Cornelie & Nicole's Swap Saturday!


Hoi!!

We zijn er weer!! Met weer een nieuw swappakket.
Nicole was deze keer aan de beurt en heeft een heel mooi pakket samen gesteld met de nieuwe serie van Karin Joan. 

Missees!

Weer heel iets nieuws. Knap bedacht!

 In het begin heb ik best even gedacht...is dit wel iets voor mij? Kan ik hier, na alles wat ik al met Missees heb gezien, mijn eigen stijl vasthouden...
Maarrr.... de mensen die mij kennen weten dat ik een uitdaging niet uit de weg ga. Dus ben ik er echt voor gaan zitten en inmiddels ben ik 6 kaarten verder ;-)


Mijn eerste kaart die ik maakte was zonder Missee. Deze laat ik volgende maand zien.
Bij toeval was ik al met deze kleuren bezig geweest en had al een mooie achtergrond gemaakt en dat werd de basis voor mijn eerste kaart. Maar goed die was voor November, nu moest ik er nog 1 voor deze maand maken.
Maar toen ik met die andere kaart bezig was en al veel door alle boekjes had heen gebladerd, kwam er ook een idee voor deze kaart.


Het leek me leuk om een Missee boven de bloemetjes uit te laten komen. Deze set had ik toevallig ook en is ook van Karin Joan. Gestempeld op watercolor papier en gekleurd met Ecoline Brush pennen.
ik kwam erin en kreeg meer ideetjes...


De stempel die in het pakket zat wilde ik graag gebruiken, dus deze heb ik gestempeld en ingekleurd met Copics.  Het frame is een die-namic van MFT en leek me leuk als achtergrond.
De vierkantjes heb ik uit allemaal banners uit het boekje gestanst.


De tekst 'YAY!' is van een set van PTI en vond ik er zo goed bij passen ;-)
Dus dat waren mijn eerste kaartjes met de Missee materialen.
De eerste opdracht was dan ook;

'Lekker doen waar je zin in hebt'


Al mijn andere kaarten heb ik ook gelijk gemaakt. Ik was op dreef en ik had er lol in!
Onze vakantie is voorbij. Het voelt als een eeuwigheid vrij, wat heerlijk.
Morgen weer werken. Ik heb al gehoord dat het druk is, aan de bak dus. We rollen zo het drukke seizoen in. Omschakelen dus!
Met dat in mijn hoofd ben ik doorgegaan met de andere thema's voor de komende maanden. Hoef ik daar niet meer aan te denken ;-)
Erg leuk vond ik het! Heel benieuwd hoe het met Nicole is. Zij stond er een beetje hetzelfde in als ik....
maar i verwacht zoals altijd alleen maar mooi's ;-)



Door de vakantie ben ik weer helemaal in de Flow gekomen van het kaarten maken. wat heerlijk, die was ik al een poosje kwijt!

Heb jij al met Misees gewerkt?

Bedankt voor het langskomen, volgende maand zijn we weer met een nieuw Swap bericht!

Groetjes Cornelie

20 opmerkingen

Irene zei

De uitdaging aangegaan en het ziet er super leuk uit Cornelie, vooral de eerste vind ik zó gaaf met dat koppie boven de bloemen! Heb er zo links en rechts wat mee gezien, mijn hart hebben die Missees niét gestolen dus zal ze niet missen in mijn voorraad 😉.
XxIrene

GerJanne zei

Nou, dat is inderdaad een hele uitdaging! Voor jullie beiden zo te lezen, hihihi. En dat maakt het natuurlijk extra leuk. Je eerst kaart is erg leuk, zo de bloemen op de voorgrond, maar de tweede met het frame van MFT is ook erg leuk! En hoe lang had je dan vakantie? Hoorde Friesland er nog bij? Was dat je eerste week ? Dan is het ook een eeuwigheid...;-)
Werk ze weer, fijn dat het druk is, goed teken in deze tijd...
Nu naar Nicole!

Rhodé zei

Ik kan me voorstellen dat dit pakket echt een uitdaging is. Die Missees zijn leuk, maar echt weer anders dan andere stempelsets. Wat een toffe kaarten heb jij ermee gemaakt! Ik ben benieuwd wat er nog meer gaat komen!
Fijn dat je weer in de kaartenflow zit. Ik vind je kaarten altijd zo mooi en inspirerend!

