Use your stuff #8 'Brads'

Hoi!!

Vandaag is het de laatste woensdag van de maand. Tot nu toe plaatste ik elke week een berichtje met #use your stuff. Vanaf vandaag ga ik dit elke laatste woensdag van de maand doen. Dus blijf je stuff usen, want ik vind het super leuk om dit te zien en ik merk zelf dat ik weer als van ouds bezig ben met mijn spullen. Het borrelt creativiteit, heerlijk!!
De afgelopen week kwam ik deze berichten tegen van;

laat het me even weten als ik je over het hoofd heb gezien.

Zelf ben ik aan de slag gegaan met mijn brads. Super leuk vind ik deze dingen en heb er genoeg verzameld zeg maar. Hoog tijd daar eens iets mee te doen. Vorige week zei ik al dat ik een ideetje had en dat heb ik nu uitgewerkt.
Ik heb een collage gemaakt met brads en dit op een kaart verwerkt.


Verschillende soorten en kleuren bij elkaar gezocht. De pootjes er vanaf gehaald (dat doe ik eigenlijk altijd) en op 'postzegels' geplakt. Hier een collage mee gemaakt.


Ook papiertjes gebruikt die ik alweer een hele tijd heb, maar qua kleur hier prima bij passen.
Nog een tab met tekst en verder vond ik niet nodig.


De tweede is wat strakker en moderner. Een jongenskaart vond ik zelf. Hier ook weer allemaal spullen gebruikt die ik al veel langer heb en nog niet echt vaak heb gebruikt.

Hebben jullie ook een zwak voor brads?
Normaal gesproken gebruik ik er vaak maar 1 op een kaart, nu vond ik het wel leuk om er meerdere te gebruiken, met dit als resultaat!

Volgende bericht met #use your stuff plaats ik dus op woensdag 28 juni.
Laat je me weten als je hier ook een bericht mee hebt geplaatst? Dan plaats ik een link naar je blog in mijn volgende bericht. 

Fijne dag verder allemaal.

Groetjes Cornelie

15 opmerkingen

Danielle zei

Wat ontzettend leuk gevonden, om zo meer brads op één kaart te gebruiken! Ik heb geloof ik alleen ronde exemplaren, maar ga toch eens tussen mijn stuff snuffelen want ik vind je inspiratie weer geweldig Cornelie!

Rhodé zei

Je kaartjes zijn weer prachtig. Ik heb al een paar keer met mooie brads in mijn handen gestaan. En dan dacht ik (het is echt waar): Cornelie zou hier echt iets moois mee kunnen maken. Maar ik heb geen idee hoe ik ze goed kan gebruiken. En dan legde ik ze toch terug. Als ik er nog eens tegenkom, neem ik ze mee en dan ga ik het toch eens proberen! Thanks voor je inspiratie!

Jantine zei

Wat een leuk idee om meerdere brads op 1 kaart te doen. Ik gebruik er eigenlijk ook altijd maar eentje (als ik ze al gebruik, want ik heb er ook heel wat liggen en doe er niet veel mee...) Maar dit geeft een erg leuk effect!
Dank voor de inspiratie, Cornelie!
groetjes
Jantine

mirjam zei

Wat een leuk idee om meerdere brads te gebruiken op een kaart, prachtige kleuren.....
groetjes Mirjam

Larissa zei

Heel tof idee om er meerdere te gebruiken.
Ik heb er een paar maar wist nooit zo goed wat er mee te doen, nu vind ik hier genoeg inspiratie, dank je!
Fijne dag!

Mariken zei

Heel gaaf zijn je kaartjes, met de verschillende brads. Dat geeft een geweldig tof effect!
Fijne avond!

Angelique zei

Mooie kaarten, wat een leuk idee om meerdere brads op een kaart te gebruiken. Ook je twee kaarten voor de liftchallenge zijn prachtig geworden, mooie techniek.
lieve groetjes Angelique

Ellen zei

Geweldig zoals je al die brads hebt gebruikt op deze kaarten! Goed idee ook om de pootjes eraf te halen, dan kun je ze mooier op hun plek krijgen. Ik heb pas ook een soort use your stuff berichtje geplaatst. Kijk maar:
http://skrepsels.blogspot.nl/2017/05/happy-birthday_29.html

Nelleke zei

Schitterend hoe je de brads gebruikt heb. ja ik gebruik er ook vaak maar 1. we zijn zuinig he? Maar je laat zien dat het zo heel goed kan. Ik ben ook veel bezig met use your stuff en zet regelmatig wat op mijn blog. Zo zijn GerJanne en leny bezig met kaarten te maken uit ene pakketje met spullen wat ik al heel lang had. En het is erg leuk om te doen, zo kijk je er weer heel anders tegenaan.groetjes, Nelleke

Kaartenkraam zei

Wat een top idee om zo je brads te gebruiken, vooral de eerste vind ik erg leuk! Bedankt voor de inspiratie!

groetjes van Ank

Nicole Parmentier zei

Ik heb inderdaad ook een hele verzameling brads en gebruik ze zelden! Hooguit om een zakje dicht te maken. Jij laat hier weer geweldige voorbeelden zien, echt gaaf hoe je ze gecombineerd hebt!

Cards made by Patricia zei

Leuke kaarten Cornelie. Brads heb ik wel maar vergeet ik eigenlijk te gebruiken. Heb vandaag wel een kaart geplaatst wat prima voldoet aan het thema use your stuff. Leuk idee hoor, dit thema, probeer dit jaar al steeds mijn stuff te usen en niet steeds de nieuwste spulletjes te gebruiken.

Groetjes,
Patricia

Miranda V zei

Super leuk idee om er meerdere te combineren en zo te verwerken op een kaart! We zijn soms zo zuinig op spullen, waardoor ze veel te lang blijven liggen. Zo de spullen gebruiken en ze een mooi en nuttige bestemming geven is toch veel leuker! Tof ook dat je de andere Use Your Stuffers verzameld, ik ben bezig met het usen van oud papier. ;-)

Nota Bene zei

Wat een leuk idee. Die eerste kaart vind ik echt prachtig. Ze doet me denken aan zulke "collages" met allerlei lijstjes met foto's die je wel eens in interieurs ziet. Die stralen altijd zo'n toffe sfeer uit, vind ik.
Groetjes, Nele

Sarah zei

Ook deze is weer leuk!
Ik moet mijn brads ook meer gebruiken. Ik heb er zo' n mooie dat ik niet weet waar ze bij te doen, maar samen combineren ze heel goed, denk ik. En de pootjes eraf is een Super tip. Bedankt voor de inspiratie!

Back to Top