Contained van Clearly Besotted

Hoi!!

De serie van Clearly Besotted 'Contained' is echt een super leuke. Deze had ik al even in huis, maar soms duurt het even voordat ik er ook daadwerkelijk wat mee maak.
Nu leek het me leuk om er een kerstkaart van te maken.
Deze stempels kun je mooi met elkaar mixen. Je hebt lege potten, schalen e.d. en die kun je vullen met diverse sets. Je kunt je heerlijk uitleven en je fantasie erop los laten.
Je kunt ze hier vinden, klik.


Ik heb hiermee een kerstversie gemaakt. Allerlei kerstlekkernijen en een leuke stolp met een kersttafereeltje erin. De beer op het potje komt weer uit een andere set 'Christmas Plushies'. Ook zo'n leuke set!
Alles gekleurd met Copics. Wat witte accentjes gegeven, ook om weerkaatsing in het glaswerk te maken. Daarnaast nog wat bling met een glitterpen.


Dit alles staat op een tafel, of in ieder geval daar moet het een beetje op lijken. Het onderste gedeelte afgeplakt met breed tape en zo het bruine gedeelte geblend met Distress Inkt.

Om nog meer het gevoel te krijgen dat het hout is, heb ik nonchalant een achtergrond stempel gebruikt, om hier en daar wat houtnerf te creëren. Deze komt uit mijn eigen voorraad, maar hier kun je dit ook vinden, klik of hier.

Dit alles op basis cardstock van Lawn Fawn.

Omdat Clearly Besotted geen bijpassende dies heeft, knip ik alles met de hand. Dat vind ik een heerlijk klusje, lekker ontspannen en als je een goed scherp schaartje hebt, dan is het prima te doen!

Als laatste nog kleine stipjes met een gouden gelly roll pen gemaakt.

Een tafel vol lekker kerst lekkernijen!

Fijne avond en leuk als je langskwam,

liefs Cornelie

 

8 opmerkingen

Je@net zei

Wat een super leuk kaartje heb je gemaakt, Cornelie!
Ik vind het uitknippen van de plaatjes ook altijd een heerlijk werkje. Moet het alleen niet te lang achter elkaar doen ;o)

Rhodé zei

Een tof kaartje, Cornelie! Klinkt heel leuk om dit zo met diverse stempels op te bouwen. Het hout ziet er mooi uit. Ik wil al langer een goed schaartje, maar ik vind het lastig inschatten welk schaartje geschikt is. Ik denk dat ik deze maar op mijn lijst zet!

Marjan zei

Knap gedaan en echt een Cornelie kaart, helemaal doordacht en qua kleur ook. Love it!

GerJanne zei

Heel leuk kaartje en wat leuk dat je zelf al die potjes kunt vullen. Knippen is inderdaad ontspannend en jij hebt het wel heel netjes gedaan! Je zou toch zweren dat het stansjes waren...

Angélique zei

Superleuk, wat een gezellige kaart. Knap gedaan hoe je alls gerangschikt hebt en het is zo mooi gekleurd. De fatel of plank aan de muur heb je ook prachtig gemaakt.

Colien zei

Heel mooi, wat een toffe stempeltjes en gaaf slimline kaartje heb je gemaakt!
grtz Colien

Danielle zei

Prachtig kaartje, zo leuk hoe je alles hebt gecombineerd tot dit kerst tafereeltje. Love it!!

Ina ( Frysk Famke ) zei

Superleuke kaart Cornelie,

Mooi kleuren combinatie. Zo jammer dat ze geen stansen hebben.
En ja bij lijkt het net of ze stansen hebt gebruikt zo mooi geknipt.
Doe het je niet na.

Fijn weekend Ina

Back to Top