Craft boekje!

Hoi!!

Vorige week was ik bezig met een cadeaukaart in een doosje. Daarvoor ging ik op zoek naar een 30x30 cm vel. In diezelfde bakken had ik ook dit onafgemaakt boekje neergelegd. Geen idee meer van, het is werkelijk alweer een paar jaar terug dat ik bij Nadine een workshop volgde. 
Thuis zou ik dit afmaken...nou dat werd nu dus. Te leuk om niet af te maken!


Super leuk papier van Simple Stories 'Crafty Girl' en daar had ik, toen al, heel wat foto's wat allemaal met mijn creatieve leventje te maken heeft afgedrukt. Leuk passend bij het papier.
Foto's van creatieve date's, maar ook van de materialen en van mijn hoekje waar ik altijd zit te werken.


Een paar collages gemaakt van alle pagina's.
Allemaal verschillende pagina's, vakjes, tabs, zakjes. Super leuk!


Het boekje zit met een klem bij elkaar.
Een vel met allemaal leuke bruikbare stickertjes en vellen met journal plaatjes en teksten.
Allemaal leuke dingen om het boekje op te pimpen.


Ik heb ook nog een filmpje gemaakt, zodat je het boekje iets beter kunt bekijken.
You tube had de boel vernieuwd, dus het was weer even zoeken, maar het is gelukt. Altijd weer leuk!Een tof boekje, eindelijk klaar, met dank aan Nadine voor deze workshop. Super leuk om deze te volgen!

Gezellige zondag verder!
Groetjes Cornelie

12 opmerkingen

mirjam zei

eindeijk afffff, het boekje is onwijs leuk geworden.
erg leuk met deze fotos, sta je zelf in de schijnwerpers.....
het was een reuze leuke workshop.
groetjes Mirjam

Scraptastisch zei

Hier ben ik even voor gaan zitten Cornelie ... zo tof!!!
Enig om een boekje te maken van je creatieve leven en wat bijzonder dat je daar zoveel foto's van hebt! En met Simple stories moet het wel gaaf worden toch, zeer mooi!!!
xx Gerie

Je@net zei

Wauw....wat gaaf, Cornelie. Maar goed dat je het weer tegenkwam, zou toch zonde geweest zijn als het onaf in de kast was blijven liggen!

Rhodé zei

Ah, supertof! Echt leuk dat je het nu afgemaakt hebt. Daar kun je altijd weer leuk in terugneuzen!

Willy zei

Wat een prachtig boekje zeg, super dat je hem toch hebt afgemaakt en laat zien!!

Daphne zei

Wat leuk dat je het uiteindelijk toch afgemaakt hebt.
Het is een prachtig boekje geworden.

GerJanne zei

Wat een geweldig leuk boekje, Cornelie! Ik heb het filmpje even bekeken, knap gemaakt. Filmpje en boekje! Een heel leuk aandenken. ZO heb ik hier ook een album half af liggen...ik kom er niet toen en ben er nog slecht in ook...Als ik dit zie denk ik: zal ik dan toch maar weer eens en poging wagen??

Cornelie zei

Dat is voor mij ook de reden dat het zo lang ligt. Ik ben er ook jiet goed in, maar ik vind het super leuk om te doen!! En bij mij is het ook altijd en eeuwig die tijd...
Maar lekker doen. 1 pagina per x ofzo;-) Succes!

Nicole Parmentier zei

Wat superleuk Cornelie!! Echt jammer om zo een boekje niet af te maken, maar ik herken het wel hoor. Heb ook nog een hele stapel halve albums liggen. Het kost ook zoveel tijd om te doen. Maar ik heb je goede voorbeeld overgenomen en een vaste avond in mijn agenda geprikt om aan mijn scrapboekjes te werken! Is gewoon tè leuk als ik dit zo zie!!

Marjan zei

Supertof boekje, Cornelie! Te leuk deze foto's om niet te scrappen, een boekje wat je misschien nog vaak zult pakken! Albumpjes maken is leuk, maar tijdrovend inderdaad. De kleintjes zijn vaak het leukst. Vroeger wel albums gemaakt, maar ik ben nu meer van de inkt en kleuren en de AJ pagina's.

Kaartenkraam zei

Ik ben er zelf nog nooit aan begonnen maar als ik dit zie dan vind ik het wel superleuk hoor! Maar goed dat je het weer tegenkwam. En al die leuke foto's van jezelf aan de hobby, dat heb ik nou helemaal niet, ik zit altijd in m'n eentje te rommelen.

groetjes van Ank

Martha zei

Geweldig mooie creatie, Cornelie!
Superleuk gemaakt, mooi om af en toe eens in te bladeren!
Liefs Martha

Back to Top