Buttons!!

Hoi!!


Een poosje terug heb ik een paar digistamps gekocht, ik was er direct weg van! Ondertussen stapelen de dingen zich op waar je toch nog eens heel erg graag een kaart mee wil maken. Af en toe kan ik niet slapen van alle ideeën die in mijn hoofd rondspoken. Nou deze stempel is dus zo'n voorbeeld...Eerst het papier uigezocht en daar de knoopjes bij gezocht.
Toen de stampel met Copics ingekleurd. Het hart wat ook op de stempel zit heb ik uit vilt geknipt en met grote steken erop genaaid. De tekst heb ik op de computer gemaakt. Achtergrond met Cuttlebug geëmbossed en toen ben ik gaan schuiven met m'n stukjes papier enzo. Het papier is van Basic Grey.
Was een leuke kaart om te maken! en ben ook tevreden over het resultaat!

Fijne dag! Geniet van het zonnetje als dat lukt! en heel erg bedankt voor je reactie!

Groetjes Cornelie


5 opmerkingen

Marijke zei

Tjonge alwwer zo', mooie!! Leuke digistamp en zo gaaf de verschillende knopen het dat vilten hart!! Ook ik lig vaak in mijn bedje te bedenken wat ik zoal met en op een kaartje kan doen hihhi.Ook een hele fijne en zonnige dag, Marijke en Chantal

Marjan zei

Onwijs gave kaart!! Leuk idee om die knopen erop te verwerken, heel leuk effect geeft het!

Groetjes, Marjan

Alina zei

wat leuk bedacht, Cornelie, heel erg mooi kaartje!!
groetjes, Alina

Tinie zei

Je mag best tevreden zijn, want het is echt een superleuke kaart geworden!! Die knoopjes erop is zo leuk en dan dat vilten hart staat zo leuk. En een bijpassende tekst. Toppie!
Groetjes Tinie

José zei

Hee Cornelie, hier poging 1001! Wat een gedoe met blogger, ik krijg het niet voor elkaar een bericht te posten en daar baaaaaal ik van. Na een tip even een nieuwe poging. Ik wilde hier zo graag op reageren want ik vind het een superkaart. Enorm leuke lay-out en dat plantje met de knoopjes, geweldig! En de tekst is ook top.
Groetjes, Jose

Back to Top