Bloemen en een kaartje!

Hoi!!


Kaartje gemaakt voor m'n vriendin, die is gek op deze kleuren!Heb maar weer eens m'n nestabilities erbij gepakt! haha en heb een hele mooie ronde tekststempel gebruikt. Van Nestabilitie, heet geloof ik Shapeabilitie, de bloem en deze 5x uitgestansd en opgebold met een bolletje van een pin, werkt ook! Dit vastgezet met een brad. Papier van Papermania en in de hoekjes zitten figuurtjes die ik heb uitgesneden met de Cuttlebug, deze vind ik altijd erg sierlijk!De voorkant van de kaart heb ik voor de halft wegesneden, zodat er door de circel een leuk effect ontstaat!

Nou dat was het, hoop dat jullie het leuk vinden, fijne dag!

Groetjes Cornelie

3 opmerkingen

Marijke zei

Mooie foto's vooral de foto van de Akelei is mooi genomen met de prachtige lucht op de achtergrond. Superleuk kaartje, vind de grote bloem erg mooi en de tekst cirkel past daar zo mooi onder.
Groetjes, Marijke en Chantal

Marjan zei

Schitterende foto's heb je gemaakt, zeg! Inderdaad, die Akelei!!
Je kaart is ook een heel mooi geworden.met de leuke bloem en tekstcirkel. Leuke kleuren samen ook.

Groetjes, Marjan

José zei

Jaaaa, het lukt weer! I'm so heppie. Ik zit al een paar dagen op hete kolen om te reageren! Ik vind deze kaart ook weer super zeg. Enorm mooi die ronde tekst en die bloem is prachtig!!!
De foto's zijn erg mooi Cornelie! Heerlijk als alles bloeit en groeit. Vannacht is er een beste plens water overheen gevallen :-).
Groetjes, Jose

Back to Top