Sunday Shaker!

Hoi!!

Niet 1 maar drie projectjes. De set van Clearly Besotted 'Class Act' met de schattige beestjes die aan tafel zitten, wilde ik graag gebruiken om een paar leuke tags te maken.
Ik heb deze met de hand geknipt, maar er horen bij deze set ook dies bij!


Ik heb de stempels met Copics gekleurd nadat ik het papier had uitgezocht wat ik in de shakers wilde gebruiken, om zo de kleurtjes een beetje aan te passen aan het papier. De frames zijn van Mama Elephant en deze kun je los op een kaart gebruiken, zoals ik hier al eens had gedaan, maar er zit ook een los stukje bij en dan maak je er tags van. Zo tof!


De mooie papiertjes zijn van Taylored Expression. Een achtergrond met Alcohol Inkt, maar dan zonder geklieder ;-)) Heerlijk!


De tekst is van Spelbinders en heb ik met Stazon gestempeld op het acetate. Het schudmateriaal is van Picket Fence 'Iridscent Moonshine'. Van Lawn Fawn heb ik 2 verfsplatters uitgesneden en ook als schudmateriaal gebruikt.


Ook nog wat kleine balletjes eraan toegevoegd. Als laatste draad en een kraal. Super tof om dit bij een cadeautje voor een Crafty Friend te doen of met de post mee te sturen!

Erg leuk om te maken!

Gezellige zondag allemaal!

Liefs Cornelie

7 opmerkingen

Daphne zei

Oh oh, wat krijg ik toch altijd een inspiratie van jou!!
Deze tags zijn weer ontzettend leuk!!
Als ik schudkaartjes maak bakt mij het resultaat van tegen. Het schud materiaal beweegt niet goed, of het blijft plakken aan de zijkanten.
Maar ik blijf fan van deze kaartjes!

Sarah zei

Wat geweldig leuk! Heel mooi! Ik hou van de kleuren, het thema en de uitwerking. Heel tof x

Angélique zei

Ze zijn weer superleuk! De stempeltjes zijn weer zo mooi ingekleurd en mooi gecombineerd met papier en schudmateriaal.

Anoniem zei

Geweldig weer Cornelie…zo gezellig ziet het er weer uit!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

Kaartenkraam zei

Wat een leuke set is dit ook weer! Dat achtergrondpapier is prachtig van kleur en leuk zoals je daar alles op hebt afgestemd.

groetjes van Ank

Rhodé zei

Ik dacht dat je het papier zo mooi zelf gemaakt had, maar als je het kunt kopen is het natuurlijk ideaal. Leuke tags heb je gemaakt. En met al je crafty friends ben je deze tags vast weer snel kwijt!

Marfien zei

Wat een vrolijke tags, ziet er heel gezellig uit

Back to Top