Happy Birthday!


Hoi!!

Alweer even terug dat ik dit kaartje maakte. Een vosje voor een jarige waarvan ik dacht dat ze dat wel leuk zou vinden. Ingekleurd met Copics en uiteraard voorzien van wiebeloogjes!Twee dessin papiertjes met elkaar gecombineerd van twee verschillende paperpads. Vond het qua kleur wel leuk.
De cirkelstans 'Happy Birthday' vind ik een topper, daar kan je zoveel mee!
Met deze kaart heb ik het vosje over de rand laten koekeloeren en ze slingert haar staart er ook mooi overheen ;-)


Glitter cirkel ingelegd. Beetje bling mag wel als je jarig bent, toch?!
Met veel plezier gemaakt dit kaartje!

Wij zitten op het werk in de drukste tijd van het jaar. Veel extra dagen en avonden werken, maar dit weekend had ik lekker vrij. Tim is morgen jarig, alweer 15! en dat hebben we vrijdag gevierd. Morgen maken we er met z'n drietjes een gezellige avond van. Een beetje een Sinterverjaardagsavond zeg maar ;-)

Hebben jullie Sinterklaas gevierd of moet dat van de week gebeuren?
Wij maken er sinds een paar jaar een gezellige dag van en vieren nu kerst. Niet alles op zo bot op elkaar.

Fijne zondag verder!
groetjes Cornelie

12 opmerkingen

Renate zei

Super leuk kaartje!!!
Het bling-papiertje, geeft een extra feestelijke touch.


-xies- Renate.

Dotty Jo zei

This is adorable! Jo x

Nicole Parmentier zei

Oeh wat een leukerd dit vosje, zeker met die wiebeloogjes. Leuke combi van papiertjes ook, bling met hout.. stoer en toch chique! Proficiat met Tim! Wij vieren dinsdag ouderwets pakjesavond, compleet met snoepgoed, gedichten en surprises. Superveel zin in!

Ellen zei

Dit is echt een feestelijke verjaardagskaart! Het vosje met de wiebeloogjes zoepfbt voor een ondeugende noot. Gefeliciteerd met jullie Tim, 15 al weer. Gezellig dag morgen!

Nancy Soetaert zei

prachtig!

Jantine zei

Heel schattig vosje! Die wiebeloogjes geven een leuk accent.
Gefeliciteerd met je zoin en sterkte met de drukte op het werk.
Groetjes
Jantine

Mariken zei

Wat een leukerd is dit, heel tof vosje, met z'n geinige wiebeloogjes! En Tim alweer 15 zeg, wat een knul!! Wie vieren ook kerst, met een pakje. We krijgen het met alle kids en aanhang niet meer georganiseerd, dus zo gaat het prima! Fijne verjaardag voor Tim!

Colien zei

Heel leuk kaartje, hangt hier te shinen, dankjewel! Vind em echt onwijs tof! Hier geen Sint-viering, voor mij alleen op school = werk. Al kan ik het niet laten om een kleinigheidje voor Rolf te kopen ;)
Nog proficiat met Tim, fijn dat je tussendoor nog tijd had voor een feestje in deze drukke tijd.
grtz. Colien

Linda Visser - van der Velden zei

Super tof kaartje! En gefeliciteerd met Tim! Groetjes, Linda

Scraptastisch zei

15 jaar geleden, was Tim een heel bijzonder Sint kado Cornelie en nu een gezellige puber!!! Gefeliciteerd alvast en morgen een leuke toegift met zijn drietjes! hele leuke ondeugende en stoere verjaardagskaart voor Tim ( ik heb ook een Tim en die is 30....oeps! Die verjaardags stans zoek ik al zo lang? lijkt wel steeds uitverkocht ook bij Oma Dee. Nou ja een mens kan niet alles hebben! Ik heb gister voor mijn avonddienst uit Sinterklaas gevierd met de kinders, was super leuk, met 3 dames die in in de zorg werken is het heel lastig plannen, maar gelukt! Succes met alle extra diensten, maar ook bij mij hoor! Maak er een leuke maand van met leuke geniet momenten!
Lieve groetjes van Gerie

Marjan zei

Wat een schatje dit kaartje met het cute vosje met de leuke oogjes!
Van harte met Tim, je kind wordt groot!
Wij vieren nu Emmy er is natuurlijk weer Sinterklaas. Deze keer gezellig gisteren met Dave en Lana er ook bij. Emmy helemaal hyper en wat is madammeke weer verwend!

Nota Bene zei

Wat een leuk kaartje, ik word er helemaal vrolijk van.
Groetjes, Nele

Back to Top