Geboortekaartjes!

Hoi!!


Ik had een serie in huis,"Baby Safari" van Little Yellow Bicycle, waar ik graag geboortekaartjes mee wilde maken. Dus ik heb alles bij elkaar gezocht en ben aan de slag gegaan.Ik heb ze allemaal een beetje in dezelfde stijl gehouden.


Ook m'n stempels erbij gepakt, voor bv. hier het varenblad, maar voornamelijk voor de teksten.


Alles past zo goed bij elkaar, dat je zo een leuk geheel creëert.


Ik ben helemaal "into" de dieren lijkt het wel!


We hebben hier in de straat in september weer markt en dan verkoop ik mijn kaarten en sieraden altijd. Het leuke is, dat dit nu al het 11e jaar is, en een aantal mensen het weten, en speciaal komen. Daarom wil ik ook een beetje een voorraadje maken, want sommige gaan met 8 à 10 tegelijk weg. Leuk hè?!

Dit ging lekker vlot, soms heb je dat, heerlijk is dat!Straks met Tim naar CARS 2!! Hij heeft er toch een zin in!! Geweldig!! Een hele echte fan heb ik in huis! We maken er een gezellige ochtend/middag van! Ik heb er ook zin in, want z'n enthousiasme werkt aanstekelijk!

Fijne dag!10 opmerkingen

Wendy ten Hove zei

Hi Cornelie!

Wat zijn ze leuk!! Vooral die olifant vind ik echt geweldig, super met die dieren en welke baby vindt dieren nou niet leuk?! Heerlijke kleurtjes ook!!

Groetjes, Wendy

Inge zei

Wow! Wat een mooie voorraad heb je gemaakt! Ik vind ze allemaal super leuk en kan me voorstellen dat ze straks als zoete broodjes gaan!

crealinedance zei

Hoi hoi leuke babykaarten,lekker om zo een voorraadje te hebben voor de verkoop.Fijne dag verder.Gr.Nel

martina's kaartjes zei

leuk dat je er ineens een hele reeks van gemaakt heb, heb je lekker wat voorraad; ze zijn allemaal geslaagd
grtjs, martina
x

KarinsArtScrap zei

wat zijn dat leuke kinderkaarten, hele mooie zachte kleurtjes prachtig gemaakt cornelie.

groetjes karin

Marjan zei

Wat een gave kaartje weer, meid! Ik snap best dat mensen hier speciaal voor komen!

Groetjes, Marjan

Stamps and Paper zei

Lovely baby card...that elephant is so cute it's great to have a stock of baby cards.

Anne

Tinie zei

Oooh wat een gave kaartjes!! Wat heb je dat leuk gedaan! Ik kan me voorstellen dat je die op de markt straks snel verkocht hebt!
groetjes Tinie

José zei

Ik vind ze allemaal ontzettend leuk Cornelie! Frisse kleuren en de dieren vind ik onwijs! Die olifantjes en leeuwtjes... super! Die gaan als warme broodjes!! Je bent wel productief zeg.... jemineetjes. Lekker he ;-).
Liefs, Jose

Nadine zei

Lekker kleurrijk en vrolijk! En zoveel! Heerlijk he, zo produceren! Wat leuk dat je je kaarten op de markt verkoopt, welke datum is de markt? Ik ga op 21 aug. met een vriendig in wieringerwaard staan, eens kijken hoe dat gaat. Heb het nog nooit gedaan, dus ben benieuwd. Wat zijn jouw ervaringen?

Back to Top