Zebra!

Hoi!!

Alweer meer dan een maand geleden werd Jennifer van Nadine 2 jaar. Twee jaar!! Wat een griet alweer! Daar moest natuurlijk een cadeautje voor gekocht worden.
De helft van het cadeautje had ik alweer een dik een half jaar in huis. Deze laarsjes zag ik ergens staan en wist, dit is echt een cadeautje voor Jennifer (en voor haar mamma). Dus hup, meegenomen en in de kast gezet. Daarnaast nog een leuke plu! Laat de regen maar komen ;-)
Nu was het dan zover en daar hoorde natuurlijk een passend kaartje bij!


De Reveal Wheel stans van Lawn fawn vond ik helemaal te gek, maar ook best wel prijzig...dus snuffelde ik tussen mijn Silhouette bestanden...en zie daar, een soort gelijk snijbestand. Blij!
Uitgesneden uit dessinpapier van Stampin Up en verder versierd met ander dessinpapier van Echo Park. 


Het stempeltje van de zebra kwam goed van pas en is van My Favorite Things. De stempelset van Lawn Fawn met teksten die bij het Reveal Wheel horen heb ik wel gekocht en deze passen ook weer precies in dit snijbestand. Nice!

Opgeleukt met een bloemetje en en gras. Heerlijk om dit soort kaartjes te maken!


Kijk haar nou zitten!
Het pak had ze al...het moest zo zijn ;-))

Fijne dag verder!

groetjes Cornelie

7 opmerkingen

Rhodé zei

Wat een leukerd! Ik vond, net als jij, de materialen voor het Reveal wheel nogal prijzig. Maar jij hebt het slim opgelost met je Silhouette. Leuk dat je het zebra-thema van het cadeau terug hebt laten komen op het kaartje. Ik denk dat zowel moeder als dochter al een heel aantal keer aan dat 'wheel' hebben gedraaid;) Fijne dag!

Colien zei

Wat een tof cadeautje met bijpassend kaartje voor Jennifer, erg gaaf! En twee jaar alweer.... tijd vliegt!
grtz. Colien

Jantine zei

Geweldig, helemaal in de roos! Lief hoor met die zebraprint.
En 2 jaar, alweer een hele dame, wat gaat de tijd toch snel.
Groetjes
Jantine

Nicole Parmentier zei

Toch wel heel erg handig zo een Silhouette! Ik heb die dure stans dus wel gekocht, want ja... zo een reveal wheel is toch wel heel erg gaaf! (en ik heb geen Silhouette..) Je kaartje en de laarsjes zijn geweldig!! En dat ze dan ook nog zo mooi bij haar pak passen. Perfect outfitje voor de natte herfstdagen! Superleuk!!

Ellen zei

Slim om tussen je Silhouette bestanden te zoeken en op deze manier geld uit te sparen (kun je daar mooi weer iets anders leuks voor kopen, hihi). Het kaartje is superleuk. En die laarsjes, echt te gek!

Marjan zei

Ja, soms is die Silhouette echt een prima alternatief! En veul goedkoper! :) Je liet me al wat zien toen ik bij je was afgelopen zomer.
Gaaf kaartje voor die kleine en wat een leuk cadeautje!

Irene zei

Slim opgelost Cornelie en een keigave kaart die weer helemaal bij die enige laarsjes past..wát zal ze er in rondstappen!

XxIrene

Back to Top