Candy 50 jaar!!

Hoi!!

Vandaag de uitslag van mijn candy ter ere van mijn 50e verjaardag en mijn blog van alweer 9 jaar!!
Wat een kaarten!!!
Ik werd daar zo ongelooflijk blij van! 
Dank jullie wel!


Zelfgemaakte kaarten, 'gewone' kaarten, kaarten uit onverwachte hoek, ware kunstwerken, zeer persoonlijke kaarten, grappige kaarten, muzikale kaarten, artistieke kaarten...
en ik kreeg naar mate ik meer kaarten kreeg steeds meer spijt dat ik daar dan één moest uitzoeken, want iedereen heeft echt prachtige kaarten gemaakt....dus vanavond samen met Rob en Tim, zoals beloofd, alle drie een kaart uit gezocht.
Daar komen ze...

Deze van José (zonder blog) heeft Tim uitgezocht.
Een waar kunstwerk met hun super constructie. Ik doe het haar niet na!


Deze van Mariska, was ook een favoriet van mij, met 50 kaarsje, vlaggetjes. Deze koos Rob uit.De laatste van de drie is van GerJanne en deze heb ik zelf uitgezocht. 
Een card in a box, met zorg gemaakt én met een persoonlijke touch.Dus lieve meiden, dank jullie wel. Jullie cadeautjes komen t.z.t jullie kant op. Ik ben er nog mee bezig! Dus nog even geduld ;-)

Nogmaals iedereen die zo lief was om mij een kaart te sturen, super bedankt. Ik heb me zó jarig gevoelt hierdoor, echt geweldig!

Nog een fijne avond allemaal,

liefs Cornelie

10 opmerkingen

Danielle zei

Wat ziet dat er gezellig uit zeg, zoveel leuke post bij elkaar!! En wat een mooie kaarten hebben jullie uitgezocht, gefeliciteerd dames :-)

Mariska zei

Oooohhhhh..wat leuk!!!!! Ik voel me enorm vereerd. Ik had mijn best voor je gedaan, gewoon omdat ik het leuk vond iets voor je te maken. En nu ben ik zomaar 1 van de favorieten...dat had ik echt, echt, echt niet verwacht ��

Marfien zei

Heerlijk om zo nog een poosje langer jarig te zijn, een hele mooie bijzondere collectie

Rhodé zei

Leuk om al je kaarten even te zien. Ik had al gehoopt dat je ze even aan ons zou laten zien. Je bent er echt mee verwend!

Martha zei

Hoi hoi Cornelie
Wat ben je verwend zeg, met zoveel kaartcreaties, wat leuk!
Van harte voor degene die iets hebben gewonnen!
Liefs Martha

Scraptastisch zei

Wouw Cornelie wat veeeeeeel kaarten, je weet nu wel dat je 50 bent geworden hè! maar er veranderd niets hoor Sarah alleen een cijfertje! Zoals zovelen kun je niet een mooi feestje geven maar dan houden ze nog wat tegoed toch?! Hele leuke manier van kaartjes kiezen zo en prachtige winners!!!
Stay safe!...xx Gerie

Marjan zei

Heel erg leuk al die kaarten op de foto! Drie mooie winnaars, van harte voor hen!

GerJanne zei

Er is echt niets zo leuk om op je verjaardag echte post te krijgen! Zeker op je 50e! En het is heel gaaf dat ik in de prijzen ben gevallen! Dank je wel. EN het is echt zo: altijd als ik een card in a box maak (en dat doe ik regelmatig) denk ik aan jou ..

Nicole Parmentier zei

Geweldig leuk al die kaarten!! Wat hebben we toch een fijne hobby hè! De winnende kaarten zijn prachtig! Proficiat! Ik hoop dat je na deze gekke tijd nog een leuk feestje kan vieren!

Anoniem zei

De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

Back to Top