Hoi!!

De vakantie is werkelijk voorbij gevlogen!! Ook al is deze voor mij net begonnen ;-)) De Liftchallenge gaat alweer van start! Marjan heeft weer een leuke kaart gevonden.  De bedoeling deze keer is met Versa Mark te stempelen op Vellum en dit te embossen. Verdere invulling is voor jezelf. Dit is een van mijn uitwerkingen.


Op kraft heb ik een stuk dessinpapier met hout opgeplakt. Daarop de Vellum bloemen geplakt nadat ik deze had uitgeknipt. Het idee heeft Marjan gevonden bij Pam Staples. En dit is haar kaart;Voordat ik alles opplakte heb ik eerst nog een paar takjes gestempeld.


De toffe stans 'YOU' van Concord &9th heb ik voor deze kaart gebruikt, daarnaast een stempeltje van de nieuwe set van My Favorite Things.

Wat sequins, strass steentjes en enamel dots voor de finishing touch!
Het is leuk om te doen. Als je mee wilt doen heb je tot 08 september de tijd om deze te linken op het liftblog.
Ik vind het een mooie techniek en heb nog een aantal kaartjes gemaakt. Deze plaatst ik volgende week dinsdag op mijn blog!

Veel plezier weer met liften!

Groetjes Cornelie
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

17 opmerkingen

Marjan zei

Vind hem echt supermooi!!

Marfien zei

Prachtige kaart Cornelie, mooie stempels heb je gebruikt, heel gaaf op vellum

Maria V zei

jeetje, wat een prachtige kaart. Complimenten.

mirjam's paper- passion zei

Prachtige kaart
groetjes Mirjam

Larissa zei

Wauw, prachtig zo met die vellum bloemen.
Heel mooi gemaakt!

!neke zei

Dit is weer een super mooie !!!!!!

Ellen zei

Mooie kaart! Staat heel gaaf dat stempelen/embossen op vellum.

Nicole Parmentier zei

Wat een bjoetie Cornelie! Echt prachtig!! De bloemen lijken net kant maar door het hout wordt het toch niet te zoet. Ik ga eens kijken of het mij ook lukt iets moois te maken.

Je@net zei

Vind dit zo'n mooi kaartje geworden, Cornelie.
Chique en toch ook een tikkie stoer door het hout. Heel gaaf effect!

Renate zei

Dit ziet er wel ff super gaaf uit zeg.
Helemaal leuk!!!

-xies- Renate.

GerJanne zei

Hey Cornelie,
Wat heb je er een prachtige voorbeeldkaart van gemaakt. Super gedaan met dat vellum op die achtergrond en dan eerst gestempeld, ook zo'n leuk idee.
Wat lekker dat jouw vakantie begint, nu iedereen (bijna) weer aan het werk is of gaat. Ben je gewoon thuis? Tim zal wel naar school moeten denk ik...
Enne, er is iets dat je graag wilt bewaren zo te lezen?
Groetjes uit IJsland,
GerJanne

Rhodé zei

Prachtige voorbeeldkaart hebben gemaakt, Cornelie! Ik begin net weer met werken en ik denk dat het nu even niet gaat lukken om mee te doen met de challenge. Maar wie weet komt er nog een onverwacht knutselmomentje...;)

Angelique zei

Hele mooie liftchallenge en wat heb je een prachtige voorbeeldkaart gemaakt. Leuk het houten dp en de gestempelde takken en dan de prachtige bloemen, heel erg mooi.
lieve groetjes Angelique

Nota Bene zei

Dit is een prachtige kaart!
Groetjes, Nele

Stella zei

Ik hoop dat je eindeloos geniet van een prachtige vakantie. Wa tis jouw uitvoering weer gaaf! Ik herkende dat tekstje "YOU". Super! mooi zoals je alles combineert. Wat is het weer een beauty!

Nota Bene zei

Hoi Cornelie,
Dat dit een prachtige kaart is, had ik je al laten weten, maar ik wilde je snel even zeggen dat ik me (eindelijk) door jouw Use Your Stuff heb laten inspireren. Het eerste resultaat van een zomer knutselen-met-spullen-die-ik-al-lang-heb, heb ik net op mijn blog gezet.
Groetjes, Nele

Sarah zei

Wat een prachtige kaart!

Back to Top