Liftchallenge #156

Hoi!!

We zijn er weer met een Liftchallenge! De feestdagen hebben we allemaal weer achter de rug en we gaan weer back to normal...voor zover mogelijk is tenminste.

We gaan op ons Liftblog starten met een nieuwe challenge. Deze challenge heeft Marjan uitgezocht en het volgende is de bedoeling;

Lift deze kaart: de bedoeling is dus je kaart in stukken te verdelen. Twee of meer. Dat kun je doen dmv stansen, knippen, snijden. Versier je kaart naar eigen inzicht.

Dit is het voorbeeld van Michelle.


Zelf heb ik behoorlijk zitten worstelen met deze challenge. Uiteindelijk 3 verschillende varianten gemaakt, maar over geen van drieën was ik echt tevreden. Twee laat ik hier zien op mijn blog, de 3e is in de prullenbak belandt...lag geheel aan mij, de challenge is erg leuk! Kijk maar eens naar de prachtige voorbeelden van Marjan en Nicole!Volgens Marjan ben ik te streng voor mezelf. Zijn we dat allemaal niet een beetje?en deze heb ik laatst nog zitten maken.


Iets rustiger gehouden en dat vond ik dan nog wel oké ;-)


Natuurlijk ook de binnenkant gedaan.


Heel benieuwd wat jullie gaan maken!
Kijk zeker nog even op ons Liftblog naar andere prachtige voorbeelden om je te laten inspireren!
Deze challenge duurt tot;

vrijdag 22 januari 18.00uur.

Veel plezier!

Groetjes cornelie

9 opmerkingen

Irene zei

Marjan heeft gelijk hoor, ze zijn LEUK dus niét zó streng voor jezelf zijn!
XxIrene

Martha zei

Pracchtig gelift Cornelie!
Ja soms gebeurt het dat je niet tevreden bent met het resultaat, maar ik vind ze erg mooi!
Fijne dag liefs Martha

Marjan zei

Ja, dat streng zijn voor onszelf herken ik natuurlijk, maar vaak kijkt een ander er toch heel anders naar dan wij zelf. Jammer dat de derde kaart in de prullenbak belandde (ook erg herkenbaar, hier liggen er zelfs drie in de prullenbak voor een andere challenge), maar deze twee zijn echt wel gaaf, hoor Cornelie! Mooi kleurrijk en vrolijk de eerste en de tweede echt een plaatje!

Rhodé zei

Ik snap het wel, dat streng zijn. Een beetje kritisch op jezelf zijn levert wel mooie kaarten op.
Ik vind de kaarten die je laat zien prachtig. De tweede vind ik het mooist. De binnenkant heb je er ook zo leuk bij bedacht!

Nicole Parmentier zei

En ik vond de eerste al zo leuk!! Maar nummer twee inderdaad een tikkie leuker, misschien ook door de ronde vorm.. Superleuk om jullie te vergezellen in deze liftchallenges, de lat ligt hoog om jullie niveau te evenaren maar het is super inspirerend!

GerJanne zei

Tjee, Cornelie, inderdaad veel te streng voor jezelf. (en dat is heel makkelijk zeggen tegen een ander ;-))
Ik vind ze heel leuk en de eerste vind ik het mooist. Ook de andere voorbeelden van de dames vind ik gaaf. Ik ga meedoen (uiteraard)

Marfien zei

Leuke kaartjes voor deze uitdaging, hier kan ik wel iets mee

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat we streng zijn voor onszelf klopt denk ik wel. Het zijn twee mooie voorbeeldkaarten voor de challenge. Mijn favoriet is wel de onderste, dat ronde vind ik leuk en ook de combinatie van de kleur(en) blauw met het zilver. Leuke challenge weer.
Lieve groetjes Miranda

Renate zei

Er is echt helemaal niets mis met je kaartjes. Ik vind ze echt heel leuk.
Ik denk dat er bij elke freubelaar regelmatig wel iets in de prullenbak beland.

-xies- Renate.

Back to Top