Hot Foil

Hoii!!

Weer een kerstkaartje, ik begin erin te komen ;-)


Deze kaart heb ik gemaakt omdat ik samen met Yuki had zitten 'klooien' met haar Hot Foil machine. Zelf heb ik deze niet, maar je ziet er toch echt geweldige dingen mee voorbij komen. Verder heb ik het ooit al eens op alle mogelijke manieren geprobeerd en ik had werkelijk nooit een mooie afdruk, dus dát was niet echt bemoedigend.
Nu vond ik deze hot foil plate, van 'Spelbinders', met de strepen echt tof. Het was een proefstukje, maar ik wilde er toch graag een kaart mee maken. Natuurlijk koos ik voor een blauw kleurtje, maar er is veel meer keuze in kleurtjes foil!


In combinatie met de sneeuwster en het leuke autootje met de boom op het dak van Lawn Fawn heb ik toen de slimline kaart gemaakt met shakergedeelte tuurlijk ;-)
Gestempeld met Memento inkt, dat combineert goed met Copics, daarmee heb ik de achtergrond van het autootje en het autootje zelf gekleurd.
Mijn stempels maak ik altijd schoon met de 'Stamp Shammy'. Een doekje dat je alleen maar nat hoeft te maken en je stempels ook gelijk een beetje stroef maakt, waardoor de inkt beter hecht. 
 Daarna nog witte stipjes gezet alsof het sneeuwt.
De doorzichtige balletjes vond ik leuk alsof de sneeuw die gevallen is ligt.
Achtergrondpapier is ook van Lawn Fawn.
Het leuke van Lawn Fawn is dat alles wat je hebt ook bij elkaar past. Daar kunnen andere merken iets van leren vind ik, je bouwt echt iets leuks op met alles wat je in de jaren aanschaft.

De Foilmachine gaat voorlopig op het wensenlijstje... of eerst misschien de 'Hot Foil Gel', want dat heb ik ook nog nooit geprobeerd....Fijne dag verder!

Liefs Cornelie

12 opmerkingen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Leuk om zo samen aan te "klooien" hihi en je kerstkaart is weer een plaatje Cornelie.
Lieve groetjes Miranda

Ina ( Frysk Famke ) zei

Als dit al voort komt uit samen klooien ben ik benieuwd naar het vervolg...

Prachtig😍

Wat jij met lawnfawn hebt, heb ik met SU.

Leafs fan Ina

Rhodé zei

Heerlijk dat je zo op dreef bent met je kerstkaarten. Hopelijk blijf je even in die flow! Je kaartje is erg leuk geworden. Leuk om te zien dat je met 1 klein stempeltje toch een hele kaart kunt maken.

Marfien zei

Het is een lief kaartje geworden, transparante sneeuw, net hagel . . .

!neke zei

Ik vind hem top !!!
Mijn kleuren !!!groeten Ineke

Angélique zei

Een mooie, aparte kaart. De streepjes zijn heel mooi geworden, het kleine stempeltje heeft een mooie hoofdrol gekregen.

Danielle zei

Super mooie kaart met het “proefstukje”! Echt tè mooi om niet te gebruiken! Niet teveel naar kijken, dan wil ik ook nog zo’n apparaat 🙈

Martha zei

Heel mooi dit kerstkaartje, Cornelie
Ook ik heb overwogen om een hotfoilmachine aan te schaffen maar dan in combinatie met mmijn bigshot, ik heb besloten om het niet te kopen want dan moet je weer zoveel andere mallen aanschaffen, ik heb wel een hotfoilpen, die bevalt me goed en ach je kunt ook niet echt alles hebben immers?!
Liefs Martha

Daphne zei

Prachtig.
Echt een "schitterende" kerstkaart, letterlijk bedoel ik dan.
Mooi als alles bij elkaar past hè, dan wordt het echt 1 geheel.

Marjan zei

Gaaf Cornelie! Ik weet precies wat je bedoelt, ik vind het ook vaan zoooo teleurstellend! En die machine is echt heel duur! Wel fijn dat jij ermee kon spelen met Yuki. Heel mooi kaartje!

martina's kaartjes zei

Geweldige kaart heb je gemaakt ! mooi
grtjs,martina

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de leuke kleurtjes en gave details
wat gezellig zo samen met Yuki klooien
groetjes ellen

Back to Top