Sunday Shaker


Hoi!!

Niet 1, niet 2, maar 5 shakerkaartjes ;-)

Toen ik de hartjes stans van Lawn Fawn pakte dacht ik eerst een aantal tags te maken. Dat werden 5 shakertags, maar toen ik daar zo mee bezig was dacht ik; Misschien is het wel leuk om er kaartjes mee te maken ;-)


De mini slimline set van Lawn Fawn erbij gepakt en zo ontstonden er 5 verschillende kleurtjes shakerkaartjes! Het dessin papier is van MFT.



De hartjes heb ik uit verschillende lagen en kleuren cardstock gesneden. Voor iedere kleur in dezelfde tinten cardstock gesneden, dat geeft een leuk effect.De bovenste laag werd wit en heb ik met Distress Inkt gekleurd met blending tools. Daaroverheen nog gesplatterd in ook dezelfde kleur inkt.


De vuurvliegjes bedacht ik later. Ik wilde een klein schattig figuurtje op het hartje hebben, maar het shakergedeelte wilde ik wel duidelijk zichtbaar houden. Dus daarom dit lieve vuurvliegje en de swirl in de vorm van een hartje matchte ook weer zo leuk. Deze heb ik gekleurd met Copics.


De tekst komt weer van een andere set, maar zo zijn het mooie neutrale teksten, voor van alles en nog wat te gebruiken.


'Hi' is al een oude die-namic en kwam volgens mij uit zo'n Blue Print set van MFT. Deze heb ik vast gezet met een mini-nietje. 
Voor het shakermateriaal heb ik weer een mixje gemaakt van allerlei soorten.


Het grapje van de vuurvliegjes was ook dat ik de kontjes met Glow in the Dark embossingpoeder heb bewerkt. Ik heb daar een foto van proberen te maken, maar je ziet het niet echt heel erg goed.


Goed kijken hoor ;-)))

Zomaar 5 grappige kaartjes die je zomaar naar iemand kan sturen!

Wat gaan jullie vandaag doen?
Ik ga eerst even mijn bureau opruimen, is nodig zeg maar. Daarna foto's nemen en er buitelen allerlei ideetjes in mijn hoofd, dus kiezen waar ik mee aan de slag ga.

Wat je ook gaat doen, fijne zondag,

liefs Cornelie

9 opmerkingen

Nicole Parmentier zei

Oh wat een superschattige schakertjes Cornelie!! De mini slimline is het perfecte formaatje voor deze kaart. Ik vind ze super!

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Cornelie. En die vuurvliegjes....zó gaaf!

Danielle zei

Wat een geweldige serie en die kontjes van de vuurvliegjes, hoe krijg je het bedacht!!!

Kaartenkraam zei

Wat een ontzettend leuke kaartjes met die shakerhartjes! Die vuurvliegjes zo top bedacht en je kunt het best goed zien op de donkere foto hoor, helemaal geweldig!

Wat ik vandaag heb gedaan? Nou konijnenhok verschoond, bovenverdieping gestofzuigd en daarna lekker een bad genomen dan ben ik weer klaar voor als morgen de tweede chemo er weer in gaat en ik weer een poosje ben uitgeschakeld. Van kaarten maken komt helaas niet zoveel.

groetjes van Ank

GerJanne zei

Ha Cornelie,
Wat een superleuke shakerkaartjes zijn het. Die vuurvliegjes zijn inderdaad perfect voor op de hartjes. Alles blijft goed zichtbaar. En die glow in the dark kontjes. GEWELDIG! Hoe kom je er weer op.
Hier een heerlijke zondag, eerst een zondags ontbijt, toen een verhalenverteller gehoord (ik weet nu wie het kussen ontdekt heeft :-)))), Willemijn, Clemens en Jesse kwamen met zelfgebakken appeltaart en slagroom. Jesse bleef en we hebben een lange wandeling gemaakt en zo meteen een borrelplank... Niet verkeerd he?

Daphne zei

Jeeeeeeee, wat zijn deze kaartjes leuk bedacht en heel leuk gemaakt
De vuurvliegjes die echt licht geven, wauw, wat een leuk effect!!
Wat ben jij toch een kei in het maken van shaker cards, ik vind ze altijd zo leuk.

Kekke Kaarten zei

Hoi Cornelie,
Wat een super schattige kaartjes. Ik vind ze geweldig! Handig meteen ook zo'n voorraadje en door de verschillende kleurtjes toch net even anders. En wat leuk het glow in the dark effect, ik wist niet van het bestaan van zulk embossingpoeder.
Groetjes, Gerjon

Els zei

Wat een super leuke shaker kaartjes heb je met dit leuke papier gemaakt en wat schattig zijn de vuurvliegjes.
groetjes, Els

Lenet zei

oooohhh wat zijn deze leuk! Super schattig.

Back to Top