Swap Saturday!

Hoi!!

Give my some Light!

Dat is het thema van vandaag van onze Swap Saturday samen met Nicole! De lichtjes van Pear Blossom zijn zó makkelijk, echt super leuk om mee te werken!
Bij Oma Dee heb ik een aantal jaren geleden een workshop gegeven met chibitronics. Nou ik kan je vertellen, dat was best zweten, echt lastig! In vergelijking is dit echt easy peasy!


De Peek a Boo set van My Favorite Things heb ik gebruikt en ook de radartjes uit het pakket wilde ik voor deze kaart gebruiken. Qua formaat paste ze eigenlijk heel mooi bij het formaat van de cirkels!
Achter iedere cirkel heb ik vliegerpapier gebruikt om de lichtjes wat kleur te geven.
Van 1 cirkel heb ik een shakergedeelte gemaakt met het shaker materiaal uit het pakket. Eerst een doorzichtig shaker gedeelte gemaakt en daarachter alsnog het vliegerpapier.


De achtergrond heb ik geblend met Distress Oxides, nadat ik wat gestempeld had en bewerkt met witte embossingpoeder. Nog wat splatteren voor een speels effect.
Om wat meer de kleuren van het vliegerpapier te accentueren heb ik in het hart van iedere radar van glanskarton een cirkeltje in dezelfde kleur geplakt. 


De robotjes van Heffy Doodle heb ik met Copics gekleurd en een vlaggetje gegeven. Deze komen van een set van MFT.
Op de buik van de robot heb ik het woordje push gestempeld, want daarachter zit het knopje verscholen ;-)
Op de achtergrond een dessinpapiertje van MFT.Altijd leuk wanneer alles werkt en de lichtjes gaan branden...yehhh!!!


Natuurlijk gaan we even bij Nicole langs, want die zal ook wel weer een knaller van een kaart hebben!

Heel fijn weekend!

Liefs Cornelie

11 opmerkingen

Colien zei

Superleuk kaartje met de lampjes, mooi hoe je ze verdeeld hebt over de kaart.
Fijn weekend, grtz Colien

Creaellenknutselsite zei

wat een superleuk kaartje met de schattige robotjes, lampjes en radartjes alles leuk verwerkt op de kaart
groetjes ellen

Angélique zei

Ah, superleuk! Die robotjes zijn zo leuk, mooi gekleurd. De radartjes heb je ook op een heel gave manier gebruikt. Jij maakt altijd van die originele kaarten, een feest om naar te kijken!

Nicole Parmentier zei

Die chibitronics liggen hier ook nog ergens te roesten.. veel te technisch voor mij. Maar deze lampjes zijn echt superleuk om te gebruiken, dat ga ik vast vaker doen! De lampjes, radartjes en robotjes zijn zo een leuke en vrolijke combinatie samen. Echt een supertof kaartje weer!!

Rhodé zei

Dit is zo'n leuke kaart! Weer een heleboel elementen. Origineel dat je op het buikje van de robot moet drukken om het licht te laten branden. En dat ene radertje dat net wat kleiner is dan de cirkel is ook zo goed bedacht. Hierdoor wordt het niet saai op je kaart. Je bent echt een kaartenqueen, hoor!

GerJanne zei

Ik zit mijn ogen echt weer uit te kijken hoor! Wat een topper van een kaart en natuurlijk stiekem weer een schudgedeelte erin , hihihi.
Hij is gaaf en ik ga nu bij Nicole kijken, want ook daar zal het wel weer vergapen zijn!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Superleuk met die lampjes en geinige robotjes.
Lieve groetjes Miranda

Marfien zei

Gave jongenskaart, top met de lichtjes

Daphne zei

Ik heb ooit ook een lichtjes kaart gemaakt, poeh, wat een werk en de lichtjes gingen niet altijd aan, dus was ik een beetje afgeknapt.
Maar deze kaart van jou is super schattig.

Kekke Kaarten zei

Hier ook al zo’n gaaf kaartje! En weer heb je het zo leuk weten te combineren met een shakertje! Ik vind de lampjes echt een originele toevoeging op je kaartje. Ook het klikgeluidje van het drukknopje maakt het zo écht😃 Super leuk gedaan Cornelissen,
Groetjes, Gerjon

Nancy zei

Hey Cornelie,

Hoe geweldig is deze ook weer!
Heb zelf ook al jaren lichtjes om op kaarten te verwerken maar ooit nog maar 1 keer gedaan. Ik moet er eens meer tijd voor maken...

Deze is echt zo goed gevonden. Hoe leuk is het ook, dat pakket dat je naar Nicole stuurde met de leuke opdrachten er bij...

Super!
Liefs,
Nancy

Back to Top