Sunday Shaker!

Hoi!!

Een Sunday Shaker in stijl. 'Happy Easter'!
Deze sets moest ik nu van mezelf gebruiken. Te leuk om niet met elkaar te combineren en het is tenslotte nú Pasen!
Onderaan mijn bericht plaats ik weer een linkje naar gebruikte materialen die bij Cloud9 Crafts te krijgen zijn. Overige materialen benoem ik apart en mijn basisspulletjes heb ik een aparte link in mijn van site-bar.


Mijn moeder is al heel wat jaartjes inmiddels dementerende en daarnaast lijdt ze ook aan Alzheimer.
Mijn vader leeft nog en is het tegenovergestelde en samen kunnen ze het gelukkig nog redden, met waar nodig, hulp van ons (mijn 2 zussen, Rob en ik). Wij wonen achter mijn ouders en dat is erg fijn.
Op woensdagavond ga ik naar mijn moeder, want dan heeft mijn vader zijn wekelijkse SOOS-avondje.
Mijn moeder kon ontzettend goed aquarelleren, maar dat lukt nu helaas niet meer. Als ik heenga, neem ik mijn kleur spulletjes mee. Ik stempel alvast wat voor mezelf en mijn moeder heeft een groot kleurboek. Zo zitten we samen gezellig te kleuren, onder het genot van een kopje thee en natúúrlijk wat lekkers erbij ;-) Ik geniet van deze momentjes samen en ik zie dat zij dat ook doet en het kleuren geeft haar ontspanning. Fijn toch?!
Zo heb ik ook deze set zitten kleuren. Hier kan ik later dan redelijk vlot een kaartje mee maken.


Omdat ik van alles wilde laten zien heb ik gekozen voor een  Slimline card. Het frame van MFT kwam goed uit voor de drie kistjes ;-)
De haasjes zijn niet alleen worteltjes aan het planten, ze zijn ook eitjes aan het verven!


Het shakermateriaal met de worteltjes is natuurlijk té leuk!


Details met een witte gelpen en fineliners.
Het achtergrond papier is van Lawn Fawn.

Gezellige 1e Paasdag!
Mijn ouders komen vandaag brunchen en verder hebben we de tijd aan onszelf! Heerlijk!
Wat zijn jullie plannen?
Wat je ook gaat doen, geniet ervan.

Een vraagje;

Zelf deel ik eigenlijk weinig privé op mijn blog. Ik vraag me altijd af, wie zit daar op te wachten?
Er gebeurt genoeg in ons leventje, maar daar praat ik dus niet echt over.
Vinden jullie dat juist leuk? Of komen jullie echt voor het creatieve... Ben ik benieuwd naar ;-)

Liefs Cornelie

Link naar gebruikte materialen, klik!

 

10 opmerkingen

Rhodé zei

Wat een gezellige shaker! Die konijntjes hebben het erg naar hun zin, zo te zien.
Mooi om te lezen dat je een vorm vindt waardoor je wekelijkse avond bij je moeder voor jullie beiden ontspannend kan zijn. Ik kom natuurlijk in de eerste plaats naar je blog voor je mooie creaties. Maar natuurlijk altijd leuk om iets te lezen van de mens achter het kaartje😉

Irene zei

Om met het laatste te beginnen, wát mij betreft juist fijn om iets méér van het wel en wee van een lieve medeblogger te weten! Natuurlijk gaat het in eerste instantie om onze creativiteit maar het "elk huisje heeft zijn kruisje" blijkt helaas maar al te vaak waar en hoe jij nu schrijft over de happy kleurmomentjes met je moeder dáár worden we allemaal tóch blij van ook al zijn de zorgen gróót! Je talent zit dus in de genen en je shakertje is weer té cute!
Fijne Pasen Cornelie...morgen komen onze girls..eindelijk kan ik ze na dik 25 maanden weer knuffelen!!!!
XxIrene

Angélique zei

Ook ik begin met het laatste: ik vind je blogbericht van vandaag hartverwarmend, mooi om te lezen. Ik krijg er meteen beeld bij, zo leer je iemand wat beter kennen, want er zit toch een mens achter ieder blog. Het voelt wat meer als "op visite zijn" (ik heb er nu ook een kop thee bij).
Je kaart is weer geweldig, zo superschattig! Al die worteltjes en het groen dat rondvliegt achter de kistjes, haha! Het kleurwerk is weer super gedaan en alles is zo gezellig gerangschikt.
Fijne Paasdagen!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een lief verhaal over die momenten met je moeder en vader Cornelie en ik vind het leuk om over de mensen achter de kaarten te lezen. Zelf deel ik zo nu en dan iets wat ik wil delen en vind het iets gezelligs hebben. Dat is voor mij echt het verschil met Facebook en Instagram, dat is meer voor het snelle ;)
Je kaart is weer een plaatje en echt Pasen.
Lieve groetjes Miranda