Daphne zei

Ja hoor ik herken jouw eigen stijl.
Ze zijn erg leuk.
En toe maar, gelijk 2 kaartjes laten zien, terwijl je toch wel even moest nadenken over deze Missies.
Ik kan nu al niet wachten tot november, ben zoooooo benieuwd.
Dus jij komt er helemaal in de flow van katten maken, terwijl je niet eens meteen enthousiast was over deze stempels, dat is knap, dat noem ik nog eens omdenken😉

Cornelie zei

Yep, weekje Friesland, weekje thuis. Zalig. Zeker een goed teken. Dat kan helaas niet iedereen zeggen.

Cornelie zei

Dat is superlief, dank je wel!!

Cornelie zei

Haha, ja als t gaat dan gaat t. Ook niet altijd zo hoor, maar wel bedankt!

Cornelie zei

Ik had ze zelf ook niet gekocht hoor, omdat ik denk dat t snel zal vervelen...lijkt best op elkaar.

Martha zei

Hele leuke kaarten met deze setjes, Cornelie!
In eerste instantie toen ik ze zag was ik er niet zo weg van, maar wat jij nu laat zien heeft mijn mening wel veranderd, ze zijn moooi, maar ik ga ze niet kopen, want ik heb nog teveel ongebruikte spulletjes liggen!
Veel werkplezier en fijne dag liefs Martha

Je@net zei

Mijn favoriet onder de Missees! Erg leuke kaart, Cornelie!

Ellen zei

Test

Ellen zei

Heel leuk deze kaartjes...wel een uitdaging om iets met deze stempels te maken...goed gelukt hoor!
Groetjes Ellen

Kaartenkraam zei

Eigenlijk vind ik er niet zoveel aan aan de Missees maar ik moet zeggen dat ik jouw kaarten wel erg leuk vind hoor. Vooral de tweede spreekt me erg aan ook de kleurencombinatie en dessins vind ik erg mooi. Je hebt de dame ook erg mooi ingekleurd.

groetjes van Ank

Nicole Parmentier zei

Ik zie dat jouw kaartjes weer prachtig zijn geworden, echt superleuk! Ben blij te lezen dat je toch plezier had met dit pakket... Voor mij was het een enorm gevecht. Ben dan ook helemaal niet tevreden met mijn kaartje maar geen tijd en vooral geen inspiratie om iets nieuws te maken. Gelukkig ben ik wel blij met mijn kaartje voor onze volgende Swap.
Lees dat het behoorlijk druk is op je werk, niet fijn maar misschien wel juist goed in deze rare tijden. Bij Sverre in de winkel staan ze soms hele dagen te wachten op een klant.. dat is ook niet echt fijn. Sterkte met de drukte en pas goed op jezelf!!

Marijke zei

Het zijn super leuke kaartjes geworden ondanks dat het niet je eerste keus was! Maar zo'n kaartje voor zomaar iets of een tiener zijn ze super leuk! Ik vind je kaartjes top! Ook die met al die vierkantjes, zo leuk die kleurtjes! Groetjes Marijke.

Scraptastisch zei

Nicole heeft je wel een hele uitdaging gestuurd en wat heb je er fijn mee gestoeid, hihi Zo goed gedaan en heerlijk je vakantie flow en ontspannen zitten kaartjes maken! Goed om te horen dat het lekker druk is op je werk dan heb je daar geen kopzorgen om Cornelie! In ieder geval begin je weer uitgerust en werk ze met plezier en stay safe!
xx Gerie

Marfien zei

een hele leuke kaart heb je met deze set gemaakt. ben heel benieuwd naar de volgende

Sarah zei

Ze werden mooi! Fris en vrolijk.x

Margriet Tournier zei

Ik snap het helemaal wat die uitdaging betreft.(-; Maar het is je erg goed gelukt. Hartstikke leuke kaartjes zijn het geworden.

Groetjes,
Margriet

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hele leuke, frisse kaarten Cornelie. Wat leuk dat je zo in een flow kwam terwijl je eerst eigenlijk niets had met deze Missees. Ik heb ze niet aangeschaft maar vind ze wel gaaf. Succes met je drukke opstart.
Lieve groetjes Miranda

Back to Top