Swap Saturday!

Hoi!!

De laatste alweer, van onze robotjes swap! Ik heb vakantie, maar ik moest deze kaart toch nog op het laatste moment maken. De dagen vullen zich met van alles en ik had ook heel wat afspraken staan. De dagen vlíegen echt voorbij en ik wilde echt ook lekker veel tijd aan mijn hobby besteden. Dat is wel iets minder geworden als gedacht...

Deze keer hadden we als thema;

Use Hotfoil Gel!

Dat viel nog niet mee, want de foil had ook ernaast alles bedrukt...daarom de oplossing om alles uit te knippen. Ik heb alle vier de kleurtjes gebruikt uit het pakket. Van alles een reepje geknipt en dit allemaal tegelijk door de laminator gehaald.


Door het stencil, de equalizer, moet ik toch ook aldoor aan muziek denken, daarom de LP erbij.
Het robotje staat al lekker te swingen ;-)


Op deze manier weer een heel ander kaartje, door andere kleurtjes eruit te pikken en samen met het zwart en zilver ook een tikkie stoer.


De binnenkant ook, eenvoudig, maar dat vind ik prima ;-)
De robotjes vind ik na drie keer gebruiken, nog steeds super schattig!

Benieuwd wat voor leuks Nicole heeft bedacht! klik!

Op naar een volgende Swap!

Liefs Cornelie

13 opmerkingen

Anoniem zei

Geweldig gedaan Cornelie!
Groetjes Ellen G

Colien zei

Gave kaart, tof om er een muziekthema van te maken!
grtz Colien

Rhodé zei

Leuke combi, dat robotje met de muziekelementen. En roze is natuurlijk altijd goed;)

Marjan zei

Wat een leuke toepassing van het hotfoil, ik vind het een geweldige kaart!

Scraptastisch zei

Hotfoil ken ik van hore zeggen en las bij jullie dat het nog wel een dingetje is maar doorzetters zijn jullie! Je hebt het heel vindingrijk opgelost en het is een prachtige kaart geworden! Vakantie vliegt altijd voorbij, jammer hè!
xx Gerie

Je@net zei

Wat een leuke kaart is dit!

Marfien zei

Een vrolijk muzikaal kaartje met één maar: de naald staat aan de verkeerde kant van de plaat, hier zal helaas geen muziek te horen zijn :-(

GerJanne zei

Hey Cornelie, alweer vakantie of nog steeds? Lekker hoor! En herkenbaar, dat je denkt een hele hoop tijd te hebben voor de hobby en dan komen er allerlei andere dingen op je pad.
Maar je kaart is wel super! Ik snap dat je aan muziek dacht en die LP is een heel mooie toevoeging! Je hebt er veel werk aan gehad , maar het resultaat is helemaal geweldig!

Angélique zei

Ook jouw kaart is superleuk geworden, heel vrolijk met de swingende robotjes.

Daphne zei

Ze zijn ook super schattig.
En ook jij maakte er lieve kaartjes mee, terwijl robotjes toch ook heel stoer zijn.
Wat een plezier hebben jullie van deze set gehad.

Dora zei

Geweldige kaart

Nicole Parmentier zei

Heeee hoi! Wat een geweldige kaart weer!! Dit stencil is inderdaad superleuk om te combineren met muziek thema. Ik heb nog een stempel met gitaren dus daar komt hij zeker een keer van pas. Ik had ook een beetje last van het overfoilen en had inderdaad gelezen dat deze foil echt met een foilingmachine gecombineerd moest worden maar dat mag de pret niet drukken want het gaf ook wel weer een tof effect. Een foilingapparaat gaat er bij mij niet komen denk ik, dan moet ik daar ook weer van die dure stansjes voor kopen. Zo met stencils en de pasta vind ik zeker zo leuk! Moeten ze alleen wel de goede folie gaan verkopen. Geef me maar een seintje zodra het bij Cloud9 in de winkel ligt! (hint hint) Fijne dagen nog even, het wordt perfect knutselweer dit weekend!

Kekke Kaarten zei

Superleuk gedaan! Wat een werk om alles uit te knippen. Maar het resultaat mag er wezen. De LP erbij maakt het echt compleet.

Back to Top