Scraptastisch zei

Wat fijn dat je vader rustig naar zijn soos avondje kan wetend dat jij bij je moeder bent. Naast zorgen ook mooi dat je samen aan het kleuren bent met haar en heerlijk samen thee drinkt! Hopenlijk kan dit nog lang! Ik kom graag voor de creatieve kaartjes en deel zelf af en toe iets maar niet teveel. Je shaker is weer zo'n lievie en hartstikke leuk zijn deze paas stempeltjes! Ik ben bij mijn broer geweest die vandaag jarig is en nu een beetje lummelen. Heb binnen een maand van 4 mensen afscheid moeten nemen, dus hou het een beetje rustig verder!
Fijne paas verder Cornelie met een fijne brunch!
xx Gerie

Ellen zei

Hoi, je kaartje is een snoesje hoor met de kleine stempeltjes in combinatie met de shakertjes…top!
Ik vertel wel af en toe wat leuke dingetjes op het blog maar over mezelf wil ik het beperken…bijvoorbeeld gezondheid, ik ben dan bang dat men denkt ‘heb je haar weer met dr ellende’ ik mankeer vanalles dus dat wil ik dan voorkomen en selecteer dus wat ik kwijt wil! Ik moet wel toegeven als ik wat vertel zijn mn volgers wel altijd meelevend en dat waardeer is zeer!
Jouw verhaal over je moeder is hartverwarmend hoor en hoop dat je nog lang van haar kan genieten!
Fijn dat je vader op deze wijze nog lekker kan genieten van zijn avondje!
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Ha Cornelie,
van mij weet je het wel denk ik, dat ik juist de persoonlijke noot in een bericht met een kaart of andere creatie heel fijn vindt. Ook nu, wat je schrijft over de woensdagavonden met je moeder, vind ik zo mooi om te lezen. En eerlijk is eerlijk, als iemand nooit iets persoonlijks schrijft, weet ik soms niet anders te reageren dan : 'leuke kaart', 'mooie gedaan', 'wat origineel bedacht' etc. Ik houd wel van wat inhoud. En zo kun je met iemand meeleven. Je weet ook dat ik ook persoonlijke dingen op mijn blog schrijf. Sommige mensen zeggen dan : jij schrijft alles. Nou ja, dat is dan niet zo, maar wat ik niet schrijf, weten ze niet (logisch, he? 😁)
Je kaart vind ik super. Dat schudmateriaal is inderdaad te leuk met die worteltjes erin en nu ik weet hoe je hebt zitten kleuren met je moeder, geeft dat nog wat extra's aan de kaart. Zo werkt het in elk geval bij mij.
Liefs!

Je@net zei

Wat fijn om nog zulke mooie momenten met je moeder te kunnen delen en daar samen van te genieten, Cornelie.
En wat een super leuk en vrolijk paaskaartje heb je gemaakt!

Kekke Kaarten zei

Ik vind het altijd wel leuk om iets van de persoon achter de kaartjes te lezen. In dit geval is jouw verhaal voor mij heel herkenbaar. Mijn moeder had ook Alzheimer en vasculaire dementie. Zo fijn om nog zo met je moeder de kleine dingen te kunnen doen en van haar aanwezigheid te kunnen genieten. Ik denk dat het goed is om alleen te delen wat goed voor jou voelt zo doe ik dat ook.
Je kaartje is weer geweldig! Ik dacht dat je de mooie achtergrond geblend had maar het papiertje is ook erg gaaf! Erg leuk de drie vakjes en dan natuurlijk het shakermateriaal, tof! Ik ga jouw advies voor het maken van shakers opvolgen, laatst heb ik er al eentje gemaakt en het is inderdaad echt leuk om te doen.
Groetjes en een fijne 2e paasdag, Gerjon

Nicole Parmentier zei

Wat een geweldig leuke Sunday-shaker weer Cornelie! Helemaal in lente-paassfeer en met bijpassend shaker materiaal. Echt super weer.
Ik vind het ook leuk om af en toe iets persoonlijks te lezen. Een blogbezoek wordt dan toch meer even langsgaan op visite dan alleen maar een kaart bekijken, daar is Insta dan weer handig voor. Bovendien kies je zelf wat je deelt en wat niet toch?!
Wat heerlijk dat je nog zo samen met je moeder kunt kleuren. Juist in een situatie als die van jullie is het extra fijn om nog wat raakvlakken te kunnen vinden en daar van te genieten.

Back to Top