Experimenteren!


Hoi!!

Vorige week zag ik op IG een super leuke kaart voorbij komen met rozetten. Na wat speuren kwam ik er achter dat het bij een serie hoorde van de The Greetery en merk dat Betsy Veldman heeft gelanceerd. O, ja tuurlijk dacht ik, Betsy. Want bijna alles wat zij maakt, bedenkt, vind ik leuk.
Sets waren uitverkocht, echt wat voor mij, maar vanuit Amerika is het wel altijd een kostbaar dingetje....
Toen moest ik ineens denken aan een set van Paper Trey Ink...en ik moest aan onze uitnodiging denken...met die 2 dingen ben ik een beetje gaan uitproberen om ook zo'n stijltje te creëren.


Ik heb eerst cirkels uit maskpapier geponst. Deze op de achtergrond geplakt en toen gaan blenden met Oxide Inkt.  Met een gummetje van de achterkant van een pptlood heb ik de confetti gestempeld. Als laatste een background stempel van Hero Arts met goud inkt gestempeld. Daarna in de cirkels de 'rozetten' gestempeld. Twee tot drie kleuren over elkaar.
Het resultaat vond ik mwah...

Dit is onze uitnodiging voor ons feest ter gelegenheid van diverse dingen die we hadden te vieren.
Helaas kan het feestje niet doorgaan....

Omdat ik de rozetten rechtstreeks op de kaart gestempeld een beetje saai vond, heb ik het anders gedaan. Uit gekleurd cardstock de diverse maten cirkels geponst, die gestempeld met de rozetten en toen met 3-d tape op geplakt, alsof het een slinger is.


Nog wat bling erop d.m.v. strass steentjes en pareltjes.
Het geheel gemat op goudkleurig glans karton en dit weer op een lichtblauwe basiskaart geplakt.
Ik ben geen fan van goud, maar zo subtiel met deze kleuren vind ik het erg leuk.


Leuk om op deze manier iets te proberen en kijken wat het worden gaat.
Ik heb die set van Betsy helemaal niet nodig ;))
#useyourstuff

Gezellige dag verder vandaag!

Groetjes Cornelie

6 opmerkingen

Ellen zei

Wow...supermooi gedaan hoor en heel vrolijk! Je uitnodiging is ook leuk hoor maar jammer dat het niet door ging/gaat!
Succes en groetjes, Ellen

Danielle zei

Ja wat is het toch jammer hè, dat feestjes niet door kunnen gaan.... mijn vader werd 80 en zijn feestje ging ook niet door. Ik heb ook gekeken naar die set van the Greetery maar inderdaad uitverkocht. Jij hebt heel goede vervanging in je voorraad gevonden, super leuk gedaan!! Dat scheelt weer ;-)

GerJanne zei

Daar ben ik weer. Ik had deze kaart op een ander medium ook gezien, maar meer erover lezen vind ik altijd leuker. Kan me helemaal voorstellen dat je het een beetje saai vond, dat rechtstreeks stempelen. Op deze manier is het wat speelser. Mooi hoor met dat subtiele goud!

Nicole Parmentier zei

Wat een super leuk slimline kaartje weer! Goud met zeeblauw is een pracht combi!En je hebt er een hoop geld mee uitgespaard want de stempels van de Greetery gaan altijd vrolijk gepaard met een belastingaanslag. Het weerhoud mij helaas niet altijd van bestellen daar maar ik zou even wachten als ik jou was. Ik wacht al vanaf april op mijn bestelling... hoop hem voor onze date binnen te hebben want ik wil er een slimline kaart mee maken!

Daphne zei

Dat heb je fantastisch opgelost.
Ik vind je kaart echt héél erg leuk.
Vrolijk en het past precies bij jullie uitnodiging zeg, zou bijna denken dat het bij elkaar gekocht is.
Zo leuk als je iets vind wat je al hebt en waar dan zomaar mee uit de voeten kan!!

Marjan zei

Gaaf zeg, ik zag hem al op IG, heel mooi! Jij gaat als een speer!

Back to Top