Jaaroverzicht 2019!


Hoi,

Ook dit jaar plaats ik weer een jaaroverzicht. Het overzicht wat steeds kleiner wordt, of althans, de berichten waar ik uit kan kiezen. Bloggen doe ik weinig en staat op een laag pitje. Ik vind het nog steeds leuk, maar merk dat ik steeds minder tijd heb om kaartjes te maken, laat staan om alle blogs langs te gaan. Toch probeer ik het een beetje bij te houden.

Hier een rijtje favorietjes ;-)

januari

februari

maart

april

mei

juni

juli

augustus

september

oktober

november

december


Het jaar is voorbij gevlogen en er is weer veel gebeurt, mijn hobby helpt mij altijd, ook als het tegen zit, juist als het tegen zit!

Nog een paar jaartjes en dan beginnen we weer aan een nieuw jaar.
Fijne jaarwisseling en voor het nieuwe jaar alleen maar gezondheid en geniet!

Lieve groetjes,

Cornelie
7 opmerkingen

Irene zei

Een heel leuk overzicht Cornelie! Hopelijk komt er een wat rustigere tijd waarin je vaker aan de hobby toekomt, kunnen wij ook weer genieten!
Fijne en veilige jaarwisseling en alle goeds voor 2020!
XxIrene

Martha zei

Hoi hoi Cornelie
Allereerst voor jullie ook de beste wensen!
Mooie kaarten in je overzicht!
Hopelijk wordt 2020 een mooi creatief jaar!
Liefs Martha

Jantine zei

Leuk overzicht, Cornelie! Voor 2020 hele goede wensen voor jullie.
Groetjes
Jantine

Scraptastisch zei

Weer een heel leuk overzicht Cornelie en ik kon je blogbericht hebben geschreven want hier ook veel druktes en andere bezigheden. En veel of weinig blogberichten maakt niet uit, ik wens je een heel goed nieuwjaar en plezier met hobby en andere dingen!!!
xx Gerie

Linda Visser - van der Velden zei

Wat een leuk overzicht! Ik hoop dat je weer meer tijd zal vinden in het nieuwe jaar om te knutselen (en bloggen). Ik geniet altijd van jouw mooie creaties! Mijn eigen voornemen is ook om meer te knutselen, hihi. Was afgelopen tijd ook op een wat laag pitje. Groetjes, Linda

Danielle zei

Super leuk jaaroverzicht Cornelie! Het gaat niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit en die is er bij jou altijd ;-) Ik herken het helemaal, weet ook niet waar ik de tijd vandaan moet halen soms. En toch vind ik de blogcontacten zo waardevol. Ik wens je een heel mooi 2020 toe!

Ellen zei

Mooi overzicht Cornelie! Hier geldt trouwens hetzelfde: er komt niet veel uit mijn knutselhanden en ook weinig tijd om te bloggen en reacties achter te laten. Zo af en toe doe ik een rondje :-) En al is het dan aan de late kant, toch wil ik jou en je gezin nog een heel mooi 2020 wensen. Fijne dag xxx

Back to Top