Cornelie & Nicole's Swap Saturday!


Hoi!!

Daar zijn we weer met onze Swap! Dit keer kwam het allemaal uit m'n tenen, want mijn Mojo is al wéken weg. Af en toe rolt er wel wat uit, maar daarna zit ik weer helemaal op slot lijkt wel. Heel lastig als je wel graag wat wilt maken! Maar over deze bloemen was ik wel tevreden ;-)
Wat kan je het jezelf toch moeilijk maken niet?!


De stans van deze bloem kocht ik op de AS beurs. Een Scandinavisch merk, wat ik wel eens voorbij had zien komen, maar nog nooit in mijn handen had gehad. Toffe spullen voor een leuke prijs!Ik werd gevraagd twee kaartjes te maken, voor twee vriendinnen van diegene, in een vervelende situatie. Vandaar de 'Hugs' en verder weinig toeters en bellen.
In zwart uitgestanst en daarna diverse keren uit dessinpapier en deze stukjes weer terug gelegd. Lekker strak, dat vind ik toch wel erg mooi merk ik elke keer...


want toen ik klaar was met de volgende kaart, dacht ik; Toch wel een ietsie pietsie druk,
maar plaats deze er toch bij.


Achtergrond gemaakt met de waterverf die in het pakket zat. Uit het dessinpapier een gedeelte gesneden en hoger opgeplakt. Zonnetje een verder opgeleukt met de bannertjes ook uit het dessinpapier.


Dit is het pakket van Nicole, boordevol leuke spulletjes!!

Nieuwsgierig wat Nicole heeft gemaakt?Gezellig als je langs kwam!

Groetjes Cornelie


12 opmerkingen

Je@net zei

Heel verschillend, mar allemaal erg mooi, Cornelie. Erg mooie bloem op die bovenste kaarten en lekker kleurrijk en vrolijk op de laatste kaart. Weer een geslaagd project!

Mariken zei

Haha, Nicole was ook aan het “brommen”...kaartje niet leuk...Ik zie het niet, ook bij jouw zie ik aleen maar hele toffe en gezellige kaarten. Zo mooi van kleur, en heel verschillend! Fijn weekend, lekker lang!

Scraptastisch zei

Hihi, ik dacht dat jij er geen last van had, niets van te zien dat je Mojo er even niet is hoor Cornelie! Ik vind het hele leuke kaartjes weer! Mijn koffie kado was de jarige helemaal mee in zijn nopjes! Eerst maar lekker genieten van
het Pinksterweekend en hopelijk het zonnetje! Vandaag en morgen werk ik, maar dan begint mijn weekend!
Lieve groetjes van Gerie

Marfien zei

Niet erg als het af en toe niet lukt, deze serie is in elk geval erg leuk gemaakt, het inleggen geeft toch weer een heel ander effect als gewoon opplakken. De laatste is in elk geval heel zonnig en goed om de dag mee te starten.

Kaartenkraam zei

Leuk die inlegtechniek, mooie strakke kaarten.
Ook de andere kaart vind ik erg leuk, doordat je het papier op een (bijna) effen stuk papier hebt gemat blijft het toch rustig om naar te kijken, ik vind het een leuke collagekaart geworden met heerlijke kleurtjes!

groetjes van Ank

Jantine zei

Ik vind je kaartje wel lekker fleurig, ondanks de “drukte”... en die met de bloem zijn ook mooi!
Lastig, hè, als je mojo weg is. Ik heb gelukkig wel gemerkt dat het uiteindelijk wel weer terugkomt...
Groetjes, fijn weekend!
Jantine

Marjan zei

Vervelend, hopelijk komt je mojo toch snel weer terug. De bloemkaartjes zijn gaaf, de bloemen lijken erg op een stempel die ik heb, leuk zo gestileerd. En je zonnige kaart is echt een Conrnelie, toppie!

Nicole Parmentier zei

Hi Hi zoals Mariken al zegt hierboven, lopen we allebei te 'brommen' vandaag! Bij mij wilde het ook al niet lukken.
Ik ben helemaal weg van de bloemenstans die je gebruikt hebt, echt prachtkaartjes!!! Geen gebrek aan mojo te vinden! En ja die 'drukke' kaart vind ik zelf ook de minste van de serie maar zoals je ook op mijn blog ziet, die zitten er nu eenmaal ook soms tussen en dat is ook helemaal niet erg!

Rhodé zei

Ik had niet gedacht dat jouw Mojo weleens weg was ;) Hij komt vast een keer terug! Je kaartjes zijn anders dan ik van je gewend ben. Maar het is heel mooi met die inlegtechniek. Ook leuk dat je DP voor de bloemen gebruikt hebt. Je brengt me ineens op een ideetje om deze techniek te gebruiken (maar dan weer heel anders).

Colien zei

Superleuk, zowel je bloemenkaartje als de 'drukke'!
grt Colien

Ellen zei

De bloemenkaarten zijn prachtig! En die andere, die is gewoon lekker druk ;-)

GerJanne zei

Hoi Cornelie,
Prachtig die strakke kaarten! Ik vind ze geweldig met dat beetje zwart erbij.
De andere is ook heel vrolijk en kleurig. Kan me wel indenken dat je hem zelf druk vindt, maar de ontvanger zal er vast blij mee zijn!
Groetjes en nu ga ik snel bij Nicole kijken!
GerJanne

Back to Top