DCL op World Card Making Day!

Hoi!!

Vandaag is het World Cardmaking Day en ik vind het altijd leuk, als ik er even aan denk, om een blogpost te plaatsen.Nu zag ik de nieuwe challenge zag bij Dutch Card Lovers en dacht gelijk, daar wil ik aan mee doen!
Een mooie gelegenheid om mee te doen met een challenge op World Card Making Day, voor mij alweer een hele tijd geleden.

De bedoeling van de challenge is;

'Maak een kaart op Kraft Cardstock'
Daarin ben je verder helemaal vrij. Ik hou van Kraft en de resultaten die je daar mee krijgt, dus een challenge naar mijn hart ;-)


Ik maakte een paneel van Kraft Cardstock en daarmee krijg je gelijk een subtiele cirkel afdruk. Deze supermooie backdrop kreeg ik van Marjan, zó blij mee!
Daarna een cirkel gesneden, ook weer uit Kraft en hier een mooie afdruk met een stencil op gemaakt met Distress Oxide Inkt. Het stencil is van Create a Smile (ook van Marjan gekregen) en ik heb 
Distress Oxide 'Broken China' gebruikt. Oxide op Kraft vind ik super mooi!


Nog een groene 'line cirkel' uitgesneden en uit glans cardstock de tekst 'Celebrate'.
Om het een beetje op te vrolijken heb ik het beertje van Mama Elephant, ook op Kraft, gestempeld en in gekleurd met potloden. Ook dat vind ik altijd super mooi uitkomen op Kraft.


Achter het beertje nog een vrolijke sliert van sequins!
Leuke challenge! Leuk om ook weer eens met een challenge mee te doen!

Fijne dag allemaal!

Liefs Cornelie

7 opmerkingen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een plaatje Cornelie, je gekozen kleuren komen heel mooi uit bij het kraftkarton. De glanzende letters en sequins maken het extra feestelijk. Ik vind die achtergrondstansen altijd heel gaaf maar ze zijn zo prijzig :( Misschien meteen opschrijven voor Sint/de kerstman hihi.
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Superleuke kaart, Cornelie! Die stans is inderdaad prachtig. Volgens mij kun je hem voor veel verschillende kaarten gebruiken. Het beertje is een leuke toevoeging aan de kaart.

Martha zei

Prachtig kaartje Cornelie
Inderdaad de kleurtjes komen heel mooi uit op het krat!
Liefs Martha

Nicole Parmentier zei

Hey, wat gezellig om jouw bij DCL tegen te komen! Ik ben ook weg van het effect van de oxide inkten op kraft. Het is zo mooi mat wat weer goed afsteekt tegen je glanzende tekst. Maar ook de textuur van de cirkels en het potlood zijn er prachtig bij. Dankjewel voor je bijdrage aan de DCL challenge.

Marjan zei

Gaaf kaartje en wat leuk dat je de backdrop stans en het stencil zo kon gebruiken! Mooi die glanzende tekst en wat een supercute beertje met zijn vrolijk vlag! Leuk zoals de ronde cirkels van de backdrop doorlopen in je middengedeelte. Dank je wel voor het meedoen met DCL!

The Creative Teacup - Yvonne Spikmans - Van Bruggen zei

Je hebt wcmd goed besteed! Mooi kaartje Cornelie, ook met het folie erop. Leuk dat je meedoet bij DCL!

Els zei

Mooie felicitatiekaart met de schattige beer en zijn tekst. De celebrate tekst vind ik super mooi.
Groetjes, Els

Back to Top