Sunday Shaker!

Hoi!!

Weer een zomers kaartje, heerlijk om te maken in deze tijd!
Een Sunday Shaker met de Floatie Flamingo van Lawn Fawn. Zo leuk!
De voorkant van de kaart heb ik transparant gemaakt, een mooi effect vind ik dat altijd.


Van de Bubble Border, eigenlijk Bellenblaas bubbles zeg maar heb ik de golven gemaakt. Deze geblend met verschillende kleurtjes inkt en wat druppeltjes met verschillende Nuvo Drops.


De flamingo uitgesneden en ook geblend. Het zwarte op de snavel heb ik zelf getekend met een fineliner. Het schattige konijntje is van een set van Clearly Besotted en heb ik gekleurd met Copic Markers.


Smile heb ik met Stazon gestempeld op het acetate, een dubbele laag en daarin de mooie sequins van Picket Fence.
Nog een paar palmbomen voor de sfeer en aan de binnenkant nog kleuren geblend voor een achtergrond en gesplatterd. Het kleine tekstje is van een tekstje van MFT, geëmbosst op zwart cardstock, plus nog een tekstje aan de binnenkant.
De houten embellishment is alweer een oudje, maar paste weer leuk bij het geheel ;-)

Gisteren was ik met mijn vriendin naar een Festival hier in de buurt,  'Indian Summer' . Lekker op het fietsje heen. Geweldig weer, toffe sfeer, goeie muziek, rete druk, maar súper gezellig. 
Tim was ook heen met een groep vrienden, leuk om hem even tegen te komen ;-)
Jammer genoeg begon het rond half 8 te plenzen!! Dat stopte ook niet meer en schuilen was niet veel ruimte voor of je stond als haringen in een ton. Het gras veranderde in een modderpoel! Nanda en ik zijn uiteindelijk naar huis gegaan, doorweekt, erg jammer, maar we hebben het toch ook echt heel erg leuk gehad!


Zeiknat. Met als resultaat, prut!!Fijne dag en leuk dat je weer langskwam!
Gezellige zondag verder.

Liefs CornelieGebruikte materialen klik!

 

6 opmerkingen

Rhodé zei

Toffe kaart! Zo leuk om te zien dat je zoveel kanten op kunt met een shaker! Het zomerse thema kunnen we wel gebruiken: daar fleur je lekker van op!

Je@net zei

Wat een super leuke zomerse shaker is dit, Cornelie!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een superleuke zomerse kaart Cornelie. Ach dat festival heb je weer in the pocket toch?
Lieve groetjes Miranda

Angélique zei

Een heel leuke kaart, zoveel zomerser dan tijdens Indian Summer. Wat jammer dat het letterlijk in het water is gevallen, maar je hebt toch mooi een tijdje kunnen genieten.

GerJanne zei

Wat een geweldig shaker met die transparante voorkant! Lekker zomers ook. En oh wat lachen, die schoenen. Dat vergeet je nooit meer, leuke herinnering gemaakt, ook al vind je het op moment wel jammer natuurlijk.

nicolevb zei

Wat maak jij toch mooie shakers kaarten. Dit is er ook weer zo een...
Prachtig

Back to Top