Christmas Coffee

Hoi!!

Zoals ik gisteren in mijn bericht met de Sunday Shaker al vertelde, zou ik vandaag mijn kaart als gastdesigner voor Dutch Card Lovers plaatsen. De challenge is gisteren van start gegaan en bedacht door Nicole. De bedoeling is;

Maak een kaart met alleen maar snijmallen.


Het idee met deze koffiebeker had ik al een poosje in mijn hoofd. De laatste tijd noteer ik mijn ideetjes, omdat ik niet altijd direct tijd heb om het uit te werken. Nu kwam dit idee voor deze challenge goed van pas!


De basiskaart is gemaakt van Kraft Cardstock. Het donkerblauwe paneel heb ik uit dessinpapier van Lawn Fawn gesneden en daarin weer sterren. Dit zijn mallen die alleen een stippellijntje afdrukken. Net even iets extra's. De koffiebeker uit Vellum gesneden. Daarachter d. bruin cardstock, alsof er koffie in de beker zit. De witte strook op de beker heb ik licht geblend met l.blauwe inkt en met diezelfde inkt de sneeuwsterretjes gestempeld. Bij de deksel een kerst versiering.


Banner met tekst onderaan de beker en daar konden dan weer leuk allemaal uitgesneden dingetjes liggen ter decoratie. Een lepeltje met en klontje suiker. Koffieboontjes, tuurlijk ;-) en nog wat kerstsnoepjes.
Het geheel op de basiskaart geplaatst en daaromheen nog een kader van rood/wit gestreept dessin papier.

Een leuke challenge waar je alle kanten mee op kan!
Verdere informatie over deze challenge vond je op het blog van 

Veel plezier!

Liefs Cornelie
 

10 opmerkingen

Angélique zei

Een superleuke, originele kaart, Cornelie, heel leuk bedacht.

Irene zei

Ik zit te genieten met een - lang niet zo leuke - beker koffie in mijn hand 🤣. Wat gaaf al die leuke stansen, de bonen lijken wel echt!
XxIrene

Lian zei

Wat een gave kaart met zoveel leuke details!!!!

Marja Sch zei

Wat een ontzettend mooie kerstkaart heb je gemaakt. Zulke leuke papiertjes. Groetjes Marja

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heel mooi deze inspiratiekaart Cornelie, zo schattig ook dat suikerklontje met dat hartje en de net echte koffiebonen.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Heel gave kaart Cornelie, een mooie achtergrond voor die leuke coffee to go mèt lepeltje en boontjes en kerstsnoep! Fijn dat je onze GD bent deze keer!

Colien zei

Heel gave kaart, op en top kerst en vrolijk van kleur!
Leuke challenge weer, ben dol op stansjes ;)
grtz Colien

Rhodé zei

Oh, ik val voor dat suikerklontje! Zo schattig! Je kaart is weer een leukerd, voorzien van allerlei details. Heerlijk, gezellig sfeertje.

Kaartenkraam zei

Prachtige uitwerking van de challenge, superleuke kaart!

groetjes van Ank

Kekke Kaarten zei

Ik ben helemaal weg van deze kaart. Zó mooi. De achtergrond heb je mij al uitgelegd, ook weer zo leuk met die sterren. En dan nog maar niet te spreken over de leuke decoraties onder aan je kaartje. Ik ben fan!
Groetjes, Gerjon

Back to Top