Slimline card envelop tutorial

Hoi!!

De Slimline cards, zoals ze nu zo mooi heten, zie je op het moment heel veel. Er zijn alweer plenty snijmallen te koop, de een nog leuker als de ander. Voorheen sneed ik dit soort kaarten zelf, maar je hebt nu zoveel leuke mallen! Ik ben wel een beetje verkocht moet ik zeggen ;-)Ik heb best veel kerstkaarten gemaakt in deze maat, maar ik kwam erachter dat bij sommige enveloppen de kaart niet goed pasten + dat saaie witte kon ook wel anders.
Ik ging op zoek...


Op Pinterest vond ik een duidelijk filmpje om deze zelf te maken. Alles in inches. Prima, maar ik gebruik eigenlijk altijd cm. Ik heb dit veranderd in cm en zelf een tutorial gemaakt voor de liefhebber.

Tutorial voor Slimline card envelop;


Draai je vel om.
Uiteraard ook nog tape op de bovenste flap om deze dicht te kunnen plakken. Maar zelf doe ik dat altijd pas als ik de kaart ga versturen.
De grootste maat Slimline card snijmallen passen er goed in. Het leuke is dat je je envelop dan mooi aan kunt passen aan je kaart.
Ik hoop dat het duidelijk is en jullie hier iets aan hebben.

Fijne zondag verder!

Groetjes Cornelie

 

10 opmerkingen

GerJanne zei

Oh wat een enige kaart! En inderdaad, snijden kan ook, maar de mallen zijn ook gaaf. Ik heb er eentje voor mijn verjaardag gekregen en ik heb je tutorial opgeslagen, dat lijkt me handig, hoef ik het zelf niet meer uit te vogelen... Dan je wel!

Marfien zei

Een hele vrolijke kaart, zouden we volgend jaar kunnen schaatsen?
dank voor het voorbeeld, ga dat straks eens uitproberen . . .

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie kaart met mooie kleuren. Ik hoop dat dat muisje zich niet erg bezeerd heeft ;). Ik vind slimline kaarten zo leuk voor kleinere afdrukjes en voor tafereeltjes. Dank je voor de tutorial Cornelie.
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Ik vind ze zo mooi, die slimlines! Dit is ook weer zo'n leuke. Mooi dat het ook op het donkerdere blauw sneeuwt. En super, zo'n tutorial! Zodra ik de slimline stansen heb, kan ik dus ook zelf m'n enveloppen gaan maken.

Ina ( Frysk Famke ) zei

Ohh Cornelie wat is dit gaaf.

De slimlines hebben mijn aandacht maar nog niet in mijn
bezit...nog niet;)

Dank je wel voor de duidelijke tutorial.

Groetnis fan Ina

Je@net zei

Erg leuk, Cornelie. En bedankt voor de tutorial!

Danielle zei

Wat super handig, dit ga ik onthouden! Dank je wel voor het delen! En je kaartje is super schattig :-)

Marjan zei

Gaaf kaartje, in echt Cornelie kleurtjes, ik hou er ook van. Ik ben ook blij met de slimline mallen, heb een set van Carlijn designs, heel veelzijdig! Leuk dat je er een tutorial bij maakte, handig!
Ik heb sinds kort een enveloppe punchboard, ook blij mee! Nog niet gekeken of ik ook zo'n slimline enveloppe kan maken, anders komt jouw tutorial goed van pas! Jouw kerstkaartje zat ook in een punchboardenvelopje :)

Ilse zei

Wat een prachtige kaart, ik ben fan!
Ik heb hier een hele stapel zelf gemaakte omslagen maar de slimline envloppen heb ik nog niet geprobeert.
Groetjes,
Ilse

Unknown zei

Dank je wel

Back to Top