Cornelie & Nicole's Swap Saturday

Hoi!!

Onze tweede Swap Saturday alweer! Deze keer is 'alles mag' aan de beurt, dus geen thema, geen schets...oftewel leef je uit!


Deze kwalletjes vond ik zoooo leuk en wilde ik graag gebruiken. In combinatie met het dessin papier, want O, die is ook zo leuk ;-)
Uitgestanst uit glitterpapier en cardstock. Uiteraard kregen ze wiebeloogjes!
Een witte cirkel geëmbosst, en zo leken het net golven. Deze cirkel gemat op blauw papier, zo stak het mooi af tegen het wit.


De kwalletjes iets verhoogd opgeplakt zodat het net lijkt of ze zweven.
De tekst 'Hang in there' past er leuk bij vond ik!


Naast de kwalletjes had ik ook twee figuurtjes met mijn Silhouette gesneden. Ook deze paste qua stijl goed en ik vond ze zo leuk met die oogjes! Ik heb ze gebruikt op een Lay Out. 
Dit soort foto's met waterpret vervelen nooit!


Ook de cirkel tekst heb ik met mijn Silhouette gesneden. Restjes dessinpapier gebruikt en nog wat embellishments die ik nog had liggen.
Weer een vrolijke Lay Out voor het boek van Tim.

Benieuwd wat Nicole weer voor mooi's heeft gemaakt?

Volgende maand de derde en tevens laatste post met dit pakket, deze komt zaterdag 16 september op ons blog, maar eerst lekker met vakantie over een aantal dagen! Nog meer van dit soort heerlijke foto's maken ;-)

Groetjes Cornelie

16 opmerkingen

Nicole Parmentier zei

Wat grappig dat we vandaag allebei met de diecuts aan de slag zijn gegaan! Je kaart en layout zijn super. (leuke foto's!!) Wat gaaf is dat kwalletjes papier hè, durf er bijna mijn schaar niet in te zetten. Alvast een hele fijne vakantie, geniet er van!!

Linda Visser - van der Velden zei

Onwijs leuk, Cornelie! Ik vind het kwallen-kaartje echt geweldig! En helemaal in jouw kleurtjes, tof! Je lay-out is ook erg zomers, leuk! Groetjes, Linda

Rhodé zei

Leuk idee om de cirkel te embossen. Het lijken idd net golven. Die kwalletjes zijn geweldig, zeker omdat ze uit verschillende soorten papier gestanst zijn. Fijne vakantie alvast!

Kaartenkraam zei

Wat een leuke kaart heb je met de kwalletjes gemaakt. Dat papier is schitterend net als het andere dessinpapier. Welk merk papier is het?
De lay-out is ook erg leuk, die rondlopende tekst vind ik schitterend!
Alvast een fijne vakantie gewenst!

groetjes van Ank

Colien zei

Grappig die kwalletjes in de golven! En je lay-out is gaaf, mooi met die zeester en krab! Alvast een fijne vakantie!
grtz.Colien

Scraptastisch zei

Kwaltastisch gaaf Cornelie, helemaal te gek met het leuke dessinpapier erbij!
Je LO is ook super geworden! En nu maar eerst genieten van je vakantie!!!
xx Gerie

Sarah zei

Wat een vrolijke en leuke kaart!
Geniet van je vakantie!

Je@net zei

Twee super leuke creaties, Cornelie!
En een fijne vakantie gewenst.

Mariken zei

Ja, ik snap het...voor die kwalletjes val ik ook. Wat zijn ze geinig, en wat heb je er een geweldige kaart mee gemaakt! Ook je lay-out is tof, krabbetjes zijn ook zo vrolijk. Echt zomers! Ga lekker genieten van je vakantie, ga je nog weg?! Fijn weekend!

Angelique zei

Hele leuke kaart met de grappige kwalletjes en het mooie dp. Mooi je LO met de leuke ster en krab. Hele fijne vakantie alvast.
lieve groetjes Angelique

Ingen zei

Ohhh die kwalletjes zijn inderdaad geweldig. Mooie kleuren, ook die op het papier. Ik wens je bij deze een fijne vakantie toe!

Mieke zei

Wat mooi! En oooh die kwalletjes zijn echt helemaal geweldig!

Danielle zei

Leuk, die kwallen!! Super met die tekst ook. En je lay out, ook al zo leuk. Hopelijk maak je de komende vakantie weer leuke foto's voor meer van zulke zomerse lay outs, dat komt vast goed. Fijne vakantie!!

Stella zei

Ik heb niets met kwallen maar deze.....ik vind ze geweldig! Het hele "design"van je kaart vind ik zo enorm goed bedacht. Ik kan echt blijven kijken want het barst van de mooie en goede details. Super! Je LO vind ik ook geweldig! Geniet van je vakantie; even niets moeten is echt heerlijk!

Jantine zei

Die kaart met die kwalletjes is geweldig! Die wiebeloogjes doen het m :-)
Hartstikke mooi!
En je lay-out met de zeester en de krab geeft ook een heerlijk zomers gevoel! Genieten weer!
Fijne vakantie!
Groetjes
Jantine

mirjam's paper- passion zei

onwijs leuk, mooie kleuren
groetjes Mirjam

Back to Top