Swap Saturday!

Hoi!!

Het is alweer tijd voor een nieuwe swap! O, en het is toch een leuke! Werd helemaal blij van die schattige sneeuwmannetjes.
Het eerste thema is, lekker om er even in te komen;

Let it Snow!


Nou en sneeuwen doet het! Er ligt een heel pak en ze zijn zelfs sneeuwballen aan het gooien ;-)


Ik vond het leuk om weer eens een Easle Card te maken. De stopper voor de kaart maakte ik door sneeuwbergen te snijden. Een randje rillen om zo op de onderkant van de kaart te plakken. Op deze manier kunnen ze ook plat in de envelop.


De sneeuwmannetjes heb ik gekleurd met Copics. De sneeuw en sneeuwballen komen uit een set van Lawn Fawn. Een stukje vellum op de achtergrond van de shaker en het mooie shakermateriaal erin gestopt. De tekst heb ik met Stazon op het sheet gestempeld.


Kijk eens wat een super tof pakket! Daar worden we blij van!
Heel erg benieuwd wat Nicole heeft gemaakt. Klik!


Heel fijn weekend!
Liefs Cornelie

 

8 opmerkingen

Rhodé zei

Wat een leuke kaart! Zo'n modelletje is toch extra speciaal, hè?! Zo tof dat je ook hier weer een shaker van weet te maken.
Je idee om zo weer te geven welke copics je hebt gebruikt is echt handig. Thanks!

Ela zei

Wat een leukerd ook, ik kom net bij Nicole vandaan. En een schudgedeelte nog erbij, helemaal top, een gezellige boel! Groetjes Ela

Daphne zei

Jij hebt ook al zo uitgepakt, wat een leuke kaart.
Kan ook bijna niet anders, de sneeuwpopjes zijn heel leuk en lief met hun blije snoetjes.
Mooi pakket hoor, ik kijk nu al uit naar de volgende kaart.

Kaartenkraam zei

Een heerlijke vrolijk easelkaart. Leuk gedaan met die voorgrond en toch ook weer een shaker, top!

groetjes van Ank

Nicole Parmentier zei

Sneeuwpret ten top! Wat een leukerd weer!! Inderdaad hebben we allebei gebruik gemaakt van het frame en een soort van 3D kaart gemaakt. De sneeuwballen uit de lawn fawn set zijn een perfect toevoeging en dan nog het shakergedeelte.. super!!

Colien zei

Heel leuke kaart, mooi model en gaaf shakergedeelte!
grtz Colien

GerJanne zei

Oh geweldig leuk deze easle card. En schudkaart! Wat een tof pakket is het weer. Daar komen weer geweldige creaties van. Nicole had ook al zo'n leuk idee vandaag..

Kekke Kaarten zei

Wat een super vrolijk kaartje Cornelie! Én wat een leuk modelletje, deze heb ik nog niet eerder gezien. Zo knap dat je ook hier weer een shakergedeelte in hebt weten te maken. Ik ben benieuwd naar al het moois wat jullie nog met het pakket gaan maken.
Fijne zondag!

Back to Top