Super! Verhaal en versier-zak! Van harte Cornelie met het winnen van KD uitdaging!

Back to Top