Color Challenge Dutch Card Lovers

Hoi!!

Toen ik afgelopen zondag de nieuwe challenge van Dutch Card Lovers van Marjan voorbij zag komen, dacht ik, hier wil ik aan meedoen. Deze kleurencombinatie. Zó mooi! Al mijn lievelingskleurtjes bij elkaar ;-) en bling ;-)


Ineens moest ik denken aan het stencil met veren en dan blenden in de kleurtjes van de foto....
Dat leek me wel wat!
Met mijn Distress Oxides heb ik eerst een achtergrond geblend met de kleuren;
Salvaged Patina, Peacock Feathers, Pine Needles, Wilted Violet en Villainous Potion.
Daaroverheen het stencil en weer dezelfde kleuren gebruikt, maar dan groen op paars en paars op groen voor het contrast. Daaruit een paneel gesneden met een mini slimline die.


Het leek me leuk om ook de glinsteringen te maken. Dat heb ik gedaan met Glossy Accents en wat gekleurd glitter.


...en toen...O, ja de vogeltjes van Danielle! Ik ben zo verliefd op de set van MFT met de winter vogeltjes, maar met de die-namics samen is het best wel een uitgave weer...Danielle was zo lief mij wat toe te sturen. Blij mee! En voor dit kaartje kwamen ze goed van pas!


Een klein polaroid kadertje, ook van MFT als basis. Takjes en vogeltje in de kleurtjes gekleur en toen op de kaart geplakt.


Het kleine tekstje 'Warm Winter Hugs' komt van een setje van Mama Elephant.
Ik heb nog een paneel over, dus ik ga nog wel een kaartje maken met deze kleurtjes.
Prachtig, ik word er altijd weer blij van ;-)

Gezellige dag nog! Mijn zus komt straks gezellig een hapje eten, we zijn allebei alleen namelijk vanavond. Zin in!

Liefs Cornelie

12 opmerkingen

Marjan zei

Supermooi!! Je zei al dat je mee ging doen, dit zijn ook echt jouw kleurtjes, (mijne ook, hoor). Gaaf die blingveren op de achtergrond en het diaraampje met het schattige vogeltje erin in de kleurtjes! Ik heb ze ook, ze blijven zo leuk! Fijn dat je meedoet met DCL, Cornelie, dank je wel.

Rhodé zei

Toen ik de challenge zag dacht ik direct dat jij misschien ook mee zou doen. Die kleuren passen helemaal bij jou! Leuk hoe je met de stencils hebt gewerkt en dan ook nog de bling erbij. Ik lig nu in bed met corona. Ik hoop dat ik snel opknap. Dan kan ik, gewoon doordeweeks, lekker gaan kleuren. Geluk bij een ongeluk!

Irene zei

Wowieeeee wat is dit gaaf! Vind de kleuren ook zo prachtig en ben super blij dat ik de vogeltjes heb.. moet er echt weer wat kaartjes mee maken, de kerstteller staat pas op 8 🙄🙄🥴🥴.
XxIrene

Marfien zei

prachtig kaartje, zoiets moet ik ook eens proberen het zijn zulke mooie kleuren bij elkaar . . .

Daphne zei

Heel mooi.
Echt jouw kleurtjes.
Wat een mooie kaart, het plezier van het maken van de kaart spat er vanaf.

Ankie vd Polder zei

Oh wow, deze is echt supermooi. Groetjes, Ankie

Kekke Kaarten zei

Ik worstel altijd met de kleur paars. Ik weet er nooit iets moois mee te maken maar jouw kaart is werkelijk een beauty! Heel mooi gedaan met het stencil op de achtergrond. Ik ga misschien toch eens oefenen met deze kleurencombinatie :-) De vogeltjes staan ook nog op mijn lijstje, ze zijn super schattig.
Groetjes, Gerjon

Nancy zei

Hey Cornelie,

Wat een super mooie kaart laat je hier zien!
Mooie kleurencombinatie, super uitgewerkt!
En er ligt nog een mooie vogel te wachten...

Liefs,
Nancy

Nicole Parmentier zei

Oh wat een prachtkaart Cornelie! Deze was in elke kleurencombinatie een topper geworden denk ik maar het blauw paars in combinatie met de veren geeft het nog iets extra sprookjesachtigs, zeker in combinatie met de glitter. Dankjewel voor je mooie kaart in deze DCL kleuren.

Danielle zei

Wat een super mooie kaart Cornelie! Leuk dat “mijn vogeltje” hierop mag shinen! Echt gave kleurtjes bij elkaar en dan met dat stencil, past er perfect bij!

Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Wat een prachtige kaart in de challenge-kleuren Cornelie! Heel mooi gedaan.. Ook de glitter op de veren. Leuk dat je weer met ons meedoet! x

anja curvers zei

Prachtig kaartje hoor helemaal in jouw kleuren, gaaf gedaan. Leuk dat je meedoet bij DCL.

Back to Top