Sending cheer!

Hoi!!

Nog een kerstkaartje! Dit zal wel een van de laatste zijn. Ik heb nu alleen nog een stapeltje voor de buren liggen en dan heb ik alles verstuurd. Een hele bak vol dit jaar. Ook wel eens leuk. Die bak is nu dan ook leeg. Volgend jaar met een schone lei beginnen.


Dit was weer eens iets anders. De mailbox is een stans van MFT en de cadeautjes is een stempel van MFT. Traditionele kleurtjes gebruikt, daar kies ik niet vaak voor.


Achtergrond met een stencil gemaakt.
Geen hoogstandje, maar wel leuk om mee bezig te zijn en wat anders te proberen.

We zijn op mijn werk met de laatste loodjes bezig. Ik had gistermiddag en vanmorgen zowaar even vrij. Even bijkomen, wat een idiote week (en).
Wij zijn nog open, wat een geluk!
Afgelopen maandag was het een gekkenhuis en dat is echt nog zachtjes uitgedrukt! 
Wat een rare tijd is het toch!

Nog een aantal dagen er tegenaan en dan lekker niets met kerst. ik kijk er naar uit en ook om weer even lekker met mijn hobby bezig te zijn!

Ik weet niet of ik nog een bericht plaats voor die tijd, maar zo niet, dan wil ik jullie ondanks alles een fijne tijd wensen. Kijk niet wat niet kan, maar kijk wat wel kan en wat je allemaal hebt, we zijn rijk ondanks de beperkingen!!

Lieve groetjes Cornelie

 

6 opmerkingen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke stans die mailbox. Mooi om er met een stencil een stenen muur achter te maken en die pakjes en versierde brieven maken het tot een gezellig geheel Cornelie. Voor jou ook fijne, knusse dagen gewenst, lekker tot rust komen en genieten van mooie momenten.
Lieve groetjes Miranda

Rhodé zei

Dit heb je weer superleuk bedacht! Top!
Afgelopen week was inderdaad vreemd en onrustig. Hopelijk de komende weken wat rust en inderdaad wat knutseltijd. Je hebt groot gelijk: we zijn zo rijk, er is nog zoveel moois in ons leven!

Martha zei

Mooi kedstkaartje Cornelie!
Heel goed en ook ons motto, kijk gewoon wat je hebt en geniet daarvan!
Fijne tijd liefs Martha

GerJanne zei

Oh lekker dat je even op adem kon komen! En de kerst in het vooruitzicht. Wel fijn dat het goed gaat met de zaak, had anders gekund... Je brievenbuskaart is erg leuk. En dank je voor de leuke flamingokerstkaart! Hij hangt hier te shinen!

Marfien zei

een heel leuk kaartje, zooo toepasselijk deze dagen, stuur elkaar een kaartje om te laten weten dat je aan hem/haar denkt

Linda Visser - van der Velden zei

Ik vind je kaart echt heel leuk! Normaal gesproken kies ik ook niet zo snel voor traditioneel rood-groen, maar ik vind het hier super leuk zo bij elkaar! Groetjes, Linda

Back to Top