Beestenboel

Hoi!!

Dit jaar heb ik zomaar best veel Valentijn kaartjes gemaakt. Niet alleen traditioneel met hartjes, maar ook andere. Het gaat mij er meer om om een lieve groet over te brengen!
Dus naast de kaarten die ik al op het blog van 'Bij Oma Dee' liet zien heb ik o.a. deze ook nog gemaakt.

Ik heb bij deze kaartjes stempels met dieren gebruikt die als het ware ergens achter of bovenuit kijken. Ik hou wel van dat soort grappige items.Het bovenste kaartje heb ik gekleurd met Ecoline Brush Markers. Daar overheen gestempeld. Met de Silhouette de tekst uitgesneden en daar een shaker gedeelte van gemaakt. Kikkertje met Zigs gekleurd en wiebeloogjes gegeven. Verder nog wat leuke versiering door de string cirkel en bloemetjes.Te leuk toch dit girafje? De cirkel die ik uit de voorkant had gesneden heb ik aan de binnenkant weer opgeplakt, maar eerst gesponst met Distress inkt en blaadjes met een stencil. Het girafje lijkt tussen de bomen te staan. Onderaan nog een strookje papier wat toevallig weer mooi matchte met de achtergrond. Geen wiebeloogjes omdat ik de hartjes als pupillen zo leuk vond! Tekst vond ik er wel goed bij passen ;-)


Deze laatste had ik al eerder gemaakt. Niet voor Valentijn, maar een echt feestvarken. 
Confetti in de lucht met her en der een sequin voor de bling. Ook het varkentje kreeg na kleuren, met Copics, bling, want ja, je bent een feestvarken of niet ;-)
Achter het varkentje een shaker gedeelte.

Lekker mixen met allerlei materialen en zo tot een leuk geheel komen.
Ik was zo lekker met al die kaartjes bezig...ik wilde er nog veel meer maken, maar daar had ik te weinig tijd voor.

Binnenkort dus nog een paar op mijn blog.

Leuk als je weer langs kwam!

Groetjes Cornelie12 opmerkingen

Mariken zei

Wat een gezelligheid hier, al die lieve en feestende beestjes. En die giraf, met hartjesogen, zo leuk! Stuk voor stuk zijn het collectorsitems!!

Nicole Parmentier zei

Wat een geweldig leuke serie 'kiekeboe-beesten-kaarten' heb je gemaakt! Daar heb je vast een heleboel mensen blij mee gemaakt op Valentijnsdag.. hoe leuk is dat!!

Dora zei

Wat een leuke serie met die diertjes. Knap gedaan. Ook zo werken met de ecoline markers, ziet er mooi uit.

Margot zei

Jou kaart kwam precies op het goede moment, tijdens een moeilijk moment, superlief van je!

GerJanne zei

Heel gaaf, deze kaartje met de leuke diertjes! Ik heb ze net binnen....nog niet aan toe gekomen, maar dat komt wel. Je wordt al blij als je ziet
, vooral dat girafje is super!

Ellen zei

Wat een vrolijke gezellige beestenboel is dit! Op de één of andere manier lukt jou dat altijd, vrolijke kaarten maken. Die met giraf is mijn favoriet.

Rhodé zei

Wat een leuke kaarten heb je gemaakt! Die hartjesogen zijn enig! Leuk dat je naast het girafje twee blaadjes hebt geplakt en dat die blaadjes op de achtergrond in de cirkel terugkomen. Tof!

Danielle zei

Leuk is deze beestenboel! Bij mij is ook de giraf favoriet, zo leuk opgebouwd die kaart. Heel leuk allemaal!

Colien zei

Drie toffe kaartjes, gezellig al die beesten! Vooral de giraf vind ik erg grappig!
grtz. Colien

Scraptastisch zei

Je hebt zeker lekker zitten mixen met onwijs leuke materialen, wat zijn ze leuk Cornelie en de confetti vind ik een heel gaaf detail!!!
xx Gerie

Kaartenkraam zei

Ze zijn stuk voor stuk hartstikke leuk maar ik ben gevallen voor de kaart met giraffe, die vind ik het allerleukst!

groetjes van Ank

Judith zei

Wat een gezellige beesten-feest-bende is het hier. Zó leuk, jouw kaarten zijn heel herkenbaar typisch Cornelie, ook al ben je van de diverse technieken. Dat vind ik zo knap!

Back to Top