Cornelie en Nicole's swap saturday!

Hoi!!

Het lijkt heel erg lang terug de laatste swap met Nicole, maar het was december...
Maar hoe dan ook, we zijn we zijn er weer. In het nieuwe jaar gaan we ook lekker door met Swappen én we hebben ook weer een nieuw pakket. Deze keer heb ik het weer samen mogen stellen en dat was best nog lastig omdat het net na de kerst was en de nieuwe spulletjes nog maar weinig in de winkel lagen. Toch viel mijn oog al snel op de lijn van Simple stories. Geen kleine paperpads, dus maar voor de grote vellen gegaan en daar allemaal leuke bijpassende spulletjes voor gezocht.


Ik wist dat Nicole deze stans had en daarom is het eerste thema met dit pakket;
Maak een kaart met de ticket stans van "Studio Light"


De kaart is voor mijn doen best wel druk geworden, maar ik viel gelijk voor dit papiertje met de bloemen...en...ik ben de binnenkant niet vergeten. Dat vind ik altijd zo mooi aan de kaarten van Nicole! (meestal ben ik er te lui voor, oeps)


Op het stickervel zat de slinger met de pluimpjes. Daar wilde ik ook nog een kaart mee maken! Een goeie tegenhanger met mijn vorige kaart ;-))


Als finishing touch heb ik ook nog een echte pluim eraan gehangen!


Dit is het pakket met het pakket van Simple Stories 'Kissing Booth', stempel 'Hugs' van Avery Elle, woordstansen 'Sweet' en 'XOXOXO', twee velletjes glans karton, zakje shaker materiaal, enamel dots, brad en lint met tekst.

Ik ga snel kijken wat Nicole heeft gemaakt!
Volgende maand zijn we er weer op
zaterdag 16 februari!


14 opmerkingen

Mariken zei

Geweldig pakket, en een supergave eerste creatie hiermee! Die pluimpjesslinger is tof, dat vind ik suoer!
Fijn weekend!

Je@net zei

Wat een gaaf pakket en je kaarten zijn dan ook weer super mooi, Cornelie. Leuk om aan die tweede kaart ook een echte pluim te hangen. Maakt 'm helemaal af.

Alina zei

prachtig, Cornelie!!!

Nicole Parmentier zei

Beide kaartjes zijn weer super! Het idee om met de ticket stans te werken was top. Het hielp me lekker even aan de gang en dat is momenteel een beetje nodig ;-) Jou ticket is ook top, en je kaart met het kwastje... zo leuk weer!! Op naar de volgende Swap zou ik zeggen.. Fijn weekend!!

Marjan zei

Mooi pakket! En je kaartjes zijn ook een lust voor het oog! Fijn weekend nog!

Scraptastisch zei

Vanmorgen koffie en even rondje bloggen, en wat zie ik bij jou dit waanzinnige papier waar ik naar op zoek ben en toen ik de naam van de papierlijn had even googelen en als een speer naar Elly, hihi thanks voor de vermelding ... was meteen in love bij het zien van je prachtige kaartjes! Morgen vrij dus freubel dagje voor Gerie!
Fijn weekend verder Cornelie...bedankt voor de insiratie!!!
t.z.t zul je er wel wat van zien!
xx Gerie

GerJanne zei

Gaaf weer! Heel mooi papier en misschien wel fijn wat grote vellen en niet een heel blokje. De ticketstans is wel erg gaaf! EN zeker hoe je hem aangekleed hebt. Ook de pluimenkaart is tof!
Zijn jullie al gewend aan het nieuwe ritme?

Rhodé zei

Wat een leuk pakket! Weer heel anders dan de vorige. Maar dat is juist zo leuk. Je kaartjes zijn leuk geworden. Heel verschillend en toch allebei in jouw stijl. Fijne zondag!

Dotty Jo zei

Beautiful, Jo x

Marjolein zei

Hele leuke kaarten zeg! Beiden erg mooi. Fijne zondag!
Marjolein

Linda Visser - van der Velden zei

Wat een supertof pakket! Ik vind je kaarten beide mooi, maar de tweede is meer mijn 'ding'. Heel tof! Groetjes, Linda

Nota Bene zei

Inderdaad, nog veel kerstspulletjes in de winkels, maar je hebt toch wel veel leuks gevonden! En vooral: je hebt er weer heel mooie kaarten mee gemaakt.
Groetjes, Nele

Colien zei

Hele gave kaarten, maar dat kan bijna niet anders met zo'n mooi pakket!
grtz Colien

Ellen zei

Wat een heerlijk pakket heb je samengesteld! Goed zijn ze geworden, de eerste twee kaarten! Die met de kwastjes vind ik het leukst.

Back to Top