Zakje geluk in de lift!


Hoi!!

Vandaag zag ik op het blog van Gerie een zakje geluk. Deze kaart had zij voor GerJanne gemaakt,
Ik vond dat zo'n goed idee en zo'n super leuke kaart, dat ik deze vanmiddag gelijk schaamteloos heb gelift!


Mijn zus gaat a.s. donderdag namelijk starten in het corona team. Zij gaat dan 
Noord Holland door crossen en zo zieke corona patiënten aan huis verplegen. Ze is een kei in haar vak en dit is wat ze het liefste doet,  maar ik vind het aan die zijlijn best wel spannend!
Vandaar dat ik voor mijn zus ook een zakje geluk heb gemaakt.


Papier is een van Stampin UP, klavertjes vier van Memory Box, zakje is een stans van Marianne design, ovaal weer van MFT, mini label en tekst van PTI.

Alle eer gaat dus naar Gerie, dat begrijpen jullie natuurlijk wel, maar ik kon het niet laten ;-)

Fijne avond allemaal, morgen ben ik er weer met de nieuwe Liftchallenge!

Groetjes Cornelie
10 opmerkingen

GerJanne zei

Ha Cornelie!
ik dacht al: hoe kan dat nou?? maar toen ik et bericht opende las ik dat je helemaal weg was van de kaart die Gerie mij stuurde. Het is ook een geweldige kaart! En deze van jou ook! Zo gaaf dat labeltje met de mooie tekst erop.
Fijn dat je zus dit wil doen. Ik zou bijna zeggen iemand moet het doen, maar dat is wel zo. Bij onze stichting zijn ook afdelingen speciaal voor corona patiënten en als je daar eenmaal werkt kun je niet meer naar een andere afdeling, met cliënten zonder corona. Je moet dus ook wel weten waar je aan begint. Ik snap dat je het best spannend vindt..

Scraptastisch zei

Dit had ik echt niet kunnen bedenken Cornelie dat jij een keer een kaart van mij zou liften, haha En ja soms ontstaan dingen spontaan en zo leuk dat ik je inspiratie hebt gegeven en jij dit voor je zus hebt gemaakt!!! Ik snap dat je het aan de zij-lijn allemaal spannend vind, maar ik ervaar boodschappen halen risicovoller ( mensen houden geen afstand) dan naar mijn werk gaan. Je liftkaart is super geslaagd en ik vind het enig dat ie zo bij je in de smaak viel en hoop dat de klavertjes haar enorm zullen beschermen.
Sterkte met je vader en moeder...het is een hele nare situatie op afstand hè! Onze bewoners missen dierbaren en familie ook zo erg, maar we houden moed en maken er met z'n allen het beste van! Tot morgen ik ben benieuwd naar de liftchallenge kaart!!! Blijf gezond!
xx Gerie

Ellen zei

Super gaaf deze kaart voor je zus...zij verdient met al die anderen in de zorg een lintje hoor...respect en petje af!
Groetjes Ellen

Je@net zei

Erg mooie kaart, Cornelie. En beter goed gejat dan slecht bedacht, niet waar.
Respect voor alle zorgverleners, zij verdienen zo´n zakje geluk!

Stampin with Liz Design zei

Prachtig geworden Cornelie! Kan me voorstellen dat je het spannend vind, zo fijn dat deze toppers er zijn, maar een beetje geluk om zelf gezond te blijven is in deze tijd zeker fijn, gaat ze vast waarderen! Groetjes Linda

Martha zei

Hoi hoi Cornelie
Wat een leuk idee om dit te maken voor je zus, ook al heb je het van iemand anders gelift het is en blijft een goed idee! Mooi gemaakt!
Bewonderingswaardig van je zus, petje af!
Ik werk ook in de zorg en heb iemand (onbeschermd) verzorgd die later koorts bleek te hebben en ik moet je zeggen dat is erg spannend, ik temp mezelf nu 2x daags en tot nu toe niks aan de hand gelukkig....
Liefs Martha

Sarah zei

Prachtige lift voor deze held! X

Marjan zei

Mooi Cornelie, een prachtige lift! Zal je zus blij maken. Topper is ze!

Nicole Parmentier zei

Wat super stoer van je zus Cornelie. Ze heeft dit prachtige kaartje zeker verdiend. Ik kan me voorstellen dat het voor jullie heel erg eng is maar ze doet op deze manier wel enorm goed werk. Wat zouden we moeten zonder deze helden!

Anoniem zei

De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

Back to Top