Cornelie & Nicole's Swap Saturday!Hoi!!

Alweer een maand voorbij en een tweede post met het leuke pakket van Nicole.
Dit keer is het thema;

Maak en koffie, thee, chocolademelk weggevertje!

Superleuk om te doen!Met bijgeleverde zakjes choco, verpakkingsmateriaal in de vorm van doosje, zakjes etc. én bijgeleverde mini marshmallows was dat niet zo moeilijk...
Met de nieuwe stempelset van Lawn Fawn, liefde op het eerste gezicht, heb ik de beker met chocomel en marshmallows gestempeld. Gekleurd met Copics.Ik wist al snel voor wie deze was. Voor mijn zus!
Zij werkt in de zorg, draait dubbele uren, volgt daarnaast ook nog een opleiding palliatieve zorg en verdient dus af en toe een kaartje of zoals dit een verwennerijtje!Mezelf ook even verwent...mmm...


Omdat ik zo lekker bezig was en de ideetjes over elkaar heen buitelde, heb ik nog een koffie presentje gemaakt. Een zakje gevuld met Espresso zakjes en daar een leuk cadeautje van gemaakt.


Super leuke stempelset, deels gekleurd met prisma Colors. De combi van kleurmaterialen vind ik altijd leuk.


Met het klemmetje blijft alles goed bij elkaar en daar kan je weer leuk lint e.d. aan knopen.


Tot slot nog een kaartje voor een collega die afscheid nam. Omdat wij in een koffie, thee, chocolade winkel werken, kwam deze stempelset weer goed van pas.
Verder creatief met cirkels en restjes geweest ;-)


Wat zal Nicole voor leuke cadeautjes hebben gemaakt?
Kan alleen maar leuk zijn!Volgende maand de laatste post alweer met dit pakket!


Bedankt voor het langskomen!
Groetjes Cornelie

13 opmerkingen

Rhodé zei

Hele leuke weggevertjes heb je gemaakt! Je zus zal vast blij zijn met het presentje. De stans die je hebt gebruikt op je kaart is ideaal voor restjes. Echt een hele leuke. Fijn weekend!

Danielle zei

Ontzettend leuk gedaan! Wat een leuke weggevertjes. Je zus verdient zeker een pauze zo nu en dan als ik dit zo lees, dan geeft dit geweldig leuk weg. Leuke ideetjes. Fijn weekend!

Je@net zei

Ooooh...wat ziet dit er allemaal super leuk, gezellig én lekker uit, Cornelie!

Alina zei

zo mooi, Cornelie; lief van je om je zus te verrassen!

Nicole Parmentier zei

Wat een toppertjes weer Cornelie! Ik wist dat je hier iets heel leuks mee zou gaan doen! Het cadeautje voor je zus is zo lief en idd het Lawn Fawn stempeltje met de marshmallows is er perfect bij. Ook je koffiezakje ga ik bewaren als idee, ik stuur graag koffie-kaartjes naar mijn vriendinnen. Je stippenkaart is ook supertof, ik vind de kopjes aan het draadje geniaal! Helemaal leuk weer. Ik verheug me op de volgende Swap-Saturday!

Dotty Jo zei

How lovely! Jo x

bolletjelucky.blogspot.com zei

Alle presentjes/kaarten zien er gezellig en uitnodigend uit Cornelie. Je zus gaat vast blij zijn met haar "break". Je afscheidskaart voor je collega is zeker toepasselijk, altijd gaaf als alles klopt :)
Lieve groetjes Miranda

Mariken zei

Dit zijn de geweldigste cadeautjes, zó ontzettend leuk heb je dit gemaakt! Ik ben er wèg van!
Fijn weekend verder!

Nancy Soetaert zei

allemaal om ter tofste kadootjes! Heel mooi gemaakt!
nancy

Nelleke zei

Wat een leuke presentjes maakte je en zo lief ook. Zo simpel en zo leuk. Ik denk dan altijd, waarom kom ik daar nou niet op. Maar onthouden. groetjes Nelleke

GerJanne zei

Tjee, wat een leuke dingen heb je gemaakt! Lief dat je je zus verwent. In de zorg is het echt hard werken vandaag de dag. EN dan ook nog een cursus erbij doen...ook je andere creaties zijn gaaf! Je kon zeker niet stoppen??

Colien zei

Wat een leuke presentjes en kaartjes, erg tof! Lief om er sowieso aan je zus te geven, dik verdiend!
grtz Colien

Marjan zei

Gaaf zeg! Je zus blijmaken, wat lief! De rest van je cadeautjes en kaartje ook erg tof en ... dat kopje zelfverwennerij was vast heerlijk :)

Back to Top