Windmolentje!!!

Hoi!!


José en ik hadden h'm op dezelfde dag binnen... de stans van MFT de windmolen!! Zo ontzettend gaaf is die, we waren allebei direct verkocht!!! José had al direct twee onwijs mooie kaarten ermee gemaakt, ga maar eens kijken bij d'r!!
Maar nu dan ook mijn windmolentje!! Tata...



Al het papier is van Echo Park. Met de Cricut heb ik de vierkantjes gesneden. Deze allemaal met een zigzagsteek met elkaar verbonden, en ook nog rondom gestikt.


Had ik ook nog een digistamp met windmolentjes,LEUK!!


Deze ingekleurd met Copics en het lichte gedeelte een glans gegeven met Glossy Accents, en een paar strasssteentjes.
Het duurde even, maar ik vind h'm uiteindelijk heel vrolijk geworden!!

Nu ga ik snel Tim uit school halen!!

O, ja, wie kan mij helpen zodat ik m'n blog kan vertalen? Wat ik nu heb geïnstalleerd werkt niet! Ik kom er maar niet uit. Het is toch niet zo, dat je met je tekst tikken het gelijk in het engels kan laten vertalen, met je bericht maken bedoel ik?

Alvast bedankt! Hele Fijne dag!





15 opmerkingen

José zei

Jaaaaaaaaaaaa ik zat er al op te wachten Cornelie. Wat istie SUPER! Die 9 afgeonde vierkantjes vind ik te gek als achtergrond en dan met stikwerk istie spot on! Gaaf papier heb je gecombineerd. Het is een erg vrolijk geheel. De digi erbij is natuurlijk helemaal top.
Lief dat je mij ook noemt met een linkie erbij. Erg leuk! Ik vermoed dat er nu meer mensen de stans van de pinwheel willen ;-). Misschien krijgen we korting bij MFT voor het aanbrengen van klanten hahaha.
Liefs, jose

José zei

Reageer ff op jou: ja de lay-out op mijn blog was er al hahaha.
En over het vertalen. Nee je kunt het niet laten vertalen als je zit te tikken. Er zijn wel vertaaltools maar ik kan me echt niet voorstellen dat die het gewenste resultaat geven, eerder een lachwekkende hihihi.

KarinsArtScrap zei

hi cornelie, wat een super kaartje, heel erg vrolijk.
ja die molentjes had ik ook gezien bij josé ze zijn echt gaaf.
je hebt ook heel mooi papier gebruikt en wat een stikwerk petje af.

groetjes karin

Nadine zei

Ha dat is pas een kleurrijke kaart! Super leuk dat windmolentje. Hier in de omgeving zal ie hard draaien, wat is het weer toch onstuimig vandaag!

Fijne dag nog!

Anoniem zei

Lekker vrolijk kaartje !! Dat windmolentje is zeker erg leuk ! Ik vind die zig-zag steekjes tussen de vierkantjes ook erg leuk.
Groetjes Berdien

martina's kaartjes zei

hey, de vertaling heb ik ook op mijn blog staan. Je kan dat altijd eventjes komen halen, heb het zelf nog nooit gebruikt, maar ik verneem dat er al wel mensen zijn die het wel gehanteerd hebben, en dat het wel lukte dus....
heel erg leuke kaart, super
grtjs,
martina
x

Tinie zei

Ha Cornelie,
Allereerst je kaartje: schitterend!! Lekker vrolijk papier en het windmolentje is top!
Ik heb google vertaler op mn blog staan, als iemand het wil vertalen kan ie de taal opzoeken en aanklikken en dan komt de vertaling.
Het klopt dat er een nieuw berichtje staat, maar ik heb het op mijn blog verwijderd. (twas niet naar mn zin). Maar in de sidebalks blijft het wel staan........
groetjes Tinie

redscrap zei

wat een prachtige kaart, leuk hoor zo'n windmolen, word ook helemaal vrolijk van de kleuren die je hebt gebruikt.
Je zei dat je meewilde doen aan de kaart voor mijn 25 jarige bruiloft, maar ik kan geen mail adres van je vinden om het adres achter te laten
groetjes mina

Christine zei

Leuk, leuk, leuk Cornelie! Ik vind het prachtig hoe je vierkantjes verbonden hebt en het windmolentje is helemaal super!
Liefs
Christine

Stamps and Paper zei

Great now that your translater is working....Oh I like this card and love the windmill die and the matching stamp...your card is very bright and cheerful..

Anne

Marjan zei

Vind je kaart met het molentje heel mooi geworden, superkleuren! Mooi, die achtergrond van vierkantjes!

Groetjes, Marjan

José zei

Ik heb de vertaler ff aangezet en ik lig in een stuip. Echt heel grappig wat er soms van gemaakt wordt hihihi: "now I get home from school soon Tim" whahahahaha. Probeer het ook maar eens.
Liefs, Jose

Hetty zei

Echt heel leuk!! En super vrolijk papier. Gr Hetty

Lenet zei

wat een super vrolijk en zomers kaartje!

Judith zei

Heel gezellig en zo vrolijk: papier, molentje in de wind (-: zigzagjes. Top!

Back to Top