Yay!

Hoi!!

Toen ik vandaag de nieuwe challenge zag van Dutch Card Lovers, wist ik gelijk dat ik mee wilde doen, En ik had ook gelijk een stencil in mijn hoofd om te gebruiken ;-)


Het is een stencil voor een slimline formaat, maar ik heb het middelste deel gebruikt en een 'gewoon' formaat kaart gemaakt.
Omdat ik het effect van Distress Oxide altijd tof vind op donker papier, heb ik zwart cardstock als basis gebruikt. Ik heb de kleuren Abandoned Coral, Saltwater Taffy en Salvaged Patina gebruikt, door het zwart heel anders, maar omdat het dekkend is krijg je echt zo'n chalk effect.
De set Right on Track van MFT leek mij hier leuk bij, dus deze gestempeld en gekleurd met Copics.
De drie delen van het stencil afgetekend op masking papier en uitgeknipt. De delen afgeplakt en toen met zilver verf gesplattert. Het gekke is, dat het me ook een beetje een Galaxy gevoel gaf...
Nou ja, helemaal gek is dat natuurlijk ook niet ;-)


Aan de binnenkant natuurlijk ook nog een afbeelding en een singeltje.
Met een leuk tekstje om het muziekthema compleet te maken.


De achtergrond van de basiskaart heb ik afgeplakt met een heel mooi kleurtje blauw glitter papier. De tekst 'Yay' heb ik ook daaruit gesneden.


Nog een klein tekstje op een stukje dessinpapier en wat sequins voor de feestelijkheid.
Yay!!!

Fijn weekend!

Liefs Cornelie

12 opmerkingen

Anoniem zei

Dank voor je lieve reactie op mn liftkaartje met fe giraffen, leuk om te lezen.
Jouw kaartje is weer een toppertje hoor, erg leuk gedaan!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

Rhodé zei

Heel gaaf, deze kaart! Die oxide op zwart is echt mooi. Ik vind het altijd zo leuk om de beschrijving bij je kaart te lezen. Dan ontdek ik altijd weer iets nieuws. Nu had ik bijvoorbeeld nog niet gezien dat je het kleine tekstje op DP had gestempeld.

Angélique zei

Heel leuk, deze "dj's in space", mooi gemaakt.

!neke zei

Geweldige kaart !!!
Mooi effect !
groeten Ineke

Danielle zei

Ohhh je hebt ook het singeltje! Extra leuk! Die staat nog op mijn wishlist…. Jouw kaartje is echt een hit wat mij betreft!

Femminde zei

Oh wat een leuke kaart!! Ik vind dat effect van die oxides op zwart cardstock echt heel gaaf. Ik moet nog mannenkaarten maken dus wie weet ga ik het binnenkort uitproberen.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Superleuke kaart Cornelie! Daar wordt je vrolijk van. Dankjewel voor het meedoen bij DCL! 🌺☕️

GerJanne zei

Fijn als je meteen een idee hebt! En inderdaad de oxides zijn heel gaaf op zwart aquarelpapier. Het is een heel leuk kaartje. Mooi ook de zilveren spetters.

Rosalien Zwackhalen zei

Super leuk gedaan Cornelie. Ik vindt het altijd zo geweldig dat je de binnenkant meeneemt. Dat maakt de kaart echt af. :)

Anoniem zei

Je zei al dat je direct een idee had, dat is altijd fijn! Heel gaaf jouw kaart. De zwarte galaxy achtergrond i.c.m. de paneeltjes en kleuren zijn supertof. Een mooie inzending, dank je wel!

Ankie vd Polder zei

Wat een superleuk kaartje is dit geworden. Groetjes, Ankie

Ellen zei

Wat een leuke leukerd Cornelie. Dank voor het meedoen met DCL.
Groetjes Ellen

Back to Top