Swap Saturday!

Hoi!!

Vandaag alweer een de 2e Swap met het pakketje van Nicole.
Het thema van vandaag is;
"Pretty in Pink"
Nou volgens mij is dat wel gelukt ;-)


Een mini Slimline en de achtergrond heb ik geblend met de kleuren Distress Inkt 'Tattered Rose', 'Saltwater Taffy' en 'Worn Lipstick'.
Eroverheen nog wat gesplatterd.
De krans gestempeld en gekleurd met Copic Markers.


In het midden een tekst gestempeld van Reverse Confetti. Deze paste mooi ;-)
Nog wat strookjes van het dessinpapier en toen vond ik het goed. 


Ik vind de bloemetjes leuk en ik wilde ook nog een kaartje maken met de stansjes uit het pakket. In de vorige swap al wel 1 gebruikt, maar ik wilde ze graag op een kaart gebruiken.
Als laatse besloten nog wat kleine tekstjes op zwart te stempelen voor een beetje pit, anders word het me toch een beetje te zoet ;-)


Best anders als wat ik anders maak, maar dat vind ik juist wel leuk!
We gaan even bij Nicole kijken...klik!


Volgende maand alweer de laatste met dit pakket!
Ik ga alvast nadenken wat ik weer eens zal doen voor onze volgende swap, leuk!


Gezellige als je langs kwam! De vorige post hoorde ik dat sommige hun reactie niet achter konden laten. Het gebeurt geloof ik meer in Blogland wat ik zo hier en daar lees...

Fijn weekend allemaal!

Liefs Cornelie

 

6 opmerkingen

GerJanne zei

Wat een mooie kaartjes in pink. EN inderdaad zo'n zwart labeltje met tekst maakt het een beetje minder zoet. Die chocolade is wel op denk ik??

Angélique zei

Wat heb je weer mooie kaarten gemaakt, je hebt de stempeltjes zo mooi ingekleurd met een subtiel accentje met gelpen. Het groen en zwart maakt het inderdaad minder zoet. Zo leuk dat geswap van jullie!

Ellen zei

Schitterend werk weer Cornelie…toppers!
Groetjes Ellen

Rhodé zei

Nu ik achter de laptop zit, kan ik wel even reageren op je blogpost. Wat heb je weer leuke kaartjes gemaakt! Ik was al benieuwd wat je met de tagstansjes ging maken. Heel leuk gedaan, zeker ook die combi met de zwarte strookjes met tekst. Maar ook het smalle kaartje met de krans is prachtig. Door jouw kaartjes te zien begint het weer gelijk te kriebelen om ook aan de slag te gaan. Ik ga daar dit weekend zeker tijd voor nemen!

Nicole Parmentier zei

Geweldig gedaan weer!! Twwe prachtige roze kaartjes! Ik moest wel lachen toen ik je post zag want het kaartje met de tagjes had ik bijna hetzelfde hier liggen voor de volgende post.. nog niet helemaal klaar dus ik ga toch maar iets anders verzinnen, dat lukt vast nog wel. Het embossingpoeder vind ik lastiger te gebruiken, er is al e.e.a. in de papierbak verdwenen. Fijn weekend!

Marfien zei

Hartelijk dank voor deze superleuke verjaardagskaart. Als je die dan in je handen hebt is dat toch nog mooier. Prachtig papier en een leuk ontwerp.
Als het lukt probeer ik komende week de bloemetjes te zaaien. (zou niet zo heet worden)

Back to Top