Sunday Shaker!

Hoi!!

Op de valreep kon ik toch nog een berichtje maken voor mijn Sunday Shaker ;-)
Bijna twee weken geveld door de griep. Ik had het even flink te pakken en heb echt helemaal niets kunnen doen. Gelukkig voel ik me nu weer beter en kruip ik voor het eerst weer in mijn hoek. Hopelijk komt er ook wat uit mijn handen, als ik in ieder geval maar lekker bezig ben!


Deze tag had ik twee weken terug nog gemaakt voor aan een cadeautje. Toch nog even een fotootje van gemaakt en dat kwam nu mooi uit!


Het stinkdiertje van Lawn Fawn is zo'n schatje! Gekleurd met Copics en een hartje in zijn pootjes gegeven en wiebeloogjes niet te vergeten!


De basis is een gewone tag met een mooi dessin papiertje. Daarop een polaroid frame en daar een shaker gedeelte van gemaakt ;-)
De achtergrond van het shakergedeelte heb ik geblend en met een stencil nog wat hartjes aangebracht.
De tekst is ook van Lawn Fawn.
Het pakpapier had ik ook gestempeld. Het hartje is alweer een oudje van Stampin Up.
Ook het cadeautje is voorzien van een shaker gedeelte. Met zorg uitpakken ;-) Of stofzuigen haha.
Zo maak je in een handomdraai een speciaal cadeautje!

Geniet van jullie zondag!

Liefs Cornelie

7 opmerkingen

Angélique zei

Wat een leuk, lief label! Maar je verpakking is ook heel leuk, je hebt er een heel liefdevol geheel van gemaakt.

Kaartenkraam zei

Fijn dat je weer op de been bent en bezig zijn met de hobby is heel helend ;-)
Prachtige tag, zo leuk met dat stinkdiertje. Je hebt ook veel werk van het inpakken gemaakt, ziet er super uit!

groetjes van Ank

GerJanne zei

Oh wat een ellende zo lang ziek. Je zal wel een vaatdoek gevoel hebben gehad. Fijn dat je je weer beter voelt. Je shaker is ontzettend leuk en gaaf dat er shakermateriaal in het pakpapier zit, hihihihi....superleuk bedacht. Een echt feestcadeautje!

Je@net zei

Erg mooi, Cornelie. Fijn dat je weer een beetje opgeknapt bent!

Scraptastisch zei

Twee weken is ziek is zeker meer dan lang genoeg, nu de energie weer helemaal terug krijgen maar dat komt vast goed! Ik vind dit ook weer een hele leuke shaker Cornelie en ja iets gezellig inpakken dat kun jij wel ... het ziet er enig uit en ik ga hem onthouden!!!
xx Gerie

Rhodé zei

Dat is een mooi cadeau! Bijna te mooi om uit te pakken. Gelukkig blijft de tag intact en kan de ontvanger die nog bewaren. Leuk dat je zo laat zien dat een shaker niet ingewikkeld hoeft te zijn! Fijn dat je weer beter bent. 2 weken: dat heeft veel geduld gekost, denk ik. Hopelijk heb je gisteren heerlijk kunnen knutselen.

Kekke Kaarten zei

Wat een super sweet kadootje. Je tag is heel erg schattig! En wat ontzettend leuk dat je ook van het kadootje een shaker hebt weten te maken. Dit ideetje ga ik vast eens van je ' pikken'. ;-))
Groetjes, Gerjon

Back to Top